Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κατηγορεί τους παίκτες για… μαύρη μαγεία!!

Κατηγορεί τους παίκτες για… μαύρη μαγεία!
Απίθανα και απίστευτα πράγματα υποστήριξε -σύμφωνα με το BBC- ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γκάνας. Σε μια ομιλία προς τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα που διέρρευσε την Παρασκευή, ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να προτρέπει τους ποδοσφαιριστές να μην καταφεύγουν σε μαύρη μαγεία!

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο Στεβάνοβιτς είπε: «Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αλλάξει η νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών σχετικά με τη χρήση σκοτεινών δυνάμεων που καταστρέφουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον», ενώ κάποια άλλη στιγμή πρόσθεσε: «Μετά την ήττα από τη Ζάμπια, οι παίκτες στράφηκαν ο ένας εναντίον του άλλου».

Ένας παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με την Γκάνα στο Κόπα Άφρικα του 1992, ο Σάρφο Γκιάμι, δήλωσε: «Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, όμως ποτέ δεν είχα ακούσει ξανά να χρησιμοποιείται η μαύρη μαγεία σε βάρος συναθλητών. Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση».

Εφόσον δεν ανακαλέσει ή διαψεύσει όσα ακούγονται ο Στεβάνοβιτς κινδυνεύει με απομάκρυνση από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ αν αναλογιστεί κανείς πως φωτογραφίες του υπάρχουν άφθονες και –δεν μπορεί- όλο και κάποια τρίχα του θα «παίζει» στα αποδυτήρια, ίσως η απόλυση δεν είναι ο μόνος του φόβος…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: