Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει να παίξουμε σπουδαία για να νικήσουμε»


Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει να παίξουμε σπουδαία για να νικήσουμε»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αγγίξει τα… όριά του για να νικήσει την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο στόχος της πρόκρισης στο Top 16 φαίνεται να έχει επιτευχθεί, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν αρκείται σε αυτό. Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (21:45) προσφέρει μεγάλο κίνητρο, αλλά ταυτόχρονα έχει και πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως σημείωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Μετά την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη επιστρέφουμε στην έδρα μας και έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Πρώτα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μετά με την Ζιέλονα Γκόρα. Θα πάμε βήμα-βήμα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια σπουδαία ομάδα με γεμάτο ποιότητα ρόστερ και τους σεβόμαστε πολύ. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση αν θέλουμε να νικήσουμε και να κάνουμε μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Top 16. Είναι σπουδαίο που θα παίξουμε στην έδρα μας καθώς οι οπαδοί μας θα μας υποστηρίξουν με ενθουσιασμό και τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Παίρνουμε δύναμη από την υποστήριξή τους», ανέφερε ο Σέρβος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Όγκνιεν Κούζμιτς είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Με τη νίκη μας στη Σμύρνη κάναμε ένα βήμα για την πρόκριση και αν πάρουμε τα δύο ματς στην έδρα μας θα έχουμε πετύχει τον πρώτο μας στόχο. Θα πάμε βήμα-βήμα και τώρα έχουμε στο μυαλό μας την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, αλλά και να κάνουμε πιο εύκολο το δρόμο της πρόκρισης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά σε άμυνα κ επίθεση, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και να κερδίσουμε στις μικρές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές σε κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: