Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστό λόγω τριημέρου

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο τριήμερο, καλή Σαρακοστή. Το blog θα λειτουργήσει κανονικά από Τρίτη 28/02.

Το 10 το καλό της Ισπανίας με ελάχιστα ρούχα!!

Το 10 το καλό της Ισπανίας με ελάχιστα ρούχα!
Ποιος Ινιέστα και ποιος Γκασόλ;

Αυτή θα πρέπει να είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας σ’ όλα τα αθλήματα.

Η Ibeth Arce από το Περού είναι από μόνη της μια ομάδα.

Δώστε της αμέσως το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

To φωτογραφικό αφιέρωμα

πηγή:superbasket.gr


«Καμία συμφωνία για Σπανούλη»

«Καμία συμφωνία για Σπανούλη»
Απάντηση σε όσα υποστήριξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της κλήρωσης διαιτητών και στη σύσκεψη για τα μέτρα του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ δίνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω κύκλων. Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως ουδέποτε υπήρξε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη. Άμεση απάντηση των «πρασίνων».

Για τον Σπανούλη:
Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως ουδέποτε υπήρξε σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, ούτε φυσικά δέσμευση του Γιώργου Σκινδήλια πως ο Ολυμπιακός δεν θα «χτυπούσε» τον παίκτη. «Με ποιο αντάλλαγμα να κάναμε κάτι τέτοιο;» αναρωτιούνται οι Πειραιώτες, υπενθυμίζοντας πως η συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή ανακοινώθηκε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ, αφού με τον παίκτη είχαν συμφωνήσει λίγο νωρίτερα. Επομένως, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, δεν υπήρχε καμία συμφωνία στις 12 και αναίρεση στις 3, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Για τη μείωση στο μπάτζετ των δύο ομάδων:
Από τον Ολυμπιακό παραπέμπουν στα ρόστερ των «αιωνίων» τονίζοντας πως η διαφορά σε χρηματιστηριακή αξία ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους» αποδεικνύει πως δεν υπήρξε καμία συμφωνία. «Αφού δεν μιλούσαμε...», συμπληρώνουν.

Για τα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκας:
Σύμφωνα με τους Πειραιώτες υπήρξε πράγματι συνάντηση και συμφωνία των δύο πλευρών στο «Πεντελικόν» όπου χαράκτηκε κοινό μέτωπο, αλλά συμπληρώνουν πως αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, σε νέο ραντεβού που έλαβε χώρα στο «Χίλτον» και έμεινε μυστική, οι δύο ομάδες συμφώνησαν με την διοργανώτρια αρχή για τα έσοδα από τα τηλεοπτικά. Στην συνάντηση αυτή ήταν παρόντες οι Μπερτομέου, Π. Αγγελόπουλος, Π. Γιαννακόπουλος, Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και Μάνος Παπαδόπουλος.

Τέλος, για τα εισιτήρια του περσινού τελικού:
Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως για πρώτη φορά υπήρξε ταυτοποίηση από την Αστυνομία και αναφέρουν πως οι «πράσινοι» δεν θα έπρεπε να θίγουν καν το θέμα, καθώς από τον Ολυμπιακό κόπηκαν λόγω ποινικού μητρώου τριάντα άτομα και από τον Παναθηναϊκό ενενήντα.

«Γι’ αυτό φοράνε φούστες»!

«Γι’ αυτό φοράνε φούστες»!
Άμεση -και με ειρωνική διάθεση- ήταν η απάντηση του επίσημου Παναθηναϊκού στους κύκλους του Ολυμπιακού. «Οι κύκλοι του Παναθηναϊκού απαντάνε στους κύκλους του Ολυμπιακού πως... γι αυτό φοράνε φούστες!», τόνισε η «πράσινη» πλευρά και μάλιστα η σημασία αυτής της πρότασης έχει διπλό νόημα.

Αρχικά, στον Παναθηναϊκό αναφέρονται στο ό,τι οι Πειραιώτες ουδέποτε τήρησαν τα συμφωνηθέντα και στη συνέχεια κατηγορούν τους Πειραιώτες πως έκαναν γνωστή τη θέση τους μέσω κύκλων και όχι επίσημα, όπως έκανε –δηλαδή- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε ανοικτά.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στέκονται σε ένα άλλο σημείο και συγκεκριμένα στις κατηγορίες του Ολυμπιακού για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν πως από την πλευρά τους είχαν «κοπεί» 30 άτομα, ενώ από το «τριφύλλι» 90.

Όμως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά των «πρασίνων», στο περσινό τελικό, είχαν «κοπεί» 81 άτομα του Ολυμπιακού και μόλις 3 από την άλλη. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως είχε παραδώσει λίστα στην αστυνομία, με κάποια ονόματα, τηρώντας τη συμφωνία.

Επιστρέφει στη Ρωσία ο Αρσάβιν!!

Επιστρέφει στη Ρωσία ο Αρσάβιν
Με τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε θα αγωνίζεται έως το τέλος της σεζόν ο Αντρέι Αρσάβιν. Ο Ρώσος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από την Άρσεναλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και θα φορά το νούμερο «29» στη φανέλα του.

Ο 30χρονος άσος επιβεβαίωσε –μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αυτό που ακούγονταν ως φήμη από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά.

«Τελείωσε» έγραψε στο twitter ο Αρσάβιν, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν και έκλεισε η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Άρσεναλ τα είχε βρει σε όλα με τη Ζενίτ για την παραχώρηση του Ρώσου επιθετικού.

Πηγή: england365.gr

Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ ο Οικονομόπουλος!!

Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ ο Οικονομόπουλος
Την επίσημη δραστηριοποίηση του Χάρη Οικονομόπουλου στα διοικητικά της ΑΕΚ επιβεβαίωσε το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο νομικός σύμβουλος της «Ένωσης» στην υπόθεση Ψωμιάδη και συντελεστής στην εξασφάλιση του δανεισμού των 3 εκατ. ευρώ αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου.

Όπως αναμενόταν, λοιπόν, ο δικηγόρος που «τρέχει» για λογαριασμό της ΑΕΚ τη δίκη Ψωμιάδη -αλλά παράλληλα ενεργεί το τελευταίο διάστημα και σε άλλα ζωτικά θέματα (εξασφάλισε μαζί με τον Νικολαΐδη τον δανεισμό των 3 εκατ., ενώ επεδίωξε να δώσει λύση και στο θέμα της σφράγισης εισιτηρίων με τον ΟΦΗ) θα λάβει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ.

Στην ίδια θέση, δε, αποφασίστηκε από το σημερινό Δ.Σ. να τοποθετηθεί ο Γιώργος Γρυσμπολάκης (που μέχρι σήμερα ήταν απλό μέλος). Ιδιαίτερη σημασία, πάντως, έχει και ο διορισμός ως Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ του Ηλία Μπόβαλη, ο οποίος είναι άνθρωπος που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ντέμη Νικολαΐδη.

Κι αυτό διότι εκείνος, όπως άλλωστε και ο Χάρης Οικονομόπουλος, θα κληθούν να εξασφαλίσουν την προβλέπομενη διαχείριση των 2 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ως δανεισμό ο πρώην πρόεδρος από τον Τούρκι Αλ Σουνταΐρι.

πηγή: sportfm.gr

Κατηγορεί τους παίκτες για… μαύρη μαγεία!!

Κατηγορεί τους παίκτες για… μαύρη μαγεία!
Απίθανα και απίστευτα πράγματα υποστήριξε -σύμφωνα με το BBC- ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γκάνας. Σε μια ομιλία προς τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα που διέρρευσε την Παρασκευή, ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να προτρέπει τους ποδοσφαιριστές να μην καταφεύγουν σε μαύρη μαγεία!

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο Στεβάνοβιτς είπε: «Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αλλάξει η νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών σχετικά με τη χρήση σκοτεινών δυνάμεων που καταστρέφουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον», ενώ κάποια άλλη στιγμή πρόσθεσε: «Μετά την ήττα από τη Ζάμπια, οι παίκτες στράφηκαν ο ένας εναντίον του άλλου».

Ένας παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με την Γκάνα στο Κόπα Άφρικα του 1992, ο Σάρφο Γκιάμι, δήλωσε: «Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, όμως ποτέ δεν είχα ακούσει ξανά να χρησιμοποιείται η μαύρη μαγεία σε βάρος συναθλητών. Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση».

Εφόσον δεν ανακαλέσει ή διαψεύσει όσα ακούγονται ο Στεβάνοβιτς κινδυνεύει με απομάκρυνση από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ αν αναλογιστεί κανείς πως φωτογραφίες του υπάρχουν άφθονες και –δεν μπορεί- όλο και κάποια τρίχα του θα «παίζει» στα αποδυτήρια, ίσως η απόλυση δεν είναι ο μόνος του φόβος…

πηγή: sportfm.gr

«Επιασε ταβάνι ο ΠΑΟΚ»

«Επιασε ταβάνι ο ΠΑΟΚ»
Για ταβάνι των ευρωπαϊκών δυνατοτήτων του ΠΑΟΚ και όχι για αποτυχία, έκανε λόγο ο Κούλης Αποστολίδης όσον αφορά στην ήττα από την Ουντινέζε και τον αποκλεισμό του «Δικέφαλου του Βορρά» από την συνέχεια του Europa League.

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου άσου στον «Sport 103 fm»:

«Ενδεχομένως να είναι το ταβάνι του. Δεν είναι αποτυχία το να αποκλείεσαι από την Ουντινέζε. Το σκορ όπως εξελίχτηκε επηρέασε το ματς μας πείραξε λίγο παραπάνω.

Η ομάδα δεν έχει τον αριθμό των παικτών για να βγάλει ξεκούραστα την σεζόν και δεν έχει το βάθος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Πάντως η Ουντινέζε είναι καλύτερη ομάδα».

Για το βαθμό που επηρέασαν οι απόντες: «Ο Ετο βγαίνει επιθετικά. Προτιμότερος είναι ο Ετο παρά ο Σνάουτσνερ. Και ο Φωτάκης έλειψε πολύ. Ο Λαζάρ θα είναι πιο χρήσιμος αν έπαιζε στην θέση του Ιβιτς γιατί έτσι θα ήταν παραγωγικός».

Για την συνέχεια: «To θέμα είναι πως θα είναι η ομάδα στα πλέι οφ. Θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι δύσκολα να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Πρώτο και… τυχερό για Νέμεθ!!

Πρώτο και… τυχερό για Νέμεθ!
Με τον Κρίστιαν Νέμεθ να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, η Βάαλβαϊκ επικράτησε με σκορ 1-0 της Φίτεσε, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής.

Ο Ούγγρος επιθετικός σκόραρε στο 37ο λεπτό, δίνοντας στην ομάδα του τη νίκη, ύστερα από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Βάαλβαϊκ-Φίτεσε 1-0
(37’ Νέμεθ)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Μπρέντα-Ντεν Χάαγκ (19:45)
Ρόντα-Ντε Γκράαφτσαπ (20:45)
Φένλο-Χέρακλες (20:45)
Χέρενφεν-Γκρόνιγκεν (21:45)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Εξέλσιορ-Άγιαξ (13:30)
Αϊντχόφεν-Φέγενορντ (15:30)
Τβέντε-Ουτρέχτη (15:30)
Άλκμααρ-Χέρενφεν (17:30)

Η επόμενη (24η) αγωνιστική:

Σάββατο 3 Μαρτίου

Ντεν Χάαγκ-Χέρενφεν (17:45)
Φένλο-Μπρέντα (18:45)
Βάαλβαϊκ-Εξέλσιορ (18:45)
Άλκμααρ-Χέρακλες (19:45)

Κυριακή 4 Μαρτίου

Φίτεσε-Ντε Γκράαφτσαπ (11:30)
Άγιαξ-Ρόντα (13:30)
Φέγενορντ-Γκρόνιγκεν (13:30)
Ουτρέχτη-Ναϊμέγκεν (13:30)
Αϊντχόφεν-Τβέντε (15:30)

πηγή: sportfm.gr

Ανήμπορη Μπορούσια!!

Ανήμπορη Μπορούσια
Πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ έχασε η Γκλάντμπαχ, μένοντας στο 1-1 με το Αμβούργο στο «Μπορούσια Παρκ» στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45’ με κεφαλιά του Χάνκε μετά από εκτέλεση φάουλ του Αράνγκο, αλλά στο 56’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Γκερέρο, ο Αρσλάν με κοντινό σουτ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας.

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή έχοντας κι ένα ματς περισσότερο από τους πρωταθλητές, ενώ το Αμβούργο σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση με 27 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24/2

Γκλάντμπαχ-Αμβούργο 1-1
(45’ Χάνκε-56’ Αρσλάν)

Σάββατο 18/2 (16:30)

Κολωνία-Λεβερκούζεν
Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ
Μάιντς-Καϊζερσλάουτερν
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη 19:30

Κυριακή 19/2

Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 16:30
Ντόρτμουντ-Ανόβερο 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/3 (16:30)

Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου
Φράιμπουργκ-Σάλκε
Χέρτα Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης
Αμβούργο-Στουτγκάρδη
Καϊζερσλάουτερν-Βόλφσμπουργκ
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ
Ντόρτμουντ-Μάιντς 19:30

Κυριακή 4/3

Νυρεμβέργη-Γκλάντμπαχ 16:30
Χόφενχαϊμ-Κολωνία 18:30

πηγή: sportfm.gr