Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Να βοηθήσω τη Μάλαγα»

«Να βοηθήσω τη Μάλαγα»
Έτοιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί, από τη μεριά του, τη Μάλαγα δήλωσε πως είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως η απόφασή του να πει το «ναι» στην πρόταση του ισπανικού συλλόγου μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε πριν από λίγο καιρό ο σύλλογος της Ανδαλουσίας, τον είχαν θορυβήσει.

«Απ' έξω βλέπει κανείς μία ανταγωνιστική ομάδα που τα μέλη της είναι ενωμένα, επειδή πέρασαν μαζί μερικές δύσκολες στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι η Μάλαγα αντέδρασε καλύτερα από το αναμενόμενο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα να έρθω εδώ, το αντίθετο. Ελπίζω, όμως, ότι θα βοηθήσω να βγει προς τα έξω αυτό το κλίμα ενότητας που βλέπω στα αποδυτήρια», ήταν τα λόγια του Σαβιόλα.

O πρώην στράικερ της Μπενφίκα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα επιστρέψει ξανά, μετά από ένα διάλειμμα τριών χρόνων, στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην Primera Division και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών. Ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου εδώ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: