Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

«Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ»

«Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ»
Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ έβαλε ο μάνατζερ του Βούλγαρου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Βουλγαρία που θέλει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα φημολογείται πως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια αγγλική ομάδα.

Θέση για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα πήρε ο μάνατζερ του 35χρονου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ, ο οποίος μίλησε στη Metrosport.

«Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να σχολιάζω δημοσιεύματα και να απαντώ σε φήμες», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του Βούλγαρου φορ και απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ που του επιτρέπει να φύγει τον Γενάρη από τον «Δικέφαλο του Βορρα»:

«Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να απευθυνθείτε στον ίδιο τον σύλλογο. Οι σχέσεις μας με τις ομάδες που συνεργαζόμαστε δεν μας επιτρέπουν να αποκαλύπτουμε λεπτομέρειες για τα συμβόλαιά μας. Αν θέλει η ομάδα να αποκαλύψει λεπτομέρειες, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα».

Καταλήγοντας, ο Ντάντσεφ τόνισε πως «δεν βλέπω τον λόγο να αποχωρήσει ο Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: