Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Επιβεβαίωσε για Τζέιμς και Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπιλμπάο!!


Επιβεβαίωσε για Τζέιμς και Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπιλμπάο

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σον Τζέιμς και τόνισε με νόημα πως οι Βάσκοι δεν μπορούν να αντέξουν το μεγάλο συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ.

Όλα δείχνουν πως ο Σον Τζέιμς θα φορά σύντομα τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του στην Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, παραδέχτηκε πως ο Αμερικανός σέντερ είναι… φευγάτος μετά την πρόταση που του έγινε και πρόσθεσε με νόημα πως η ομάδα του δεν μπορεί να καλύψει τις πραγματικές του απολαβές.

«Δεν κρύβουμε πως ο Σον είναι επηρεασμένος ψυχολογικά. Μια ομάδα έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτόν και αυτή η αβεβαιότητα για το μέλλον του είχε ως αποτέλεσμα την απόδοσή του σήμερα. Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και η εικόνα του στο τελευταίο ματς οφείλεται στην κατάσταση αυτή», ανέφερε μετά τη νίκη επί της Όλντενμπουργκ, όπου ο Τζέιμς είχε 2 πόντους και 5 λάθη σε 11:35.

«Η φήμη έγινε ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που υπό άλλες συνθήκες η Μπιλμπάο δεν θα μπορούσε να πληρώσει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Το ίδιο και ο Λατάβιους Γουίλιαμς, αν δεν προερχόταν από τραυματισμό, δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: