Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα συγκέντρωση το Σάββατο από την Α.Θ.-10!!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος "Αυτόνομη Θύρα 10" προανήγγειλε τη νέα κινητοποίηση των οπαδών του Ηρακλή, η οποία προγραμματίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Αριστοτέλους και προορισμό τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 16.00

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει:

“Από τις δυο στράτες, διαλέγω τον ανήφορο. Γιατί; Χωρίς νοητά επιχειρήματα, χωρίς καμιά βεβαιότητα· κατέχω πόσο ανήμπορος στην κρίσιμη τούτη στιγμή είναι ο νους κι όλες οι μικρές βεβαιότητες του ανθρώπου. Διαλέγω τον ανήφορο, γιατί κατά κει με σπρώχνει η καρδιά μου. "Απάνω! Απάνω! Απάνω!" φωνάζει η καρδιά μου, και την ακολουθώ μ΄ εμπιστοσύνη. “

Από τις δυο στράτες διαλέξαμε λοιπόν τον ανήφορο. Βρεθήκαμε στο πλευρό του Ημίθεου παρασυρμένοι από μια αγάπη παράφορη που δεν υπολογίζει ούτε αντίπαλο, ούτε κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε. Μια τεράστια επιθυμία εκδίκησης και ένα αίσθημα αδικίας σφίγγει το στομάχι κάθε μέρα που περνά.

Κανείς μας δεν ξεχνά, κανείς μας δεν συγχωρεί!

Την ομάδα μας την υποβίβασαν με το έτσι θέλω, όπως ακριβώς έκαναν με τις ζωές μας. Υποβίβασαν τον Ηρακλή όπως υποβίβασαν τους μισθούς, τις συντάξεις, τη παιδεία, την υγεία. Όσοι μας έταξαν δικαίωση, αποδείχτηκαν άνθρωποι με μνήμη χρυσόψαρου και ξέχασαν πολύ γρήγορα τις υποσχέσεις τους. Παρά τη καταστολή, παρά τις επικοινωνιακές επιθέσεις συνεχίζουμε να απαιτούμε δικαίωση!

Το χρέος μας και το θέλω μας, να γίνουμε το αναμμένο φυτίλι της κοινωνικής έκρηξης η οποία πλησιάζει με γοργό ρυθμό.

Ο τόπος και ο χρόνος είναι η Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στο σύνδεσμο της Αυτόνομης Θύρας 10, το Σάββατο 8/9 από τις 16:00. Ο προορισμός μας η Δ.Ε.Θ.

Το ραντεβού λοιπόν δόθηκε και καλείται όλος ο κόσμος του Ηρακλή να κατέβει για άλλη μια φορά στο δρόμο για την ομάδα μας και τη ζωή μας, πιστοί στα κελεύσματα τις ιστορίας σε ένα ακόμα μεγαλειώδες συλλαλητήριο.

“Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!”

Υγ: Οποιαδήποτε απόφαση μέχρι το Σάββατο για τη κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα, μας αφήνει παγερά αδιάφορους και δεν τολμάμε να σκεφτούμε ότι η παρουσία οποιουδήποτε οπαδού του Ηρακλή στη πορεία θα εξαρτηθεί από αυτή. Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε τα πάντα!
Υγ2: Τη Τετάρτη 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου στην Αριστοτέλους θα πραγματοποιηθεί συνέλευση με θέμα τη καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/9 ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ… ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: