Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Γι’ αυτό φοράνε φούστες»!

«Γι’ αυτό φοράνε φούστες»!
Άμεση -και με ειρωνική διάθεση- ήταν η απάντηση του επίσημου Παναθηναϊκού στους κύκλους του Ολυμπιακού. «Οι κύκλοι του Παναθηναϊκού απαντάνε στους κύκλους του Ολυμπιακού πως... γι αυτό φοράνε φούστες!», τόνισε η «πράσινη» πλευρά και μάλιστα η σημασία αυτής της πρότασης έχει διπλό νόημα.

Αρχικά, στον Παναθηναϊκό αναφέρονται στο ό,τι οι Πειραιώτες ουδέποτε τήρησαν τα συμφωνηθέντα και στη συνέχεια κατηγορούν τους Πειραιώτες πως έκαναν γνωστή τη θέση τους μέσω κύκλων και όχι επίσημα, όπως έκανε –δηλαδή- ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε ανοικτά.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στέκονται σε ένα άλλο σημείο και συγκεκριμένα στις κατηγορίες του Ολυμπιακού για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν πως από την πλευρά τους είχαν «κοπεί» 30 άτομα, ενώ από το «τριφύλλι» 90.

Όμως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά των «πρασίνων», στο περσινό τελικό, είχαν «κοπεί» 81 άτομα του Ολυμπιακού και μόλις 3 από την άλλη. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως είχε παραδώσει λίστα στην αστυνομία, με κάποια ονόματα, τηρώντας τη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: