Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τα δημοφιλέστερα «ασπρόμαυρα» βίντεο του Νοεμβρίου!!


Τα δημοφιλέστερα «ασπρόμαυρα» βίντεο του Νοεμβρίου

Τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube για το μήνα Νοέμβριο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όπως κάθε μήνα η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV .

Ο Νοέμβριος περιελάμβανε πίκρες και ανεπιτυχή αποτελέσματα, με το Top-5 να περιλαμβάνει πολύ… Ίγκορ Τούντορ , δουλειά από την Νέα Μεσημβρία και ένα εξαιρετικό βίντεο-αφιέρωμα για τους Θεσσαλονικείς από την UEFA.

Ας δούμε με τη σειρά την πρώτη πεντάδα του PAOK TV

5. Πρωινή γυμναστική και απογευματινό…show

Το πρωί το πρόγραμμα ήταν βαρύ, με τον Πάολο Αρτίκο, να εξουθενώνει τους παίκτες. Το απόγευμα όμως ο Τούντορ φρόντισε να δώσει μία διαφορετική νότα στην ρουτίνα της ομάδας, παίρνοντας ο ίδιος μέρος στο δίτερμα των παικτών του. Ο Κροάτης τεχνικός έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του ποδοσφαίρου και πρόσφερε μερικά highlights υψηλής τεχνικής.



4. Τρεις εναντίον τριών

Οι λειψανδρία που προκάλεσαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των παικτών, υποχρέωσε των Τούντορ και τους συνεργάτες του να προσαρμόσουν τις ασκήσεις της προπόνησης στα αριθμητικά δεδομένα που προέκυψαν. Έτσι το καθιερωμένο δίτερμα πραγματοποιήθηκε σε μικρό χώρο και με την συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών σε κάθε ομάδα. Οι τερματοφύλακες είχαν πολύ δουλειά, τα δοκάρια την τιμητική τους και το ποδόσφαιρο μπήκε στο fast forward προσφέροντας θέαμα στους φίλους του Δικεφάλου μέσω You Tube.



3. Τα στιγμιότυπα της «οικογενειακής’ μάχης

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δημιούργησε ένα δεκαπενθήμερο απραξίας. Α Ομάδα και Κ20 φρόντισαν να γεμίσουν το κενό τους με μία οικογενειακή φιλική αναμέτρηση, όπου οι… μεγάλοι επιβλήθηκαν των μικρών με 5-2 σε ένα προπονητικό τεστ. Τα στιγμιότυπα του ντέρμπι στην Νέα Μεσημβρία, τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού του PAOK TV.



2. Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Το αποτέλεσμα κακό. Η εμφάνιση της ομάδας επίσης. Ο Ίγκορ Τούντορ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό εξέφρασε την άποψή του με το ταμπεραμέντο που τον διακρίνει. Στην προσπάθειά του να αφυπνίσει τους παίκτες του εν όψει της συνέχειας χρησιμοποίησε σκληρά λόγια και εκφράσεις που στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα πουλάνε. Η συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά από το PAOK TV έγινε γρήγορα viral λόγω μπαλέτου και χημείας.



1. This is Thessaloniki, this is PAOK

Την κορυφή του μηνιαίου Top-5 το PAOK TV θα την μοιραστεί με το επίσημο κανάλι της UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έφτιαξε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του φετινού Europa League και το PAOK TV εξασφάλισε την παράλληλη μετάδοσή του με ελληνικούς υπότιτλους. Η ματιά της UEFA στη Θεσσαλονίκη κέρδισε την πρώτη θέση στα δημοφιλέστερα βίντεο του μήνα.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: