Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς Κεϊτά, αλλά με… ενισχύσεις η Καλλονή!


Χωρίς Κεϊτά, αλλά με… ενισχύσεις η Καλλονή

Χωρίς τον τιμωρημένο Πολ Κεϊτά θα παραταχθεί η Καλλονή στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να παίρνει στην αποστολή δύο νεαρούς παίκτες από την ομάδα Νέων.

Το πρωί της Τετάρτης ολοκλήρωσε η Καλλονή την προετοιμασία της για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θαλής Θεοδωρίδης ανακοίνωσε την αποστολή των νησιωτών, στην οποία δεν συμπεριελήφθη ο Πολ Κειτά, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής για την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά στην αποστολή της Καλλονής θα βρίσκονται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Σοφιάνης και Αντώνης Καραγεώργης, οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλο.

Τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι είναι: Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Καραγεώργης, Ουνγιαλίδης, Γιουκαρής, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Ξύδας, Λαμπράκης, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Σοφιάνης, Μάρκοβιτς, Μπουρούς

Στη χθεσινή προπόνηση στους Λάμπους Μύλους οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ το δεύτερο γκρουπ είχε αγωνιστικά τετράγωνα, ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Στη φωτό οι Σοφιάνης (αριστερά) και Καραγεώργης (δεξιά)

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: