Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο παλιός είναι αλλιώς!!


Ο παλιός είναι αλλιώς (vids)

Με αρκετά νέα πρόσωπα στο σχήμα και τον Ντι Νατάλε να σκοράρει δις, η Ουντινέζε επικράτησε 3-1 της Αταλάντα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. «Σοκ» για Παλέρμο. Επιτυχές ντεμπούτο για Ντελ Νέρι.

Πέρασαν τα δύο φαβορί, την πάτησε το άλλο.

Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Ουντινέζε, με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε να είναι και πάλι καθοριστικός, καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία (3-1) τέρματα της ομάδας του. Ο βετεράνος επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’, ευστοχώντας σε πέναλτι που έκανε ο Σιγκαρίνι, βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι. Ο Μονακέλο ισοφάρισε στο 48’, αλλά οι γηπεδούχοι δεν αγχώθηκαν για πολύ. Στο 57’ ο Περίκα έβαλε μπροστά και πάλι την ομάδα και ο 38χρονος φορ κλείδωσε τη νίκη στο 76ο λεπτό. Ούτε στον πάγκο οι Καρνέζης, Κονέ με την ομάδα τους να αγωνίζεται με αρκετές αλλαγές και τους 18χρονους, Μερέτ και Ποντίζο να είναι βασικοί.



Κάζο υπέστη η Παλέρμο, καθώς ηττήθηκε με 3-2 στο σπίτι της από την Αλεσάντρια που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά με 2-0 μόλις στο 23’ με το Λοβίσο να ευστοχεί σε πέναλτι στο τέταρτο λεπτό και τον Μαρκόνι να «χτυπά» στα μέσα του πρώτου μέρους. Ο Τραϊκόφσκι έδωσε ξανά ενδιαφέρον στο ματς στο 55’ και ο Νίκο στο 82’ «καθάρισε» για την Αλεσάντρια με τον Τζιλαρντίνο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 85ο λεπτό.





«Καρδιοχτύπησε», αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο Λουίτζι Ντελ Νέρι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελλάς Βερόνα. Με ένα τέρμα του Γουίνκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δεύτερου μέρους γλίτωσε την παράταση και το επιπλέον άγχος η ομάδα του.


Μίλαν, Τορίνο και Σπέτσια έχουν προκριθεί από την Τρίτη στην επόμενη φάση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: