Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ακόμα ελπίζει για Γιορέντε!!

Ακόμα ελπίζει για Γιορέντε
Το «μπαλάκι» στον Φερνάντο Γιορέντε πέταξε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια, μιλώντας με δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ο Ουρούτια ξεκαθάρισε πως όσα μπορούσε να κάνει τα έχει κάνει και απλά περιμένει την απόφαση του Γιορέντε.

Ένα απο τα ονόματα που ακούστηκαν έντονα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ήταν αυτό του Φερνάντο Γιορέντε. Ο Βάσκος φορ, αρνούμενος να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του σε καμία από αυτές.

Για το μέλλον του Γιορέντε στην Αθλέτικ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιόσου Ουρούτια. «Μίλησα με τον Γιορέντε πριν από δύο εβδομάδες. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, αλλά η επέκταση του συμβολαίου του δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς ξέρουμε όσα μας έχει δηλώσει ο παίκτης, πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του τον ερχόμενο Ιούνιο», τόνισε ο Ουρόυτια.

Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής στάσης του παίκτη; «Νομίζω πως η απόφασή του είναι οριστική, αν και δεν αποκλείω να έχουμε κάποια αλλαγή κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εμείς είμαστε εδώ, έχουμε πει τι προσφέρουμε, απλά περιμένουμε την απόφαση του Φερνάντο. Όλα εξαρτώνται από εκείνον.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: