Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Επιστροφή Παππά στους ορισμούς μετά το ντέρμπι!


Επιστροφή Παππά στους ορισμούς μετά το ντέρμπι

Ο διαιτητής του ντέρμπι «αιωνίων» που δεν έγινε ποτέ, Ανδρέας Παππάς, ορίστηκε στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Ανδρέας Παππάς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό για τη 13η αγωνιστική της Super League επιστρέφοντας στους ορισμούς από την ΚΕΔ μετά το ντέρμπι «αιωνίων» που δεν έγινε ποτέ.

Σάββατο 5 /12

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής (15:00)
(Δημητρόπουλος, α' Καρατζίκας, β' Δόσης)

Ξάνθη-Πλατανιάς (17:15)
(Καραντώνης, α' Καραγκιοζόπουλος, β' Καραϊσαρίδης)

Πανθρακικός-Ολυμπιακός (19:30)
(Καλογερόπουλος, α' Δημητριάδης, β' Λάμπρου)

Κυριακή 6/12

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (15:00)
(Βάτσιος, α' Τάτσης, β' Ποντίκης)

ΑΕΚ-Καλλονή (17:15)
(Τζήλος, α' Γκάγκας, β' Δίπλαρης)

ΠΑΣ-Λεβαδειακός (17:15)
(Παππάς, α' Κωστάρας, β΄Μεσσήνης)

Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30)
(Δελφάκης, α' Ευθυμιάδης, β' Μερκενίδης)

Δευτέρα 7/12

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (19:30)
(Βοσκάκης, α' Ακριβός, β' Απτόσογλου)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ναπολεόνι: «Κάτι άλλαξε…»


Ναπολεόνι: «Κάτι άλλαξε…»

Στην αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει ο Ατρόμητος στα τελευταία ματς στάθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως ο στόχος των πλέι οφ δεν αλλάζει παρά την βαθμολογική θέση

Στη νέα αρχή που ετοιμάζεται να κάνει ο Ατρόμητος, με αφετηρία τη νίκη επί της Λαμίας αναφέρθηκε ο Στέφανο Ναπολεόνι μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ιταλός επιθετικός των κυανόλευκων αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα του, τονίζοντας την πίστη του ότι θα καταφέρουν να πάρουν πάλι μια θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα;

Για την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Ατρόμητος: «Σίγουρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσπάθεια από όλους μας. Δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι παίζουμε καλύτερα, ότι η ομάδα προσπαθεί σε κάθε αγώνα να κερδίσει, αλλά δεν το κάναμε στα τρία παιχνίδια που παίξαμε τελευταία. Κάτι άλλαξε, όπως φαίνεται κοιτώντας τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Τρίπολη. Παίξαμε καλύτερα, θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ στην Τρίπολη και χάσαμε από λεπτομέρειες, ενώ με Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2-0 και τελικά χάσαμε».

Για την συζήτηση που είχαν οι παίκτες με τους οργανωμένους: «Δεν είχαν πολλά να πουν. Τα γνωστά που λένε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εμείς ξέραμε ότι έτσι είναι τα πράγματα σε κάθε ομάδα. Έχουν δίκιο. Η ομάδα δεν μπορεί να βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο, το ξέρουμε όλοι. Προσπάθησα να τους πω ότι δεν είμαστε αδιάφοροι, η ομάδα προσπαθεί. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια που η ομάδα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, αλλά δεν ήρθε. Δεν μας πάει και η τύχη, αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι δικαιολογία σε όλα».

Για το υλικό της ομάδας και τι πρέπει να προσέχουν: «Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Αυτοί που ήρθαν βοηθούν πολύ. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο σε όλες τις γραμμές, γιατί τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται απ’ την ομάδα, όχι από μονάδες. Αν δεν παίζει καλά η άμυνα, δεν μπορεί ούτε η επίθεση. Έχουμε ένα συνολικό πρόβλημα φέτος. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Στο τελευταίο παιχνίδι, έστω και με ομάδα που παίζει στη Football league, πήραμε νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια».

Για το ότι οι στόχοι είναι διαφορετικοί απ’ την εικόνα που έχουν δείξει: «Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά κοιτάω πάντα παραπάνω. Δεν με νοιάζει που είμαι τώρα, θέλω να φτάσω στα πλέι οφ. Τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο, θέλει προσπάθεια. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε αγώνα με αγώνα, δεν μπορούμε να κοιτάμε πολύ μακριά. Την δευτέρα έχουμε τον Παναιτωλικό, πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Σιγά σιγά να ανέβουμε και βλέπουμε».

Με το ζόρι… χειραψία Μπενίτεθ-Χάμες!! (video)


Με το ζόρι… χειραψία Μπενίτεθ-Χάμες (video)

Μια ακόμη ένδειξη της «δύσκολης» συνεργασίας Μπενίτεθ και Χάμες. Όταν ο τελευταίος αντικαταστάθηκε στον αγώνα Κάντιθ-Ρεάλ, αγνόησε αρχικά τον προπονητή του, που του έκανε χειραψία με το ζόρι.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Χάμες Ροντρίγκες (και ίσως όχι μόνο) δεν… αντέχει τη συνεργασία με τον Ράφα Μπενίτεθ, παρά τις «επίσημες» διαψεύσεις.

Μια ακόμη ένδειξη επ’ αυτού ήρθε στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Κάντιθ για το Κύπελλο. Όταν ο Κολομβιανός αντικαταστάθηκε, εμφανώς δυσαρεστημένος κατευθύνθηκε προς τον πάγκο χωρίς να δώσει το χέρι του στον Ισπανό προπονητή. Εκείνος τον… φρέναρε βάζοντας το χέρι στο στήθος του και του έκανε χειραψία με το ζόρι.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Το απίστευτο γράμμα «αγάπης-μίσους» οπαδού των Σέλτικς στον Κόμπι!!


Το απίστευτο γράμμα «αγάπης-μίσους» οπαδού των Σέλτικς στον Κόμπι

Ένας οπαδός των Σέλτικς αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ με τον δικό του τρόπο πιστοποιώντας πως ο μεγάλος σταρ των Λέικερς ήταν ο παίκτης που στη Βοστώνη αγαπούσαν να μισούν.

Περίεργα συναισθήματα γεννά ο αθλητισμός. Σαν κι αυτά που περιγράφει εξαιρετικά στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του προς τον Κόμπι Μπράιαντ ένας φίλος των Σέλτικς. Παραδέχεται πως τον μίσησε, πως για αυτόν προσωποποιούσε όχι τον αντίπαλο αλλά τον εχθρό, όμως είχε πάντα την εκτίμησή του και λυπάται που θα τον χάσει στο τέλος της σεζόν, όταν αποσυρθεί. Απολαύστε το γράμμα:

«Προς τον Κόμπι Μπράιαντ,

Σε μισώ. Πώς μπορείς να με κατηγορήσεις; Ως οπαδός των Σέλτικς ήμουν εναντίον σου για δύο δεκαετίες. Χάρηκα με τον πόνο σου όταν οι Σέλτικς μου σε νίκησαν στους τελικούς του 2008. Ο Πολ Πιρς το άξιζε πολύ περισσότερο απ' ό,τι εσύ. Εσύ είχες ήδη τρία δαχτυλίδια εκείνη τη στιγμή.

Αλλά αυτά τα τρία δεν ήταν αρκετά για εσένα. Πήρες την εκδίκησή σου και το πέμπτο σου δαχτυλίδι το 2010, ξεριζώνοντας την καρδιά μου. Ελπίζω να ξέρεις ακόμα πόσο τυχερός ήσουν που ο Κέντρικ Πέρκινς ήταν εκτός στο έβδομο ματς των τελικών.
Διάβασα το αποχαιρετιστήριο γράμμα σου και σοκαρίστηκα. Όχι επειδή ανακοίνωσες την απόσυρσή σου από την ενεργό δράση, αφού αυτό το ξέραμε ήδη. Σοκαρίστηκα από τον τρόπο που με έκανε το γράμμα σου να νιώσω.

Στο μυαλό μου, πάντα έβαζα εσένα και τον Ντέρεκ Τζίτερ (σ.σ. πρώην παίκτης του μπέιζμπολ) μαζί. Είστε οι παίκτες, που εμείς οι οπαδοί των Σέλτικς, μισούμε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να μην σεβόμαστε. Έχετε παίξει το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο: με πάθος, με περηφάνια και με επαγγελματισμό.

Ήσασταν οι πραγματικοί μαθητές του παιχνιδιού που έψαξαν για την τελειότητα δουλεύοντας πιο σκληρά από κάθε άλλον. Γίνατε πραγματικά είδωλα για την εποχή σας, ο καθένας στον χώρο του. Αποδεχθήκατε κάθε πρόκληση. Τα δώσατε όλα. Βάλατε τα σώματά σας σε κίνδυνο. Ξέρατε πώς να νικήσετε. Δείξατε σεβασμό στο σπορ σας και στην αντιπαλότητα με την Βοστώνη.

Στις 30 Δεκεμβρίου θα παίξεις για τελευταία φορά στη Βοστώνη. Αυτή είναι η τελευταία φορά για εμάς, τους οπαδούς των Σέλτικς, ώστε να ωθήσουμε στη νίκη την ομάδα μας απέναντι στον πιο κυρίαρχο παίκτη που έχει γράψει ποτέ ιστορία στους Σέλτικς και τους Λέικερς.

Καθώς φεύγεις, φεύγει και ό,τι έχει μείνει από την αντιπαλότητα που κάποτε κυριαρχούσε στο ΝΒΑ. Ίσως κάποια μέρα να αναζωπυρωθεί με νέα πρόσωπα. Ίσως όχι.

Οπότε, όταν έρθεις στο ‘Γκάρντεν’ τον επόμενο μήνα, ελπίζω το κοινό να σου κάνει τη ζωή… κόλαση. Ελπίζω να σε ενοχλούν και να σε αποδοκιμάζουν πιο έντονα απ' ότι έκαναν στα ματς που κρινόταν το πρωτάθλημα. Εύχομαι να χάσεις κάθε βολή. Εύχομαι να μην ξεχάσεις ποτέ πως είναι να είσαι περιτριγυρισμένος από 17.000 οπαδούς που φωνάζουν, που έχουν πράσινο αίμα και θα έδιναν τα πάντα για να σε δουν να αποτυγχάνεις μια τελευταία φορά. Εύχομαι να νικήσουμε τους Λέικερς άλλη μία φορά.

Και όταν σηκωθείς από την πλάγια γραμμή στην τέταρτη περίοδο και οι Σέλτικς μου είναι μπροστά με 20 πόντους, τότε νομίζω πως κάτι όμορφο θα συμβεί. Όλοι οι άνθρωποι στο ‘Γκάρντεν’ θα σταματήσουν να σε αποδοκιμάζουν. Θα σηκωθούν όρθιοι και θα δείξουν τον σεβασμό τους με το πιο δυνατό, το πιο παθιασμένο standing ovation που έχεις ζήσει ποτέ. Θα φωνάζουμε το όνομά σου. Θα ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου. Θα σου λέμε γλυκόπικρους αποχαιρετισμούς.

Λένε πως ποτέ δεν ξέρεις τι έχεις μέχρι να φύγει. Έτσι, πριν φύγεις, θέλω να σου πω ευχαριστώ για το γεγονός ότι είσαι κάτι περισσότερο από ένας παίκτης του μπάσκετ. Για μια ολόκληρη γενιά φίλων του ΝΒΑ, εσύ είσαι το μπάσκετ.

Δεν πιστεύω ότι το λέω αυτό... Αλλά πραγματικά θα μου λείψεις.

Σε αγαπάω (και σε μισώ) για πάντα,

Ένας οπαδός των Σέλτικς που δεν σε εκτιμούσε αρκετά
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Mr. Πογέτ, άλλο είμαι ισχυρός, άλλο κάνω επίδειξη δύναμης...!!


Mr. Πογέτ, άλλο είμαι ισχυρός, άλλο κάνω επίδειξη δύναμης...

Ο Θοδωρής Τσούτσος γράφει στο sport-fm.gr για την επικίνδυνη κουβέντα που έχει ανοίξει ο Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ

Του Θοδωρή Τσούτσου

Είναι προφανές ότι ο Γκουστάβο Πογέτ αισθάνεται πολύ ισχυρός. Το γιατί, το γνωρίζει εκείνος και η διοίκηση. Αλλά πάντως, αισθάνεται ισχυρός. Και αυτό, όταν δεν μπορεί κάποιος να το διαχειριστεί, μπορεί να γίνει και επικίνδυνο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει έρθει για να δουλέψει. Καλά ή όχι, θα τον κρίνει η πορεία. Αλλά πάντως έχει έρθει για να αφιερώσει χρόνο και κόπο στην ομάδα. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι καθημερινά στις προπονήσεις για να το αντιληφθεί αυτό.

Σημαντικό θεμέλιο για να πετύχει ένας προπονητής, ειδικά εκείνος που μάς έρχεται από μακριά και που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι να αισθανθεί από το ξεκίνημα της θητείας του δυνατός. Οτι τού έχουν εμπιστοσύνη, ότι πιστεύουν σε εκείνον.

Ο Πογέτ φαίνεται να το έχει αυτό και πολύ περισσότερο φαίνεται να το απολαμβάνει. Ο προηγούμενος, όμως, που το είχε σε τόσο αυξημένο επίπεδο στην ΑΕΚ, ήταν ο Λορένθο Σέρα Φερέρ. Με τα γνωστά αποτελέσματα...

Ασφαλώς και είναι πολύ ποδοσφαιρικό σε μια ομάδα ο προπονητής σου και να αισθάνεται και να είναι ισχυρός. Αρκεί να αντιλαμβάνεται ποια είναι τα όρια σε αυτή του τη δύναμη. Αν τα ξεπεράσει, μπορεί τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα για τον ίδιο, αλλά βέβαια και την ομάδα.

Ο Πογέτ είναι προπονητής στην ΑΕΚ κάτι περισσότερο από έναν μήνα. Ούτε σαράντα ημέρες. Και ήδη γνωρίζουμε ότι θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ, θα διώξει, πιθανόν θα φέρει κιόλας, θα αλλάξει την ομάδα. Το να το λέει με κάποιο τρόπο και σε κάθε περίπτωση να το αφήνει να εννοηθεί αυτό ένας προπονητής, δημιουργεί πάντα πολύ μεγάλο θέμα στα αποδυτήρια μιας ομάδας.

Δεν γίνεται ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας να χωρίζει τους παίκτες του σε "παραμένοντες" και σε ανεπιθύμητους". Το αν η διοίκηση της ομάδας έχει, που την έχει, τέτοια διάθεση, να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από τον προπονητή.

Διότι έτσι ανακατεύονται τα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές, αντί να κοιτάζουν τη δουλειά τους, προσπαθούν συνεχώς να ερμηνεύσουν τον προπονητή τους. Μία του κίνηση, μία φράση του, τον τόνο της φωνής του, ένα ανοιγόκλειμα των ματιών του (που λέει ο λόγος).

Αυτό δεν μπορεί να αποτελεί καλή υπηρεσία για μια ομάδα. Μάλλον κινδύνους δημιουργεί. Διότι άλλο είναι ένας προπονητής να είναι ισχυρός και άλλο να θέλει να κάνει επίδειξη της δύναμής του. Το δεύτερο είναι λίγο άκομψο μίστερ...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέσσερις... και στη μέση ο πρώτος τίτλος!!


Τέσσερις... και στη μέση ο πρώτος τίτλος

Μέχρι εδώ καλά έφτασαν... Οι τέσσερις ομάδες που απέμειναν φέτος στο Λιγκ Καπ, έκαναν τη φάση των ημιτελικών υπόθεση... Πρέμιερ Λιγκ και το england365.gr φανερώνει τους λόγους για τους οποίους οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Στόουκ θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.  
Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε... Το Λιγκ Καπ είναι ο πρώτος, επίσημος τίτλος της σεζόν και όχι το Community Shield, το οποίο έχει ακόμα μια άτυπη μορφή με την αναμέτρηση της Πρωταθλήτριας και της Κυπελλούχου ομάδας κάθε περσινής σεζόν και λαμβάνει χώρα λίγες μέρες πριν από την έναρξη κάθε νέου πρωταθλήματος.
Το φετινό Capital One Cup, οδηγήθηκε στα ημιτελικά, όπου θα σημειωθούν δύο αγώνες για κάθε ζευγάρι, με την κληρωτίδα αργά το βράδυ της Τετάρτης να στέλνει τη Λίβερπουλ στην έδρα της Στόουκ για το πρώτο μεταξύ τους ματς μετά την εντυπωσιακή πρόκριση της ομάδας του Κλοπ με το τελικό 6-1 επί της Σαουθάμπτον, ενώ, η Έβερτον θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι.
Τα πρώτα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα της 4ης Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί, στα τέλη του μηνός, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φλεβάρη στο «στολίδι» του Λονδίνου, το «Γουέμπλεϊ».
Πάμε να δούμε τα κίνητρα που έχει καθεμιά από το φετινό καρέ, έχοντας φτάσει πλέον στο σημείο να διεκδικούν τις θέσεις του μεγάλου τελικού...
Λίβερπουλ: Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα... υποβάθμισης της διοργάνωσης από τους «κόκκινους» για να δώσουν βάση στην αναρρίχηση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ ή για την Ευρώπη. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε ότι θέλει το τρόπαιο, μετά το τρομερό πέρασμα της ομάδας από το «St. Mary's», το βράδυ της Τετάρτης κι ας μην ήξερε ότι τελευταία φορά που η Λίβερπουλ πήρε το Λιγκ Καπ ήταν το 2012. Σίγουρα θα θέλει και ο ίδιος στην πρώτη του χρονιά στον σύλλογο να πανηγυρίσει μια επιτυχία, ανεξάρτητα αν δεν θεωρείται μεγάλη απ' όλους. Ο Κένι Νταλγκλίς βρισκόταν στον πάγκο των «κόκκινων» την τελευταία φορά που εκείνοι έδωσαν το «παρών» στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας και το τρόπαιο απέναντι στην Κάρντιφ, για να προσληφθεί την επόμενη σεζόν πια, μετά την κάκιστη θητεία του Ρόι Χότζον, ο Μπρένταν Ρότζερς. Και πέρυσι, πάντως, η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από τη διεκδίκηση του τροπαίου, όμως αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Τσέλσι σε δύο πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Έβερτον: Δεν το έχει κατακτήσει ποτέ! Θέλει περισσότερο κίνητρο κανείς στα «ζαχαρωτά» για να κυνηγήσει το τρόπαιο, τη στιγμή που αποτελεί ίσως τον μοναδικό εφικτό και ρεαλιστικό στόχο της ομάδας αυτή τη στιγμή; Με τις ευρωπαϊκές θέσεις να είναι το... ταβάνι κάθε χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ και ό,τι περισσότερο έρθει θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο από τον σύλλογο, η ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί είναι μεγάλη κι ας υπάρχει απέναντι φέτος στα ημιτελικά η πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Οι μοναδικές φορές που η Έβερτον έχει σημειώσει συμμετοχή στον τελικό του Λιγκ Καπ, είναι πίσω στο 1977 και το 1984. Την πρώτη από αυτές τις δύο φορές, χρειάστηκαν τρία διαφορετικά παιχνίδια για να καταλήξει σε μια από τις δύο φιναλίστ το τρόπαιο, με την Άστον Βίλα να το κάνει τελικά δικό της χάρη στο τελικό 2-3 στην παράταση (0-0 το πρώτο ματς, 1-1 το δεύτερο), ενώ, στον τελικό του '84, χάθηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με τη Λίβερπουλ στη ρεβάνς να παίρνει νίκη με σκορ 1-0.

Μάντσεστερ Σίτι: Σε απόλυτη αντίθεση με τις δύο προαναφερθείσες ομάδες από το μεγάλο λιμάνι, για τη Μάντσεστερ Σίτι, το Λιγκ Καπ ίσως να μη σημαίνει και τίποτα. Δεν παύει όμως να το κυνηγάει κι αν της «κάτσει», να το δεχθεί με μεγάλη χαρά. Είναι κι αυτό ένα τρόπαιο που μπαίνει στο παλμαρέ του συλλόγου, άσχετα αν τα εκατομμύρια των Σεΐχηδων επιτάσσουν επιτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Ευρώπη πολύ περισσότερο από το Capital One Cup και το Κύπελλο Αγγλίας. Με το Λιγκ Καπ, ωστόσο, οι «πολίτες» έκαναν το πρώτο τους νταμπλ επί παρουσίας του Σεΐχη Μανσούρ στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η αρχή για τους τίτλους έγινε στο 2011 με το Κύπελλο κι δύο χρόνια αργότερα, η Σίτι αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ είχε κατακτήσει αρκετό καιρό νωρίτερα το Λιγκ Καπ, του 2014, με το 3-1 επί της Σάντερλαντ που ήρθε με ανατροπή στο σκορ. Η φετινή δυναμική της, την καθιστά μεγάλο φαβορί για τη φετινή διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί στις 28 του μηνός...

Στόουκ: Κι όμως, έχει να παρουσιάσει μια κατάκτηση, αφήνοντας την Έβερτον, τη μοναδική ομάδα από τις τέσσερις των ημιτελικών που δεν πάρει ούτε μια φορά στα χέρια της το συγκεκριμένο τρόπαιο! Οι «πότερς», που υπολογίζουν πολλά στη δυναμική του «Μπριτάνια» και θέλουν να εξασφαλίσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ προτού επισκεφθούν εκείνοι το «Άνφιλντ» με πίστη και ελπίδα για μια – ομολογουμένως – μεγάλη έκπληξη και να έχουν να σκεφτούν στη συνέχεια την παρουσία τους στο «Γουέμπλεϊ». Το 1972, λοιπόν, η Στόουκ επιβλήθηκε 2-1 της Τσέλσι στο παλιό «Γουέμπλεϊ», για να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο, ενώ, είχε συμμετάσχει ακόμα μια φορά στον τελικό, τη σεζόν 1963-1964, όταν είχε ηττηθεί 3-2 από τη Λέστερ στη ρεβάνς του ισόπαλου 1-1 του πρώτου αγώνα. Πάντως, μετά το περσινό, εξευτελιστικό 6-1 της Λίβερπουλ στο «Μπριτάνια», στο τελευταίο ματς του Τζέραρντ, οι «κόκκινοι» τα βρήκαν σκούρα στην έδρα της προσεχούς αντιπάλου τους στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τον Κουτίνιο να δίνει την ... αγχωτική λύση με το γκολ στο 86ο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος...



Πηγή: england365.gr

Ο Χριστοδούλου στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ!!


Ο Χριστοδούλου στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Η τριάδα των Χριστοδούλου, Κορομηλά και Θεονά κληρώθηκε να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την ένατη αγωνιστική της Basket League.

Ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Ηλίας Κορομηλάς και ο Γιώργος Θεονάς κληρώθηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, που δεσπόζει στο πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής στην Basket League.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου
ΚΓ Μ. Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-Καβάλα Αναστόπουλος-Σώμος-Παγώνης (Μαχαιριανάκης)
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Παπαπέτρου-Παναγιώτου-Τσώνος (Τανατζής)
ΚΓ Απόλλωνα Π. 17.00 Απόλλων Π.-ΠΑΟΚ Πηλοϊδης-Ψαριανός-Μαγκλογιάννης (Σπυρίδωνος)
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ.-Κόροιβος Φούφης-Μάνος-Μητσόπουλος (Βιτζηλαίος)
ΚΓ Τριπόλεως 17.00 Αρκαδικός-Λαύριο Σχινάς-Μπήτης-Διαμαντής (Πολιτόπουλος)

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ Χριστοδούλου-Κορομηλάς-Θεονάς (Ελευθεριάδης)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου
ΟΑΚΑ 18.00 Παναθηναϊκός-Τρίκαλα Γκούμας-Γεωργιάδης-Καλδίρης (Σταύρου)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπενζεμά: «Με σύρουν στη λάσπη σαν εγκληματία»


Μπενζεμά: «Με σύρουν στη λάσπη σαν εγκληματία»

Ξέσπασμα από τον Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος φορ μιλώντας στο TF1 ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία ύποπτη εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά και έκανε λόγο για «σταύρωσή» του από τα ΜΜΕ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έσπασε τη σιωπή του για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για την υπόθεση με sex tape στην οποία φέρεται να ενεπλάκη. Ο επιθετικός της Ρεάλ μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο TF1 διακήρυξη την αθωότητά του και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που έχει παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ ως κοινός εγκληματίας.

«Ήθελα κι εγώ να μιλήσω για όλη αυτή την ανελέητη κριτική που δέχομαι από τα ΜΜΕ. Με κατηγορούν και με σύρουν στη λάσπη λες και είμαι εγκληματίας. Δεν εκβίασα κανέναν και με τρελαίνει να ακούγονται τέτοια πράγματα. Ευτυχώς τα έχω πάει καλά στην καριέρα μου και δεν έχω ανάγκη χρήματα. Δεν ξέρω καν γιατί με συνέλαβαν και μου φέρθηκαν σαν να είμαι εγκληματίας, προτού καν με ακούσουν», δήλωσε ο Μπενζεμά.

Μάλιστα θεωρεί πως όσα λέγονται και γράφονται παρέσυραν και το ίδιο το θύμα να πιστέψει στις κατηγορίες. «Δεν πιστεύω πως ο Βαλμπουενά θεωρούσε εξ αρχής πως τον εκβιάζω, αλλά μετά παρασύρθηκε από όσα άκουγε. Δεν έχω καμία σχέση με αυτούς που τον εκβιάζουν. Άκουσα ότι υπήρχε ένα βίντεο με εκείνον, του το είπα και φάνηκε να το γνωρίζει. Στην αρχή, όταν του είπα ότι άκουσα για την sex tape και του είπα ότι με είχαν απειλήσει κι εμένα, με ευχαρίστησε που τον προειδοποίησα. Του είπα πως έχω έναν άνθρωπο που μπορεί να τον βοηθήσει, τον Καρίμ Ζενάτι, που είναι παιδικός μου φίλος», ανέφερε.

«Το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι η αναφορά μου στην περιπέτειά του χάριν αστεϊσμού σε μια συνομιλία με φίλο μου στο τηλέφωνο. Ζητώ συγγνώμη από εκείνον και την οικογένειά του. Κάναμε πλάκα. Δεν αποκαλούμαστε, άλλωστε μεταξύ μας ‘αγαπητέ’», πρόσθεσε για την αποκάλυψη κάποιων τηλεφωνικών επαφών στις οποίες αναφερόταν με υποτιμητικά λόγια στον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας.

«Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό το θέμα καλά για όλους, για μένα, για τον Ματιέ και για τον φίλο μου, προκειμένου να αφοσιωθούμε στις υποχρεώσεις μας και να πάμε να κερδίσουμε μαζί το Euro», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η τέταρτη Red Euroleague με Αθηναίου!!


Η τέταρτη Red Euroleague με Αθηναίου

Συνέντευξη στον Γιάννη Αθηναίου, 24’’ με τον Πάτρικ Γιανκ, ανάλυση του ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και πολλά ακόμα περιλαμβάνει η τέταρτη Red Euroleague που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός.

Την τέταρτη εκπομπή «Red Euroleague» δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Γιάννη Αθηναίου να μιλάει για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Παράλληλα, γίνεται η ανάλυση του ματς και της προϊστορίας με τον ιταλικό σύλλογο, ενώ οι παίκτες απαντούν στην παραδοσιακή… παράξενη ερώτηση που τους γίνεται. Ανάμεσα σε διάφορα ακόμα θέματα, παρουσιάζεται η επίσκεψη του Ντέιβιντ Ρίβερς στις ακαδημίες του συλλόγου και τα 24’’ με τον Πάτρικ Γιανγκ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Στάριτζ της δίνει το εύκολο γκολ!!


Ο Στάριτζ της δίνει το εύκολο γκολ!

Μήπως τελικά για την Λίβερπουλ είναι καλύτερο να παίζει όλα τα παιχνίδια της μακριά από την έδρα της; Γιατί από την ώρα που την ανέλαβε ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη περάσει -χωρίς να χάσει- από τις έδρες της Τότεναμ της Μάντσεστερ Σίτι της Τσέλσι και την Σαουθάμπτον, ομάδων που σταθερά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μάλιστα έκανε σε τρία από αυτά τα παιχνίδια εντυπωσιακές νίκες σκοράροντας 13 φορές και πετυχαίνοντας τεράστια σκορ,  με την εμφάνιση της καταφέρνει να πείσει και τον πιο δύσπιστο! Τι εχει ομως  αλλάξει από τη στιγμή που ο Γερμανος την ανέλαβε; Πρώτα απ' όλα η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών στον εαυτό τους. Η Λίβερπουλ που δεν είχε νικήσει για σχεδόν δύο μήνες παιχνίδι από τα τέλη Αυγούστου μέχρι το τεταρτο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τώρα μετράει επτά νικηφόρα παιχνίδια στα τελευταία οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως ούτε πριν έχανε ματς,αφου  επι Ροτζερς ειχε πολλές ισοπαλίες και η τελευταία της ήττα εκτός έδρας αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι στο Ολντ Τράφορντ πριν απο τρεις μήνες! Αν δεν είχε συμβεί το στραβοπάτημα με την Κρίσταλ Παλας το οποίο φαίνεται να στοιχειώνει και τον ίδιο τον Κλοπ σύμφωνα με δηλώσεις του, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή θα ήταν μόλις τρεις πόντους πίσω από την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ!
Το εκπληκτικό αυτού του σερί είναι πως εκεί που σκόραρε με το σταγονόμετρο,  η Λίβερπουλ φαίνεται να βρήκε τον χαμένο της εαυτό, εκείνον που δύο χρόνια πριν παραλίγο να την οδηγήσει στην κορυφή! Όμως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται μακριά από το Άνφιλντ είναι εκείνος που την κάνει διαφορετική. Γιατί οι μεγάλες νίκες της όπως στο Λονδίνο με την Τσέλσι,  στο Μάντσεστερ με τη Σίτι και τώρα στο Σαουθάμπτον ήρθαν σε εκτός έδρας παιχνίδια επειδη  με τον τρόπο που αγωνίζεται, πιέζοντας ψηλά, κλέβοντας μπάλες και δημιουργώντας διαρκώς ρήγματα απο τα άκρα είναι κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία των ποδοσφαιριστών της, σε αντίθεση με τα εντός έδρας ματς οπου οι μαζικές άμυνες την ταλαιπωρούν!
Φυσικά την διαφορά μπορει μελλοντικά να την κάνει ο πολύ χαρισματικός ποδοσφαιριστής που λέγεται Ντανιελ Στάριτζ. Κατά τη γνώμη μου μόνο ο Σέρχιο Αγουέρο είναι καλύτερος από τον Αγγλο επιθετικό, όταν όμως αυτός αγωνίζεται κανονικά και συνέχεια και όχι όταν περνάει τον πιο πολύ καιρό του στον πάγκο τον φυσιοθεραπευτών. Η ικανότητα στο τελείωμα των φάσεων από τον Στάριτζ έκανε τη διαφορά για την Λίβερπουλ στο Σαουθάμπτον. Σε ένα αγωνιστικό σημείο του παιχνιδιού, μάλιστα όπου οι "Αγιοι" ήταν καλύτεροι και είχαν προηγηθεί μόλις μετά από 41 δευτεροκεπτα και πατούσαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές της Γιούργκεν Κλοπ! Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε πως επιτέλους βρήκε για πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα ο νεαρός Οριγκί πιο χαρούμενη βραδιά δεν μπορούσα να ζήσουν οι φίλοι των "Ρεντς". Ο Βέλγος που είχε κλέψει την παράσταση στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας πριν από 16 μήνες, όχι μόνο κατάφερε να σκοράρει αλλά στο τέλος της βραδιάς ειχε πετύχει και χατ τρικ!
Τώρα με την συμμετοχή στα ημιτελικά του Λιγκ καπ για 16η φορά -ρεκόρ- η ομάδα εχει την ευκαιρία να παει σε εναν τελικό και ο Κλοπ να γευτεί την εμπειρία του Γουεμπλει μολις στους πρώτους μήνες του στο νησί! Ταυτόχρονα ο ίδιος λέει και το αποδεικνύει ξεκάθαρα με τις πράξεις του πως δεν υπάρχει κανένα ματς που είναι αδιάφορο, η που πρέπει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. Έτσι κατάφερε να ξεμπερδέψει το κουβάρι στην Ευρώπη, με την Λίβερπουλ να είναι τώρα φαβορί και για την πρώτη θέση του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ και στο Λιγκ καπ ήδη με δύο νίκες έφτασε μια ανάσα από τον τελικό. Οι καλές ομάδες μαθαίνουν να ζουν διεκδικώντας τίτλους και δεν παρατάνε παιχνίδια και αυτο ειναι ενα μάθημα του Γερμανού προς όλους!
Η Λίβερπουλ, τέτοια εποχή πριν από δύο χρόνια, με μία πολύ εντυπωσιακή νίκη με 0-5 μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ έστελνε σε όλους ένα μήνυμα πως ήταν έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή ίσως στον τίτλο να μην μπορεί να φτάσει, αν και υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μέχρι το τέλος της σεζόν! Ενα είναι σίγουρο: πως ο Κλοπ κατάφερε πάρα πολυ γρηγορα να αλλάξει τη ψυχολογία μιας ομάδας που ηταν ολοφάνερο πως ειχε καλύτερους παίκτες απο οτι έδειχναν τα αποτελέσματα της και πρέπει να μην λησμονούμε πως αυτο τον καταπληκτικό τροπο εναλλαγής της μπάλας υπό πίεση οι τωρινοί παίκτες της τον έμαθαν υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ροτζερς, ωστόσο η άφιξη του Γερμανού ηταν απαραίτητη ( και εμπνευσμένη) γιατι χωρις αυτη την αλλαγή δεν υπήρχε περίπτωση η Λιβερπουλ να αντιμετώπιζε με τοσο υψηλή αυτοπεποίθηση τα δύσκολα ματς!
Από εδώ και εμπρός όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσον αφενός θα είναι υγιής ο Στάριτζ ώστε το πρόβλημα του εύκολου γκολ να μπορεί να λυθεί, αλλά και το κατά πόσον η οποια  γκέλα θα γίνει ( γιατί κάποια στιγμή θα συμβεί) να αντιμετωπιστει με νηφαλιότητα! Εάν αυτά συμβούν τότε μην αποκλείεται όταν έρθει η άνοιξη, η Λίβερπουλ να είναι ακόμα και μέσα στη μάχη του τίτλου!


Πηγή:  england365.gr

«Βάλε λίγο Γιαννιώτα, πάλι Σεμπά;»


«Βάλε λίγο Γιαννιώτα, πάλι Σεμπά;»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος «πιάνεται» από μία λεπτομέρεια του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού κι επιχειρεί να την εξηγήσει μέσα από το sport-fm.gr.

• Όλα καλά χθες με τον Ολυμπιακό στο Αίγιο, αλλά ο Μάρκο Σίλβα μας τρέλανε με την τρίτη αλλαγή. Τότε που έβγαλε τον Φουστέρ και πέρασε τον Σεμπά.

• Μην μου πείτε πως εκείνη την στιγμή όλοι δεν είπαμε μέσα μας, «ρε αδελφέ, βάλε τον Γιαννιώτα 10 λεπτά, πάλι τον Σεμπά, που τον έχεις βασικό και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα;».

• Μας «έστειλε» λοιπόν ο Μάρκο με την αλλαγή του Σεμπά στο 80’. Όμως φίλοι μου εσείς λέτε πως δεν είχε το λόγο του ο προπονητής; Δεν είχε τι να κάνει κι είπε ας βάλω τον Σεμπά για να τους τρελάνω;

• Σαφώς κι είχε σκεπτικό ο Μάρκο.

• Από τη μία άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας κι έπαιξε 4-4-2, με δύο σέντερ φορ (Φινμπόγκασον, Σεμπά) και τους Ερνάνι και Κολοβό στα πλάγια, με σκοπό να «ταράξει» λίγο την ομάδα του, που είχε «κολλήσει» στο 2-0 του α΄ ημιχρόνου και για ένα μεγάλο διάστημα στο β΄ημίχρονο δεν έκανε σοβαρό αριθμό ευκαιριών.

• Κι από την άλλη, θέλησε να δώσει μία ευκαιρία στο Σεμπά σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι και δη προς το τέλος του, όπου ο αντίπαλος θα ήταν κουρασμένος, να σπάσει την γκίνια του και να βάλει κάποιο γκολ, ώστε να τον ανεβάσει ψυχολογικά, αφού ο Βραζιλιάνος ακόμη δεν έχει κάνει σεφτέ.

• Μ΄ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια ήθελε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Τελικά, κατάφερε το πρώτο, ξύπνησε ο Ολυμπιακός κι έβαλε δύο γκολάκια στο τέλος κάνοντας 4-0 το 2-0, αλλά δεν κατάφερε το δεύτερο, αφού ο Σεμπά ούτε καν μπήκε σε κάποια φάση.

• Απλά ήθελα να εξηγήσω ότι «κάτι» ήθελε να πετύχει ο προπονητής με αυτό που έκανε. Κι ότι ένας προπονητής, πολλές φορές, δεν σκέφτεται όπως οι δημοσιογράφοι κι οι φίλαθλοι. Ας προσπαθήσουμε καμιά φορά να μπούμε λίγο στο δικό του μυαλό. Έστω από…περιέργεια!

• Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ τον Γιαννιώτα ήθελα να δω χθες. Και τον Κολοβό από την αρχή. Και τον Τζανδάρη. Και τον Βούρο και τον Γούτα και τον Μπεν! Με το σκεπτικό, αν δεν τους δούμε και τώρα, πότε θα τους δούμε.

• Μόνο που ο προπονητής κρίνεται και δη σε κάθε ματς. Όχι εγώ κι εσείς φίλοι μου...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όταν η φιλοδοξία νικάει το χρήμα…!!


Όταν η φιλοδοξία νικάει το χρήμα…

Το χρήμα κινεί τον κόσμο, αλλά δεν αποτελεί το Α και το Ω στη ζωή μας. Και όταν κάποιος… σνομπάρει 20 εκ. ευρώ για να κυνηγήσει το όνειρο να γίνει προπονητής, τότε, απλώς, του «βγάζεις το καπέλο».

Η είδηση της πρόσληψης του Γκάρι Νέβιλ στην τεχνική ηγεσία της Βαλένθια στη θέση του Νούνο, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Μάλλον, όμως, αφορά όσους δεν γνωρίζουν την σχέση που έχει ο 40χρονος Άγγλος με τον ιδιοκτήτη της ισπανικής ομάδας. Εκτός από το γεγονός ότι ο αδερφός του, Φιλ ήταν και παραμένει στο τεχνικό επιτελείο των «νυχτερίδων», ο επιχειρηματίας από την Σιγκαπούρη, Πίτερ Λιμ αγόρασε από τα δύο αδέρφια και τους Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Νίκι Μπατ, μερίδιο μετοχών της Σάλφορντ Σίτι.

Γράφει ο Τάσος Νικολόπουλος

Το θέμα δεν είναι η πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε από τη Βαλένθια, αλλά η αποδοχή αυτής. Ο Νέβιλ βρίσκεται εδώ και τριάμισι χρόνια στο πλευρό του Ρόι Χότζον στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν 2011-12, δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει ρόλο σχολιαστή σε ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, το Sky Sports. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να αφήσει την τηλεοπτική… καριέρα και τον πακτωλό χρημάτων που επρόκειτο να του προσφερθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, για να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο, αναλαμβάνοντας τις «νυχτερίδες»; Η απάντηση είναι μονολεκτική και είναι η εξής: Φ-Ι-Λ-Ο-Δ-Ο-Ξ-Ι-Α!

Και όταν η φιλοδοξία νικάει το χρήμα, οφείλουμε να «βγάλουμε το καπέλο» και να σεβαστούμε την απόφαση αυτού που την πήρε. Σε ΑΥΤΗ τη φάση της ζωής του, ο πρεσβύτερος από τους αδερφούς Νέβιλ έβαλε στην άκρη τα χρήματα γιατί στο μυαλό του έχει άλλα… Και τα χρήματα που… σνόμπαρε δεν ήταν καθόλου λίγα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, η διοίκηση του Sky Sports επρόκειτο να του προσφέρει νέο πολυετές (πιθανότατα πενταετές) συμβόλαιο με απολαβές που θα ξεπερνούσαν τα 20 εκατ. ευρώ. Διόλου άσχημα για κάποιον, προκειμένου να έχει ρόλο σχολιαστή.

Θα πει κάποιος, λίγα θα πάρει από τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της ισπανικής ομάδας; Η απάντηση είναι: «σίγουρα όχι», αλλά θα είναι σαφώς λιγότερα και σίγουρα δεν αποτελούν την βασική προτεραιότητα. Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι δεν τα έχει ανάγκη, έχοντας βγάλει πολλά ως ποδοσφαιριστής, αλλά όταν αγαπάς τα χρήματα, ψάχνεις μονίμως τρόπους για να τα κάνεις ακόμη περισσότερα. Πιο... τσεκαρισμένο δεν γίνεται!

Ο ίδιος έχει… καψούρα να κάνει καριέρα προπονητή. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του, γι’ αυτό και κράτησε τη θέση στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Αγγλίας. Μετά τα τελικά του Euro 2016, όπου θα βρίσκεται η Αγγλία, τελειώνει το συμβόλαιο του Ρόι Χότζον και μια από τις προοπτικές που τον εξιτάρει στον μέγιστο βαθμό, είναι να αναλάβει πρώτος προπονητής, αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία της ομοσπονδίας με τον 68χρονο τεχνικό. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που υπέγραψε στη Βαλένθια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το δεύτερο μεγάλο όνειρό του είναι να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, στην οποία πέρασε τα 20 χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το τέλος της δεύτερης καριέρας, που επί της ουσίας ξεκίνησε τώρα ο Γκάρι Νέβιλ, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την αποφασιστικότητα να «κυνηγήσει» το όνειρό του. Ως ποδοσφαιριστής, μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος ή ο πιο ταλαντούχος στον κόσμο, αλλά λέει πολλά το γεγονός ότι έμεινε για όλη την καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας προπονητή τον πολύ απαιτητικό, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ποδοσφαιρικό μυαλό είχε σίγουρα και αυτό θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια να κάνει καριέρα ως προπονητής.

Και συνήθως, όποιος παλεύει με πείσμα για να κατακτήσει τα όνειρά του, συνήθως τα καταφέρνει. Και ποιος ξέρει; Ίσως επιβεβαιωθεί και γι’ αυτόν η ρήση του Πάουλο Κοέλιο: «όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις». Και το όνειρο του Γκάρι Νέβιλ δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, άπιαστο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαγωνισμός: AEK-Nεπτούνας!


Διαγωνισμός: AEK-Nεπτούνας

Η ΚΑΕ ΑΕΚ σας παρουσιάζει τη νέα δράση : «Με την ΑΕΚ στην 1η θέση»

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για ένα διπλό εισιτήριο στις πρώτες θέσεις των court seats.

Ο νέος διαγωνισμός που θα δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να απολαύσει την ΑΕΚ παρέα με έναν φίλο του….. σχεδόν μέσα από το παρκέ.

Στείλτε τώρα μήνυμα στο 19000, γράφοντας SPORTFM – κενό – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , τη λέξη AEK και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 14/12, για να κερδίσετε ένα διπλό εισιτήριο στις court seats στο παιχνίδι με τη ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ για το EUROCUP.

mediatel 1,23€/sms (με Φ.Π.Α)
Γραμμή παραπόνων: 2142148020

*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιόχανσον: «Και πάλι ΑΕΚ θα επέλεγα»


Γιόχανσον: «Και πάλι ΑΕΚ θα επέλεγα»

Απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να υπογράψει στην ΑΕΚ και προσαρμοσμένος στο νέο του ρόλο δήλωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνει ένα χρόνο στην ΑΕΚ και ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει καταφέρει να γίνει αναντικατάστατος. Ο Σουηδός μέσος δηλώνει απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Εύκολα μπορώ να απαντήσω ότι και σήμερα αν χρειαζόταν να πάρω την απόφαση για το μέλλον μου και πάλι ΑΕΚ θα επέλεγα και ό,τι έζησα εδώ αυτόν τον τελευταίο χρόνο», τόνισε στο πρόγραμμα του αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή.

Όσο για το νέο του ρόλο στο γήπεδο και τα τρία γκολ που έχει πετύχει στα ισάριθμα τελευταία ματς της ομάδας του; «Για εμένα είναι πρόκληση και τα γκολ αλλά και η νέα θέση και απαιτείται προσπάθεια για ακόμα καλύτερη προσαρμογή», δήλωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η πρώτη φανέλα που φόρεσε ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα!! (pic)


Η πρώτη φανέλα που φόρεσε ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι συμπλήρωσε 30 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και τους ευχαρίστησε με «δώρο» την πρώτη φανέλα που φόρεσε στην Μπαρτσελόνα.

Την πρώτη φανέλα που φόρεσε στην Μπαρτσελόνα έκανε «δώρο» στους διαδικτυακούς του φίλους ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ συμπλήρωσε 30 εκατομμύρια φίλους στο Instagram και πόσταρε την πρώτη του φανέλα γράφοντας: «Θέλω να γιορτάσω τους 30 εκατομμύρια φίλους που είμαστε εδώ, στο Instagram και να πω ευχαριστώ στον καθένα από εσάς για την υποστήριξη. Σας δείχνω την φανέλα που φορούσα στο πρώτο μου παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Συμπτωματικά, φορούσα την φανέλα με το νούμερο 30. Ελπίζω να σας αρέσει».






*Πηγή: sport-fm.gr*

MVP ο ΜακΚι, δεύτερος στο νήμα ο Χάτσερ του ΠΑΟΚ!


MVP ο ΜακΚι, δεύτερος στο νήμα ο Χάτσερ του ΠΑΟΚ

Ο Ταϊγουέιν ΜακΚι της ΛεΜαν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της όγδοης αγωνιστικής του Eurocup. Δεύτερος ο Γουίλ Χάτσερ του ΠΑΟΚ.

Πολυτιμότερος παίκτης της όγδοης αγωνιστικής του Eurocup αναδείχθηκε ο Ταϊγουέιν ΜακΚι.

Στη νίκη της ΛεΜαν επί της Άλμπα στο Βερολίνου (80-86) είχε 25 πόντους (11/14 βολές), 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 7 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Γουίλ Χάτσερ είχε μόλις έναν βαθμό λιγότερο (35), παρότι έκανε πράγματα και θαύματα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας με 32 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 11 κερδισμένα φάουλ.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είχε 36 βαθμούς (26π., 10 ριμπ.), ωστόσο η ήττα της ΑΕΚ από τη Νίζνι τού στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το «βραβείο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»


«Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»

Στην παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τον Παναιγιάλειο στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιγιάλειο εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στην παρουσία των οπαδών της ομάδας στο Αίγιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α' αντιπροέδρου της ομάδας μας στο Olympiacos TV

«Θα σταθώ πάρα πολύ λίγο στο παιχνίδι. Ο Παναιγιάλειος ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έπαιξε κατά τη δική μου γνώμη, πολύ καθαρό ποδόσφαιρο και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς, για τον Ολυμπιακό. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία το σκορ. Εμείς είμαστε όπως και να το κάνουμε καλύτερη ομάδα. Ήταν πολύ καλός ο Παναιγιάλειος και μου άρεσε.

Τώρα θα σταθώ σε ένα σημείο που είναι το πιο βασικό για εμένα. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, διότι σήμερα πραγματικά βοηθήσανε, ευπρεπώς, την ομάδα. Δεν κάνανε το παραμικρό που να επισύρει οτιδήποτε και ελπίζω σε όλα τα παιχνίδια να σταθούν μαζί μας κατά τον ίδιο τρόπο και επιμένω σε αυτό. Διότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός, να παίζει κεκλεισμένων των θυρών. Τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλων της ομάδας δεν το ανέχονται αυτό το πράγμα. Αν συνεχίσουν με το ίδιο ήθος, όπως το σημερινό, θα έχουν να κερδίσουν πάρα πολλά και αυτοί, σαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ολυμπιακός».


 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Φάρμαρ για την «επιβίωση» η Μακάμπι!!


Χωρίς Φάρμαρ για την «επιβίωση» η Μακάμπι

Στο ματς δίχως αύριο με τη Σάσαρι στη Σαρδηνία, η Μακάμπι θα παίξει χωρίς τον τραυματία Τζόρνταν Φάρμαρ.

Είναι που είναι σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στο Top 16 η Μακάμπι, θα κληθεί τώρα να παίξει στον αποψινό «τελικό» με τη Σάσαρι χωρίς τον Τζόρνταν Φάρμαρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από τη χθεσινοβραδινή προπόνηση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα του λαού.

Ο Φάρμαρ έχει φέτος 8,3 πόντους, 2,9 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 20:18.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Και «αιώνιοι» και ντέρμπι Θεσσαλονίκης!


Και «αιώνιοι» και ντέρμπι Θεσσαλονίκης

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτό του Ηρακλή με τον Άρη ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ντέρμπι αιωνίων αλλά και Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την ίδια μέρα στις 18.00 θα διαξιφιστούν ο Ηρακλής με τον Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 5/12
18.00: Ηρακλής - Άρης (Γυμν. Μίκρας)
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Μαυρίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Βάμβα

18.00: Ορεστιάδα - Λαμία (Γυμν. Ορεστιάδας)
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτης: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Βενετίδης

19.00: Κηφισιά - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γυμν. Ζηρίνειο)
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Λιδωρικιώτη, Τριανταφυλλόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη

19.30: Παναχαϊκή - Παμβοχαϊκός (Γυμν. Αγυάς)
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Λιναρδάτος, Γλωσσίδης. Γραμματεία: Δανιά

21.00: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Γυμν. «Μ. Μερκούρη» Ρέντη)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Ράντσιου, Χαμπιλού. Γραμματεία: Καραγεωργίου

Κυριακή 6/12
18.00: Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ (Γυμν. «Δ. Βικέλας»)
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Βρούτσης, Καλπακίδου. Γραμματεία: Παναγιωτίδης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλαμπόκης: «Ενωμένοι και στα δύσκολα»


Καλαμπόκης: «Ενωμένοι και στα δύσκολα»

Ο Γιάννης Καλαμπόκης με τη νέα του ιδιότητα, αυτή του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, δήλωσε έτοιμος να παλέψει για τα δικαιώματα των παικτών.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Πραγματικά η συμμετοχή ήταν τεράστια και αυτό είναι ευχάριστο διότι οι παίκτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στις προσπάθειες που κάνει ο σύνδεσμος αυτές τις δύσκολες εποχές.

Έδειξαν επίσης, ότι είμαστε ενωμένοι κι έτσι πρέπει να παραμείνουμε, όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Με την προσθήκη και των νέων παιδιών στο Δ.Σ, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε πιο πολύ, για τα δικαιώματα του επαγγελματία καλαθοσφαιριστή.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και εργασίας του καλαθοσφαιριστή και παράλληλα με συντονισμένες κινήσεις, να προωθήσουμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε. Για να γίνουν όλα αυτά όμως, θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι
».

«Σεληνιασμένος» ο Πάργκο την Κίνα!! (video)


«Σεληνιασμένος» ο Πάργκο την Κίνα (video)

Όργια έκανε ο Τζέρεμι Πάργκο στο κινεζικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός γκαρντ στη νίκη των Ζετζιάνγκ Λάιονς επί της Φοσάν είχε 54 πόντους (15/24 δίποντα, 7/9 τρίποντα, 3/7 βολές), 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Κατέθεσε ένσταση η Κάντιθ για τον Τσέρισεφ!!


Κατέθεσε ένσταση η Κάντιθ για τον Τσέρισεφ

Δεν θα αφήσει τελικά η Κάντιθ την ευκαιρία να πάει χαμένη και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας, αφού κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ντένις Τσέρισεφ.

Το νόμιμο δικαίωμα της, να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας, άσκησε η Κάντιθ που κατέθεσε τελικά ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ντένις Τσέρισεφ στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι της Κάντιθ, αρχικά σκέφτηκαν να μην καταθέσουν ένσταση, αναθεώρησαν την απόφαση τους, ασκώντας το έννομο συμφέρον τους, αφού ο παίκτης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Ωστόσο, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έδωσε προθεσμία στη Ρεάλ, προκειμένου να καταθέσει τα επιχειρήματα της, για τη συγκεκριμένη παράβαση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πικέ, Μάτα και Κασίγιας διαφημίζουν το Star Wars!!


Πικέ, Μάτα και Κασίγιας διαφημίζουν το Star Wars

Λίγες μέρες πριν από την πολύαναμενόμενη κυκλοφορία του Star Wars, Μάτα ,Πικέ και Κασίγιας συμμετέχουν σε διαφημιστική καμπάνια προώθησης του συγκεκριμένου φίλμ.

H επικείμενη κυκλοφορία της νέας ταινίας του Star Wars: The Force Awakens, δεν θα μπορούσε να μην υποστηριχθεί και με τις ανάλογες προωθητικές ενέργειες. Και καθώς η κυκλοφορία της ταινίας στην Ισπανία πλησιάζει, οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές παίζουν το δικό τους ρόλο στην διαφημιστική καμπάνια του πολύαναμενόμενου φιλμ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη η προπόνηση στην οποία συμμετέχουν τα αστέρια του ισπανικού ποδοσφαίρου( συμπεριλαμβανομένου και του άσου της Μάντσεστερ Χουάν Μάτα) όταν η μπάλα αρχίζει να φέρεται ”περίεργα’’.

Ο Χουάν Μάτα φαίνεται να κλωτσάει ‘’αέρα’’ ενώ ο Ζεράρ Πικέ στην προσπάθεια του να σταματήσει τη μπάλα χάνει τα πάντα.

Και όλα αυτά επειδή η μπάλα είναι στην πραγματικότητα BB-8….





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μάτιασαν» τον Τζεμπούρ!!


«Μάτιασαν» τον Τζεμπούρ

Επέστρεψε ορεξάτος, δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά μάλλον κάποιος τον μάτιασε. Ο Ράφικ Τζεμπούρ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ελαφράς ίωσης. Έτοιμος ο Άρθο.

Η ΑΕΚ αφήνει γρήγορα πίσω της την άνετη νίκη επί του Πανελευσινιακού (6-0) για το Κύπελλο και στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλονή την Κυριακή (17:15).

Η προετοιμασία άρχισε με μικροπρόβλημα, καθώς ο ανεβασμένος Ράφικ Τζεμπούρ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω μιας ελαφράς ίωσης του αναπνευστικού. Πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει κίνδυνος για τη συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι.

Ο Θέσαρ Άρθο επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 10:30.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιβεβαίωσε για Τζέιμς και Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπιλμπάο!!


Επιβεβαίωσε για Τζέιμς και Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπιλμπάο

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σον Τζέιμς και τόνισε με νόημα πως οι Βάσκοι δεν μπορούν να αντέξουν το μεγάλο συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ.

Όλα δείχνουν πως ο Σον Τζέιμς θα φορά σύντομα τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του στην Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, παραδέχτηκε πως ο Αμερικανός σέντερ είναι… φευγάτος μετά την πρόταση που του έγινε και πρόσθεσε με νόημα πως η ομάδα του δεν μπορεί να καλύψει τις πραγματικές του απολαβές.

«Δεν κρύβουμε πως ο Σον είναι επηρεασμένος ψυχολογικά. Μια ομάδα έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτόν και αυτή η αβεβαιότητα για το μέλλον του είχε ως αποτέλεσμα την απόδοσή του σήμερα. Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και η εικόνα του στο τελευταίο ματς οφείλεται στην κατάσταση αυτή», ανέφερε μετά τη νίκη επί της Όλντενμπουργκ, όπου ο Τζέιμς είχε 2 πόντους και 5 λάθη σε 11:35.

«Η φήμη έγινε ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που υπό άλλες συνθήκες η Μπιλμπάο δεν θα μπορούσε να πληρώσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Το ίδιο και ο Λατάβιους Γουίλιαμς, αν δεν προερχόταν από τραυματισμό, δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γίνεται δισεκατομμυριούχος ο επιχειρηματίας Φλαμινί!


Γίνεται δισεκατομμυριούχος ο επιχειρηματίας Φλαμινί

Ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει δισεκατομμυριούχος είναι ο Ματιέ Φλαμινί, όχι από το ποδόσφαιρο αλλά από τις σωστές επενδυτικές κινήσεις που έκανε σε εταιρία βιοχημικών.

Με το ενδεχόμενο να γίνει δισεκατομμυριούχος, μετά το βραβείο που κέρδισε η εταιρία στην οποία έχει επενδύσει, «φλερτάρει» ο Ματιέ Φλαμινί που φαίνεται πως έβλεπε μπροστά.

Ο Φλαμινί το 2008 είχε επενδύσει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε εταιρία βιοχημικών και πλέον βλέπει τις μετοχές του να εκτοξεύονται.

Αυτό συμβαίνει διότι η εταιρία στην οποία επένδυσε προέβη στην πρώτη μαζική παραγωγή του λεβουλινικού οξέως, το οποίο θεωρείται ότι μπορεί να αντικαταστήσει στο μέλλον το πετρέλαιο σε όλες τις μορφές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οξυδερκής κίνηση του Φλαμινί, μπορεί να του αποφέρει στο μέλλον, εως και 20 δις ευρώ, ποσό που μοιάζει εξωπραγματικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπε με Κοντονή ο Μελισσανίδης!


Τα είπε με Κοντονή ο Μελισσανίδης

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με κύριο θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σταύρο Κοντονή. Κύριο αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και του υφυπουργού Αθλητισμού ήταν η «Αγια-Σοφιά».

Ο «τίγρης» ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την «Ένωση», τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν και μένει ακόμη να ξεπεραστούν, αλλά και τα οφέλη που θα έχει το έργο για το σύλλογο, τον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία.

Ο υφυπουργός με τη σειρά του τόνισε πως από τη στιγμή που οι αρμόδιες αρχές εγκρίνουν το έργο και όλα θα γίνουν νομότυπα, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να μη θέλει την ολοκλήρωση του έργου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για άλλα θέματα, όπως τη βία στα ελληνικά γήπεδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με 40 ομάδες το Μουντιάλ από το 2026!!


Με 40 ομάδες το Μουντιάλ από το 2026!

Την αύξηση των συμμετεχουσών ομάδων στο Μουντιάλ από 32 σε 40 αποφασίζει η FIFA από τη διοργάνωση του 2026 και μετά! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Το Μουντιάλ… μεγαλώνει. Η FIFA στη συνεδρίασή της στη Ζυρίχη, σε μια μέρα που άρχισε επεισοδιακά με τις νέες συλλήψεις στελεχών της που αντιμετωπίζουν κατηγορίες διαφθοράς, αποφάσισε την αύξηση των συμμετεχουσών ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο από 32 σε 40 από τη διοργάνωση του 2026 και μετά.

Η ιδέα είχε αρχικά τεθεί στο τραπέζι από τον Μισέλ Πλατινί το 2013, αλλά υιοθετήθηκε τώρα από τη FIFA και αναμένεται να εγκριθεί από την εκτελεστική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας και να ανακοινωθεί ίσως και μέσα στη μέρα, με την έγκριση των 209 ομοσπονδιών.

Σύμφωνα με το πλάνο, η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει οκτώ ομίλους των πέντε ομάδων, ενώ η διοργάνωση θα έχει πλέον 32 έξτρα παιχνίδια και θα διαρκεί μια εβδομάδα παραπάνω.

Αναλυτικά, η… εξέλιξη του αριθμού των ομάδων στα Μουντιάλ με την πάροδο των ετών:

1930: 13
1934: 16
1938: 15
1950: 13
1954-1978: 16
1982-1994: 24
1998-2022: 32
2026: 40
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος χορηγός στο πλευρό της ΑΕΚ!!


Νέος χορηγός στο πλευρό της ΑΕΚ

Στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θα σταθεί ως επίσημος υποστηρικτής η εταιρία πληροφορικής Dell, με τις δύο πλευρές να προαναγγέλλουν αποκλειστικά προνόμια στους φιλάθλους.

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρία τεχνολογίας πληροφορικής Dell ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η εταιρία θα σταθεί στο πλευρό των κιτρινόμαυρων, ως επίσημος υποστηρικτής για την τρέχουσα σεζόν, με τις δύο πλευρές να τονίζουν πως μοιράζονται κοινούς στόχους και επιδιώξεις, ενώ προανήγγειλαν αποκλειστικά προνόμια στους φιλάθλους.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Dell, η οποία και θα αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή του συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο κος Σπύρος Παπαδάτος Regional Marketing Manager, South East Europe της Dell δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι, που η Dell ξεκινά μια σημαντική χορηγική συνεργασία με την ΑΕΚ, έναν από τους πιο ιστορικούς και ένδοξους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας, με αθλητικό πνεύμα που αντανακλά αγωνιστικότητα, επιμονή και πάθος για την κατάκτηση της κορυφής. Η Dell μοιράζεται την ίδια επιδίωξη στο στόχο της να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας που τους επιτρέπουν να επιτύχουν περισσότερα».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την Dell στην οικογένεια των χορηγών μας και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη και σειρά αποκλειστικών προνομίων για τους φιλάθλους μας».

Σχετικά με την Dell
Η Dell είναι παγκόσμια ηγέτιδα στον κλάδο της τεχνολογίας πληροφορικής. Από το χώρο των προσωπικών υπολογιστών, έως τις επιχειρησιακές υποδομές IT, η Dell αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και παρέχει στους πελάτες της ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων. Η εταιρεία διαθέτει υπολογιστικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής, λύσεις software και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες των πελατών της. Η Dell δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ εκατομμύρια καταναλωτών και εταιρειών εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις λύσεις της.

Στην ελληνική αγορά, η Dell διαθέτει μια πλήρη σειρά υπολογιστών και λύσεων πληροφορικής, μέσω του δικτύου των συνεργατών της και καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η οικογένεια Dell Inspiron περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα, προσφέροντας εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής. Η οικογένεια Dell XPS απευθύνεται σε καταναλωτές, που αναζητούν εξαιρετική αισθητική με κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η οικογένεια Dell Alienware απευθύνεται σε ενθουσιώδεις φίλους της τεχνολογίας και απαιτητικούς gamers, προσφέροντας συστήματα εξαιρετικά υψηλής ισχύος
».

Γενική Συνέλευση της «Συμμαχίας» στις 12 Δεκεμβρίου!!


Γενική Συνέλευση της «Συμμαχίας» στις 12 Δεκεμβρίου

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», με βασικό θέμα την εκλογή προέδρου.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», με βασικό θέμα την εκλογή προέδρου.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων, είναι η εκλογή του νέου προέδρου και η έγκριση του απολογισμού της σεζόν που πέρασε, ενώ σε περίπτωση που που δεν επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπεται στο Καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγµατοποιηθεί μία ημέρα μετά, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Σ?ΜΑΤΕΙΟΥ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012»

Έχοντας υπ’ όψιν : Α. Τις διατάξεις του από 24.05.2012 Καταστατικού του Σωµατείου Β. Την από 17.11.2015 Απόφαση του ?.Σ. του Σωµατείου ΚΑΛΟΥΜΕ Τα ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ του Σωµατείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 12η ?εκεµβρίου 2015, ηµέρα Σάββατο και ώρα 17:00, στο κλειστό γήπεδο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ( Παύλος Γιαννακόπουλος ).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραµµατέα της Συνέλευσης.

2. Έγκριση απολογιστικής έκθεσης πεπραγµένων και διαχειριστικού απολογισµού από 01.07.2014 έως 30.06.2015.

3. Έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Απαλλαγή ή µη των µελών του ?ιοικητικού Συµβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 01.07.2014 έως 30.06.2015.

5. Ενηµέρωση για τη σύναψη ανταποδοτικών συµβάσεων µε εταιρείες και έγκριση αυτών.

6. Επικύρωση της από 17.11.2015 απόφασης του ?ιοικητικού Συµβουλίου περί διεξαγωγής αρχαιρεσιών µέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. 7. Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών την 18η ?εκεµβρίου 2015, ηµέρα Παρασκευή, περί εκλογής

α) Μελών ?ιοικητικού Συµβουλίου, 9 τακτικών και 2 αναπληρωµατικών και β) Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής 3 τακτικών και 3 αναπληρωµατικών και επικύρωση των υποψηφιοτήτων.

8. ?ιάφορες ανακοινώσεις. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπεται στο Καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγµατοποιηθεί την 13η ?εκεµβρίου 2015, ηµέρα Κυριακή στις 17:00, στον ίδιο χώρο και µε τα ίδια θέµατα Ηµερησίας ?ιάταξης. Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθµού των παρόντων µελών.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Α) Παρακαλούνται τα τακτικά µέλη να έχουν τακτοποιήσει µέχρι την 22.11.2015 το αργότερο τυχόν εκκρεµότητες των στοιχείων, για να µη δηµιουργηθεί συνωστισµός και καθυστέρηση την ηµέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Β) ?ικαίωµα ψήφου έχουν µόνο τα τακτικά µέλη, τα οποία θα έχουν εγγραφεί µε καταβολή εγγραφής/συνδροµής ή/και θα έχουν ανανεώσει τη συνδροµή τους µε καταβολή αυτής, µέχρι την 22.11.2015.

Γ) Τα µέλη κατά την προσέλευσή τους, θα πρέπει να έχουν µαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ανάλογα µε τα στοιχεία που έχουν δηλώσει κατά την έγγραφή τους. Επιθυµητή και η επίδειξη της κάρτας µέλους του Σωµατείου.

?) Οι εξουσιοδοτήσεις για τη συµµετοχή και τη ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων 19.4 και 32.13 του Καταστατικού.

Ε) Οι υποψηφιότητες για το ?ιοικητικό Συµβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβληθούν το αργότερο δέκα (10) ηµέρες προ της ηµεροµηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, όπως προβλέπεται στο Καταστατικό, ήτοι µέχρι την 08.12.2015 και ώρα 17:00.

Ο Υποψήφιος θα πρέπει κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς του να είναι τακτικό µέλος του Σωµατείου, µε δικαίωµα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και να µην εµπίπτει στους λόγους διαγραφής µελών, όπως προβλέπονται στο Καταστατικό. Επίσης πρέπει να δηλωθεί εάν η υποψηφιότητα αφορά στο ?.Σ. ή στην Ελεγκτική Επιτροπή. Παράλληλη υποψηφιότητα δεν επιτρέπεται και επιφέρει την ακυρότητα της υποψηφιότητας εν όλω.

Η υποψηφιότητα υποβάλλεται προφορικά ή εγγράφως στα γραφεία επικοινωνίας του Σωµατείου επί της οδού Ζηρίδη αρ. 10 Μαρούσι Αττικής, µε σχετική βεβαίωση για τα ανωτέρω. ?ς αποδεκτή έγγραφη υποβολή νοείται και η ταχυδροµική αποστολή της υποψηφιότητας µε ηµεροµηνία παραλαβής έως τη λήξη της ηµεροµηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων ή η αποστολή τηλεοµοιοτυπίας στο αριθµό 210 6870713 ή η αποστολή ηλεκτρονικού µηνύµατος στο info@paomprosta.gr.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιµες στην επίσηµη ιστοσελίδα του Σωµατείου, προς διευκόλυνση των τακτικών µελών στο προσεχές διάστηµα".

Κορυφαίος της 12ης αγωνιστικής ο Βέλλιος!!


Κορυφαίος της 12ης αγωνιστικής ο Βέλλιος

Την υπογραφή του Απόστολου Βέλλιου είχε η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, αφού ο επιθετικός του Ηρακλή αναδείχθηκε MVP της 12ης στροφής. Δικό του το βραβείο και για το καλύτερο γκολ.

Σάρωσε τα βραβεία της Σούπερ Λίγκας για τη 12η αγωνιστική ο Απόστολος Βέλλιος, αφού ο παίκτης του Ηρακλή που χάρισε στην ομάδα του την νίκη επί του Παναθηναϊκού, κέρδισε το βραβείο του MVP.

Επιπλέον ο επιθετικός του Ηρακλή δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού το γκολ του απέναντι στους «πράσινους» ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 12ης στροφής, αφήνοντας δεύτερο αυτό του Ντομοβίτσκι του Λεβαδειακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ΠΑΟΚ... στα θρανία!! (pics)


Ο ΠΑΟΚ... στα θρανία (pics)

Στο παρκέ δίδαξε τι θα πει ομάδα και πήρε σπουδαία νίκη επί της Μπεσίκτας. Εκτός γηπέδου, η αποστολή του ΠΑΟΚ συνδύασε το ταξίδι στην Πόλη με επίσκεψη στο Ζωγράφειο Λύκειο.










Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK BC Official (@paokbasketball) στις





*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσέρισεφ: «Δεν ήξερα ότι ήμουν τιμωρημένος»


Τσέρισεφ: «Δεν ήξερα ότι ήμουν τιμωρημένος»

Στη Βιγιαρεάλ ρίχνει ο Ντένις Τσέρισεφ την ευθύνη για τη… γκάφα της χρονιάς, με την τιμωρία που έπρεπε να εκτίσει στο χθεσινό ματς με την Κάντιθ και εκείνος επιλέχθηκε κανονικά από τον Ράφα Μπενίτεθ.

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση με το απίστευτο λάθος που έγινε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη χρησιμοποίηση του Ντένις Τσέρισεφ στο χθεσινό ματς με την Κάντιθ, αν και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ήταν τιμωρημένος από την περσινή σεζόν και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς.

Από την πλευρά του, ο διεθνής άσος επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην ομάδα του, τη Βιγιαρεάλ, αφού δεν τον είχαν ενημερώσει σχετικά για τη συγκεκριμένη τιμωρία.

«Δεν είχα λάβει κάποια ενημέρωση από τη Βιγιαρεάλ που να με πληροφορεί ότι ήμουν τιμωρημένος για να παίξω στο Κύπελλο Ισπανίας», δήλωσε σχετικά ο Τσέρισεφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κατηγορούν για ψευδορκία τον λιμενικό στη δίκη του Noor1!!


Κατηγορούν για ψευδορκία τον λιμενικό στη δίκη του Noor1

Για ψευδορκία κατηγόρησαν οι συνήγοροι του Αιμίλιου Κοτσώνη τον αξιωματικό του λιμενικού, Γιώργο Κατσούλη, για όσα κατέθεσε στη δίκη του Noor1.

Ψευδή χαρακτήρισαν την κατάθεση του αξιωματικού του λιμενικού σώματος, Γιώργου Κατσούλη οι συνήγοροι υπεράσπισης του Αιμίλιου Κοτσώνη στη δίκη για το Noor1. Μάλιστα τόνισαν στο δικαστήριο πως θα έπρεπε να είχε γίνει χρήση των διατάξεων του νόμου για να κρατηθεί ο μάρτυρας για ψευδορκία.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου Κοτσώνη, στάθηκαν ιδιαίτερα σε όσα είπε για τις πληροφορίες από τη DEA που ενέπλεξαν τον πελάτη τους. «Τον ρωτούσαμε επανειλημμένως αν οι πληροφορίες που είχε ήταν γραπτώς ή προφορικώς και είπε ότι ήταν προφορικές. Αυτό είναι ψευδές. Μία κρατική υπηρεσία συντάσσει πληροφοριακό δελτίο. Μόνο γραπτές δεν είναι οι πληροφορίες», τόνισε ο Γιάννης Ηρειώτης και πρόσθεσε:

«Θα πήγαιναν 30 εκατ. δολάρια σε αυτή την εταιρία που δεν είχε ανοίξει λογαριασμό; Αλλά κι έτσι να ήταν, τα 30 εκατ. δολάρια δεν θα έμεναν εκεί, θα πήγαιναν στους προμηθευτές κι αν ήταν έτσι θα είχαμε μία πλήρη κι αμάχητη απόδειξη για το ποιος ήταν αυτός που αγόρασε τα ναρκωτικά και ποιος αυτός που τα πούλησε. Όλα τα άλλα είναι εικασίες που προσβάλουν τη λογική μας».

Και κατέληξε: «Ο Τούρκος Μπασκάλ έμενε στον Αστέρα Βουλιαγμένης για να είναι κοντά σε... έναν έμπορο που είχε μία μάντρα αυτοκινήτων. Έντεκα καταθέσεις είχε δώσει ο κ. Κατσούλης και δεν αναφερόταν πουθενά ο Κοτσώνης κι έρχεται 18 μήνες μετά και καταθέτει πράγματα που δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, αλλά απόψεις. Η έρευνα που γίνεται είναι πανευρωπαϊκή κι αφορά ποιοι παρήγγειλαν και ποιοι παρέλαβαν τα ναρκωτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται ο Κοτσώνης».

Ο έτερος συνήγορος υπεράσπισης του Αιμίλιου Κοτσώνη, Τάκης Μιχαλόλιας, είπε: «Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η κατάθεση Κατσούλη. Όχι μόνο για τον πελάτη μου, αλλά και για το δικαστήριό σας που έχει την τελική ευθύνη. Κάτω από δύο ομπρέλες, η μία είναι η ανακάλυψη των ναρκωτικών και η άλλη η εταιρία Arab Waves, ο μάρτυρας προσπάθησε ανεπιτυχώς να βάλει τον Κοτσώνη. Ποια ήταν η πληροφορία που είχε ο κ. Κατσούλης; Από πού την είχε; Τι ενέργειες έκανε; Δεν σας είπε τίποτα και γι' αυτό θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί. Αν υποθέσουμε ότι είχε πέσει και είχε σκοτωθεί, τι θα γινόταν η πληροφορία που είχε αφού δεν είχε καταγραφεί και ήταν προφορική; Κι αυτό που εμένα με μελαγχολεί και μου προκαλεί προβληματισμό είναι ο τρόπος που χειρίστηκαν την υπόθεση οι ανακριτές. Ο μάρτυρας είπε ότι off the record έπαιρνε εντολές κι έφτασε στις 15 Απριλίου και συνέδεσε παραβατικές συμπεριφορές με τον Κοτσώνη. Αν ο μάρτυρας είχε καταθέσει ότι η πληροφορία από την DEA την πήρε γραπτώς, θα μπορούσε να την έχει ζητήσει ο κατηγορούμενος. Ενώ λέγοντας ότι κάποιος του την έδωσε προφορικά, δεν μπορεί να ελεγχθεί. Δεν ανησυχώ, πανικοβάλλομαι όταν έρχονται φορείς κρατικών υπηρεσιών κι αφηγούνται μυθεύματα που μπορούν να γίνουν καταστροφικά για την τύχη των κατηγορουμένων. Ή ο συγκεκριμένος μάρτυρας ήταν ερασιτέχνης στη διαχείριση της κατηγορίας ή ο τρόπος που κινήθηκε, είχε στόχο τον Κοτσώνη. Από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι ο Κοτσώνης ενεργοποίησε την εταιρία για να έχει συμμετοχή σε κάποια από τις πράξεις που δικάζονται».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά μπλεγμένος σε σκάνδαλο ανήλικης πορνείας ο Ριμπερί!!


Ξανά μπλεγμένος σε σκάνδαλο ανήλικης πορνείας ο Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί κατηγορείται και πάλι για ανάμειξη σε υπόθεση πορνείας ανηλίκων ενώ προ ολίγων ημερών κλήθηκε από τις Αρχές για ανάκριση.

Συχνός πελάτης της δίωξης ανήλικης πορνείας αποδεικνύεται ο Φρανκ Ριμπερί. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου εμπλέκεται και πάλι σε υπόθεση που αφορά συνοδούς, με την μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια ότι ανάμεσα τους ήταν και μία ανήλικη.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στο Παρίσι, όπου λέγεται πως ο Ριμπερί έδωσε σε έναν φίλο του 15.000 ευρώ για να φέρει 10 συνοδούς σε πάρτι. Ο –υπό αμφισβήτηση όπως αποδείχθηκε- φίλος επέλεξε να δώσει από 500 ευρώ σε κάθε κορίτσι και να κρατήσει τα υπόλοιπα 10.000 ευρώ για τον εαυτό του. Η αμοιβή όμως δεν φάνηκε να ικανοποιεί τα κορίτσια που αποφάσισαν να αποκαλύψουν την ιστορία στα Μέσα και να πουν τον… πόνο τους.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας, αποκαλύφθηκε ότι ανάμεσά τους βρισκόταν και μία 17χρονη, γεγονός που έφερε τον Ριμπερί και πάλι στο ανακριτικό γραφείο, στις 26 Νοεμβρίου. Μετά την κατάθεσή του, πάντως αφέθηκε ελεύθερος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Καμπανιακό ο Βαμβακούλας!!


Στον Καμπανιακό ο Βαμβακούλας

Την τεχνική ηγεσία του Καμπανιακού ανέλαβε ο Νίκος Βαμβακούλας, που αντικαθιστά τον Ιερόθεο Γιαμουρίδη στο «τιμόνι» της ομάδας της Χαλάστρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Καμπανιακού ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Βαμβακούλας. Θρυλικό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου με μεγάλη καριέρα στα σαλόνια της Α Εθνικής και την Εθνική Ελλάδος.

Ποιος είναι

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απ’ τον ερασιτεχνικό σύλλογο της Λαυρεωτικής, αγωνιζόμενος αρχικά ως επιθετικός και το καλοκαίρι του 1977 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Έμεινε στην ομάδα του Πειραιά για 8 συνεχείς περιόδους (197 συμμετοχές) και στη συνέχεια αποχώρησε για να μετεγγραφεί στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίσθηκε για 4 χρόνια, μέχρι και την περίοδο 1988-89 (74 συμμετοχές).

Συνέχισε στην πρώτη κατηγορία για άλλη μια διετία, ως παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας (1989-90) και του ΟΦΗ (1990-91), πήγε για λίγους μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Β΄ Εθνική (1992), επέστρεψε στον Ιωνικό την περίοδο 1992-93 στη μεγάλη κατηγορία και τον ακολούθησε στη δεύτερη το 1994, βοηθώντας τα μέγιστα στην άμεση επάνοδο, ενώ έκλεισε την καριέρα του με την ομάδα της Νίκαιας τον Αύγουστο του 1994, όταν μετά τον αγώνα της πρεμιέρας της περιόδου 1994-95 και τη βαριά ήττα με 6-1 από τον Ηρακλή, ο τότε προπονητής του συλλόγου ο Βούλγαρος Κρίστο Μπόνεφ, προχώρησε σε εκκαθαρίσεις του έμψυχου δυναμικού. Με την ομάδα της Νίκαιας είχε συνολικά 43 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 25 την πρώτη του περίοδο σε αυτή (1989-90) και 18 τη δεύτερη (1992-94). Συνολικά στην πρώτη τη τάξει κατηγορία είχε 333 συμμετοχές.

Στην Εθνική Ελλάδας

Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 1981 στην εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 εναντίον του Λουξεμβούργου για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 1982, όταν υπό τις οδηγίες του Αλκέτα Παναγούλια αντικατέστησε τον Μάικ Γαλάκο. Υπήρξε συνολικά 30 φορές διεθνής, από το 1981 έως το 1987».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η συλλεκτική Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια»!!


Η συλλεκτική Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια»

Τη δική του Monopoly με ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας απέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν μία συλλεκτική Monopoly με ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ αποκτά την δική του Monopoly. Ο Δικεφάλος πρωτοπορεί και δίνει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό προϊόν, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του Συλλόγου.

Οι βραδιές παιχνιδιών με φίλους στο σπίτι αποκτούν πλέον ασπρόμαυρο χρώμα! Στα χνάρια μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, όπως η Μπαρτελόνα, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Μπάγερν βαδίζει ο ΠΑΟΚ και γίνεται η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που αποκτά την δική του έκδοση του πολυαγαπημένου και ιστορικού παιχνιδιού που έχει κρατήσει συντροφιά σε εκατομμύρια ανθρώπους από το 1935 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε.
Η ειδική έκδοση Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια», αποτελεί ουσιαστικά μία ιστορική αναδρομή σε μεγάλες μορφές που στιγμάτισαν τον Σύλλογο, από τον πρώτο διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ, Νίκο Σωτηριάδη, έως και τον μεγαλομέτοχο και αναμορφωτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Το γήπεδο της Τούμπας μεταμορφώνεται σε ταμπλό και το παιχνίδι με στόχο την οικονομική κυριαρχία ξεκινάει.

Το προϊόν είναι ήδη διαθέσιμο στο store.paokfc.gr, ενώ από την Κυριακή (06.12) στo πλαίσιo της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο ξεκινάει και η πώληση της Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια» από το PAOK FC Official Store, ενώ την επομένη θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το PAOK FC City Store.

Την παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης θα κάνει ο ίδιος ο Mr. Monopoly, ο οποίος θα βρίσκεται στην οικογενειακή κερκίδα της Τούμπας, για να φωτογραφηθεί και να παίξει με τους μικρούς φίλους του Δικεφάλου, για τους οποίους θα επιφυλάσσει πολλά δώρα και μία κλήρωση-έκπληξη.

Τέλος ο Mr. Monopoly θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας στο City Store και το απόγευμα στο Official Store για να υπογράψει τα αντίτυπα που θα αγοράσουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λυκογιάννης: «Κρίσιμο το ματς, απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου»


Λυκογιάννης: «Κρίσιμο το ματς, απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου»

Ο Κολοσσός επιζητά την επιστροφή στις νίκες στον αγώνα με τον Κόροιβο και ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε τη σημασία του αγώνα του Σαββάτου ζητώντας τη στήριξη του κόσμου της Ρόδου.

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και πολύ σημαντικό για τη συνέχεια αυτό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Εμείς θα πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία, ώστε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και να επιστρέψει η καλή ψυχολογία στην ομάδα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην άμυνα και τη διάρκεια, γιατί ο Κόροιβος παλεύει όλα του τα ματς και δεν τα παρατάει ποτέ. Άρα, το κλειδί θα είναι η διάρκεια και η συνέπεια στο παιχνίδι μας, για 40 λεπτά. Από την πλευρά μας, καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει γιατί η παρουσία του, όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς, είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική
», ανέφερε ο κόουτς του Κολοσσού.

Τελειώνει τον Κούπερ η ΑΕΚ!!


Τελειώνει τον Κούπερ η ΑΕΚ

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει ο Ντι Τζέι Κούπερ. Ζητά τα… ρέστα από τον Αμερικανό η «Ένωση».

Τυπική διαδικασία μοιάζει η αποδέσμευση του Ντι Τζέι Κούπερ από την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ φημολογείται πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ο παίκτης στις λίγες μέρες που είναι στην Αθήνα έχει προκαλέσει ξανά με τη συμπεριφορά του (λέγεται πως απουσίασε από προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας).

Η απολογία του το μεσημέρι στη διοίκηση της ΚΑΕ δύσκολα θα αλλάξει τη μοίρα του. Ο Κούπερ πιθανότατα θα αποδεσμευτεί από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του (35.000 ευρώ το μήνα, συν αρκετές παροχές), που είχε διάρκεια μέχρι το 2017, ενώ η «Ένωση» θα λύσει τη συνεργασία με δική του υπαιτιότητα αξιώνοντας και το ποσό που διέθεσε για να τον πάρει από την Κράσνι. Ούτως ή άλλως εφόσον επιβεβαιωθούν τα περί ντόπινγκ θα του επιβαλλόταν βαριά τιμωρία από τα αρμόδια όργανα (Γκιστ και Ντέιβις, τα τελευταία παραδείγματα στην Basket League, είχαν τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό).

Πλέον η «Ένωση» θα πορευτεί με τον Μάλκολμ Άρμστεντ στη θέση του πλέι μέικερ, ενώ με τη χρησιμοποίηση του Κούπερ «ξόδεψε» μια ακόμη αλλαγή ξένου, έχοντας ήδη αλλάξει τους Κρις Γουόρεν και Όου Ντι Ανοσίκε (έχει δικαίωμα για άλλες δύο, γιατί Όρτον και Άρμστεντ δεν είχαν δηλωθεί). Σημειώνεται πως κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τρεις αλλαγές ξένων στον πρώτο γύρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό είναι το νέο «παλάτι» της Τσέλσι!! (pics)


Αυτό είναι το νέο «παλάτι» της Τσέλσι (pics)

Έτοιμη για το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι η Τσέλσι, με την κατασκευαστική εταιρία που ανέλαβε το έργο να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες για το πως θα είναι το νέο «παλάτι» των «μπλε».

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το πρότζεκτ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τσέλσι, που θα είναι έτοιμο κατά πάσα πιθανότητα το 2020.

Η διοίκηση της Τσέλσι έχει καταθέσει το φάκελο για την ανέγερση του νέου «Στάμφορντ Μπριτζ» στο δημοτικό συμβούλιο του «Hammersmith and Fulham», με σκοπό το 2016 να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση.

Το κόστος του νέου γηπέδου ανέρχεται στα 600 εκ. λίρες, ενώ η αύξηση χωρητικότητας του είναι δεδομένη και θα φτάσει τις 60.000 θέσεις.

Στα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως το γήπεδο εξωτερικά θα έχει επένδυση με τούβλο σε μια προσπάθεια να εναρμονίζεται με το περιβάλλον της περιοχής.

Την κατασκευή του νέου «παλατιού» της Τσέλσι έχει αναλάβει η Herzod & de Meuron που στο παρελθόν είχε κάνει μελέτες για το «Allianz Arena» και τη «Φωλιά του Πουλιού» στο Πεκίνο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*