Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Peppers το έκαναν... χωράφι!!

Το gazzetta.gr μπήκε στο ΟΑΚΑ μετά την συναυλία των RHCP και η αυτοψία καταδεικνύει ότι ο αγωνιστικός χώρος έχει μετατραπεί σε... χωράφι! Δείτε το φωτορεπορτάζ.
Οι Peppers το έκαναν... χωράφι!



Δεν είναι η πρώτη φορά. Προφανώς ούτε και η τελευταία που ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν προστατεύεται όπως θα έπρεπε και μετά από μία μεγάλη συναυλία μετράει «πληγές».
Η παρθενική παρουσία των RHCP στην Αθήνα έμεινε στην ιστορία. Άλλοι θα έχουν να λένε για μία ζωή, άλλοι έμειναν ανικανοποίητοι αλλά δεδομένα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι από τους δυσαρεστημένους της υπόθεσης. Όχι για το ποιοτικό και μουσικό επίπεδο της συναυλίας αλλά για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος της Καλογρέζας, όπως αποδεικνεύει η αυτοψία που έκανε το gazzetta.gr το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο χλοοτάπητας έχει μετατραπεί σε χωράφι κανονικό! Δεκάδες λακούβες, ολόκληρες γραμμές όπου έχει ξηλωθεί το χόρτο λόγω της σκηνής. Ακατάλληλο ακόμη και για να φυτέψεις... κόκκινες πιπεριές, για να είμαστε και στο κλίμα των Red Hot Chili Peppers.
Δεδομένα αν δεν υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο. Πλέον υπάρχει περιθώριο για να βελτιωθεί η κατάσταση, το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη πιθανότατα στις 16/9, αλλά για ακόμη μία φορά βγαίνει στην επιφάνεια το πρόβλημα με τις συναυλίες, όπου δεν γίνονται ούτε τα απολύτως απαραίτητα για να προστατευθεί ο αγωνιστικός χώρος.
Δείτε τις φωτογραφίες στο media gallery και θα καταλάβετε...
Στις 24/9 νέα συναυλία!
Πάντως, η επιβάρυνση δεν τελειώνει εδώ. Στις 24 του μήνα υπάρχει η συναυλία «20 χρόνια Φοίβος» στο στάδιο.  Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρχει πρόβλημα για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού που θα είναι εκείνο το σαββατοκύριακο κόντρα στον Ατρόμητο!


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: