Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για Ζαγοράκη - Βιολίδη!!

Περιπέτειες με την ελληνική δικαιοσύνη για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ηλία Βιολίδη, καθώς προκύπτει από δικαστικές πηγές ότι ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τη διαχείριση που έκαναν στο ταμείο της ΠΑΕ, αφού πληροφορίες αναφέρον ότι από το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μετά τον έλεγχό τους στην ΠΑΕ, προκύπτουν αδιαφανείς διαδικασίες.
Οπως αναφέρεται στο www.paok24.com:
«Στο πόρισμα που έχει στα χέρια της εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης περιγράφεται ακόμη και δάνειο ύψους 110.000 ευρώ που έδωσε η ΠΑΕ σε υπάλληλό της, κάτι που είχε γίνει γνωστό και στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ, μετά την παραίτηση τού Ζαγοράκη.
Επίσης διαπιστώθηκε από τον έλεγχο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ  μεταβίβαζε τις επιταγές του Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό τού αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον έλεγχο από τις συναλλαγές αυτές φαίνεται να επωφελείται ο Ηλίας Βιολίδης και να ζημιώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Οπως αναφέρεται στο πόρισμα  πολλές από τις επιταγές που έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος ως χρηματική διευκόλυνση είτε σφραγίστηκαν είτε ακυρώθηκαν παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του είχε επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της αξίας των επιταγών που έδινε.
Το ποσό που αναφέρεται (για την παραπάνω υπόθεση) στο πόρισμα είναι της τάξεως των 752.846,98 ευρώ. Επίσης τονίζεται ότι ο Ηλίας Βιολίδης είχε οφειλή στις 8 Μαρτίου τού 2012 για αγορα εισιτηρίων διαρκείας και ευρωπαϊκών αγώνων που άγγιζαν τα 84.120 ευρώ!
Τέλος υπογραμμίζεται ότι υπάρχουν ερωτήματα για το γεγονός ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήρε αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ μηνιαίως (καθαρά) από τη νέα διοίκηση (Φεβρουάριο τού 2012) προκειμένου να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής του ποσού των 320.476 ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία της ΠΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: