Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γκάρι Νέβιλ ανέλαβε τη Βαλένθια!!


Ο Γκάρι Νέβιλ ανέλαβε τη Βαλένθια!

Πρόσληψη-έκπληξη από τη Βαλένθια. Ο Γκάρι Νέβιλ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας αντικαθιστώντας τον Νούνο.

Ξάφνιασε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη η Βαλένθια ανακοινώνοντας πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γκάρι Νέβιλ. Ο παλαίμαχος μπακ υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν με τις «νυχτερίδες», όπου εργάζεται ως βοηθός προπονητή ο αδερφός του, Φιλ. Οι αδερφοί Νέβιλ έχουν στενή σχέση με τον ιδιοκτήτη της ισπανικής ομάδας, τον Πίτερ Λιμ από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος αγόρασε από αυτούς και τους Γκιγκς, Σκόουλς και Μπατ μερίδιο μετοχών της Σάλφορντ Σίτι

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται. Η Βαλένθια είναι σπουδαία ομάδα και γνωρίζω την αφοσίωση των οπαδών της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους ταλαντούχους παίκτες της και για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε ο Νέβιλ, που θα διατηρήσει τη θέση του βοηθού του Ρόι Χότζον στην εθνική Αγγλίας, αλλά αποχωρεί από τη θέση του σχολιαστή του Sky Sports.

Ο Νέβιλ πέρασε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μαν. Γιουνάιτεντ, μετρώντας 20 τίτλους, ανάμεσά τους οκτώ πρωταθλήματα και δύο Champions League, ενώ έκανε περισσότερες από 600 εμφανίσεις και φόρεσε 85 φορές το εθνόσημο της Αγγλίας. Ντεμπούτο δεν θα κάνει το Σάββατο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά από το επόμενο παιχνίδι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: