Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ξανά μπλεγμένος σε σκάνδαλο ανήλικης πορνείας ο Ριμπερί!!


Ξανά μπλεγμένος σε σκάνδαλο ανήλικης πορνείας ο Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί κατηγορείται και πάλι για ανάμειξη σε υπόθεση πορνείας ανηλίκων ενώ προ ολίγων ημερών κλήθηκε από τις Αρχές για ανάκριση.

Συχνός πελάτης της δίωξης ανήλικης πορνείας αποδεικνύεται ο Φρανκ Ριμπερί. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου εμπλέκεται και πάλι σε υπόθεση που αφορά συνοδούς, με την μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια ότι ανάμεσα τους ήταν και μία ανήλικη.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στο Παρίσι, όπου λέγεται πως ο Ριμπερί έδωσε σε έναν φίλο του 15.000 ευρώ για να φέρει 10 συνοδούς σε πάρτι. Ο –υπό αμφισβήτηση όπως αποδείχθηκε- φίλος επέλεξε να δώσει από 500 ευρώ σε κάθε κορίτσι και να κρατήσει τα υπόλοιπα 10.000 ευρώ για τον εαυτό του. Η αμοιβή όμως δεν φάνηκε να ικανοποιεί τα κορίτσια που αποφάσισαν να αποκαλύψουν την ιστορία στα Μέσα και να πουν τον… πόνο τους.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας, αποκαλύφθηκε ότι ανάμεσά τους βρισκόταν και μία 17χρονη, γεγονός που έφερε τον Ριμπερί και πάλι στο ανακριτικό γραφείο, στις 26 Νοεμβρίου. Μετά την κατάθεσή του, πάντως αφέθηκε ελεύθερος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: