Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμπλέκει η ΕΛ.ΑΣ στο σκάνδαλο της Μυκόνου!!

Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ που κατέγραψε τις συνομιλίες και οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος, έχει καταγράψει και μία συνομιλία στην οποία εμπλέκεται υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμπλέκει η ΕΛ.ΑΣ  στο σκάνδαλο της Μυκόνου

Κατά των τριών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα του νόμου περί ναρκωτικών, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της μαστροπείας καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ που κατέγραψε τις συνομιλίες και οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος, έχει καταγράψει και μία συνομιλία στην οποία εμπλέκεται υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το τηλέφωνο του μάλιστα να ανήκει στην ΠΑΕ.

Αυτό είναι το απόσπασμα της δικογραφίας:

Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο **** ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ **** τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ ****
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκτακτο Δ.Σ στον Παναθηναϊκό!!

Με έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα ακολουθηθεί πιθανότατα από ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να τοποθετηθεί για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Έκτακτο Δ.Σ στον Παναθηναϊκό
Εξελίξεις φέρνει, όπως είναι φυσιολογικό, ο ταπεινωτικός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα.

Οι άνθρωποι που κρατούν την τύχη του συλλόγου στα χέρια τους αντιλαμβάνονται πως η κατάσταση είναι οριακή, ενώ η υπομονή και η ανοχή του κόσμου εξαντλείται όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις (ορισμένες ακραίες) μετά το τέλος του αγώνα που σήμανε το τέλος του κεφαλαίου «Ευρώπη» για το «τριφύλλι».

Έτσι, αποφασίστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να συζητηθούν οι εξελίξεις και κυρίως το πώς θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη, δύσκολη, ημέρα. Αναμένεται μάλιστα, να υπάρξει αργότερα και επίσημη ανακοίνωση η οποία θα αντανακλά τις θέσεις της διοίκησης.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους υπεύθυνους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας να καταλάβουν πως ανάλογες εμφανίσεις και αποτελέσματα δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά και να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό, όχι μόνο το δικό τους, αλλά και των οπαδών.

Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανη η λήψη δραστικών μέτρων, όπως για παράδειγμα η απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου, καθώς φαίνεται πως πρυτανεύει η άποψη που κάνει λόγο για σταθερότητα στο σύλλογο αυτήν τη δύσκολη ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση -όταν αυτή δει τελικά το φως της δημοσιότητας- είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει «τροχιοδεικτική» βολή των προθέσεων της διοίκησης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σε φουλ ρυθμό Κλάους-Χαρίσης!!


Επανήλθαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Κλάους Αθανασιάδης και Χάρης Χαρίσης, γεγονός που κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ ιδιαίτερα χαρούμενο.

Σε φουλ ρυθμό Κλάους-Χαρίσης
Σε δύο «όπλα» ακόμη θα μπορεί να υπολογίζει ο Ιγκόρ Τούντορ, αφού είδε την Παρασκευή τόσο τον Στέφανο Αθανασιάδη όσο και τον Χάρη Χαρίση να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν μαζί με τους παίκτες που δεν ταξίδεψαν στη Δανία κι εκείνους που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπρόντμπι, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πόζογλου, ενώ σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Αντόνις λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Πρόγραμμα θεραπείας περιελάμβανε το πρόγραμμα για τον Τσίμιροτ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κελάτι: «Σημαντική η πρόσληψη του Κατσικάρη»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την καλοκαιρινή ενίσχυση της Μούρθια, τόσο στον πάγκο με την πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη, όσο και στο ρόστερ, δήλωσε ο Τόμας Κελάτι.

Κελάτι: «Σημαντική η πρόσληψη του Κατσικάρη»
Αισιόδοξος πως η Μούρθια μπορεί να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό την επόμενη σεζόν και να κάνει την έκπληξη, δήλωσε ο Τόμας Κελάτι.

Μάλιστα, ο Αμερικανός με το πολωνικό διαβατήριο γκαρντ/φόργουορντ συγκαταλέγει την πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο, στις σημαντικές προσθήκες που έγιναν στην ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

«Η Μούρθια συνεχώς μεγαλώνει. Υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα, καθώς συνεχίζουν αρκετοί παίκτες από την περσινή σεζόν και αυτό ενδεχομένως να είναι το κλειδί για κάτι μεγάλο, την επόμενη. Οι νέες προσθήκες των Μπενίτε, Καμπάτσο και Λίστσκουκ, όπως επίσης και του Φώτη Κατσικάρη είναι άψογες για την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Τόμας Κελάτι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλωσόρισε Καϊκούτ η Βέροια!!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η έναρξη της συνεργασίας της Βέροιας με τον Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την «βασίλισσα».

Καλωσόρισε Καϊκούτ η Βέροια
Παίκτης της Βέροιας για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Σάσα Καϊκούτ.

Η παρουσία του Βόσνιου επιθετικού στο σύνολο του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν γνωστή, αφού προπονούταν τις τελευταίες μέρες με την ομάδα και απέμενε μόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα και ο Καϊκούτ ανακοινώθηκε για τα δύο επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης της "Βασίλισσας του Βορρά" είναι και τυπικά ο Sasa Kajkut. Ο ύψους 1.88 Βόσνιος επιθετικός, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Βέροια».

Αναστασίου: «Συγγνώμη από τους εαυτούς μας»


Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο παραίτησης ο Αναστασίου, που τόνισε πως για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, οι «πράσινοι» οφείλουν συγγνώμη πρώτα από τους εαυτούς τους.

Αναστασίου: «Συγγνώμη από τους εαυτούς μας»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως οι νίκες στο εξής θα απαλύνουν την πικρία που άφησε το άσχημο αποτέλεσμα που άφησε το «τριφύλλι» εκτός συνέχειας Europa League, ενώ πρόσθεσε ότι δεν σκέφτηκε καν το ενδεχόμενο παραίτησης και ότι ο καθένας οφείλει μια συγγνώμη από τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό: «Να πούμε ότι δεν είναι δύσκολα, ότι δεν είμαστε απογοητευμένοι; Θα πούμε ψέματα. Δυστυχώς έγινε. Εμείς το κάναμε αυτό και εμείς θα πρέπει να το αλλάξουμε. Είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά ψυχολογικά. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο για να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για την συνέχεια: «Δουλεύουμε, προσπαθούμε, σίγουρα κάνουμε λάθη για το επίπεδο που είμαστε. Έχουμε βρει κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Αυτοί είμαστε, προσπαθούμε. Είναι πολλά που πρέπει βελτιώσουμε και θα κοιτάξουμε στην συνέχεια να τα αλλάξουμε».

Για το αν θέλει να πει μια συγγνώμη στον κόσμο: «Βασικά οφείλουμε μια συγγνώμη στους εαυτούς μας να κοιτάξουμε. Δουλεύουμε και αφιερώνουμε ώρες. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τα παιδιά δεν δούλεψαν. Πρέπει όλοι να βρούμε τι φταίει, ο καθένας τι κάνει από την μεριά του. Το να βγαίνουμε και να ζητάμε συγγνώμη είναι το τελευταίο. Ο κόσμος ξέρει ότι τα παιδιά προσπαθούν και το βλέπουν. Είναι άσχημο αυτό που έγινε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί αντίπαλοι, εκτός από την Ρεάλ, την Μπάγερν την Μπαρτσελόνα. Μας κόστισε ο αποκλεισμός. Δεν υπήρχαν εύκολα παιχνίδια, από όπου και αν προέρχεται ο αντίπαλος. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε αυτό το επίπεδο κοστίζει».

Για το αν σκέφτηκε να παραιτηθεί: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το εύκολο είναι εν θερμώ να παίρνεις αποφάσεις ή να σκέφτεσαι πράγματα που δεν πρέπει. Όχι δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Για το πως θα αλλάξει το κλίμα: «Οι νίκες σίγουρα θα απαλύνουν την πικρία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Από το πρωί και χθες κάνουμε συζητήσεις για να ανέβει το ηθικό. Να πιστέψουν τα παιδιά πως έχουν δυνατότητες. Πραγματικά μπορούμε και έχουμε δυνατότητες. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση αλλά θα κοιτάξουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον κόσμο: «Δεν νομίζω ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου. Σίγουρα ο αποκλεισμός είναι άσχημος και στεναχώρησε τον κόσμο και εμάς. Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θέλουμε να χάνουμε, δεν νομίζω ότι υπάρχω. Οι σχέσεις χτίζονται πάντα με εμπιστοσύνη, πίστη και ενότητα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και από κει και πέρα είναι προσωπικό συναίσθημα του καθενός».

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα περιμένεις κάτι παραπάνω από τις μεταγραφές. Λόγω συγκυριών δεν είναι δυνατό αυτό. Δουλεύουν, προσπαθούν να προσαρμοστούν και από την άλλη οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους βοηθήσουν για να μπουν στον ρυθμό. Δεν μπορείς να το υπογράψεις πως αν έπαιζαν όλες οι μεταγραφές θα περνούσαμε. Μετά την διακοπή θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε αρκετούς από αυτούς στο παιχνίδι μας».

Υπέγραψε στον Κισσαμικό ο Πουλίδο!

Στην Ελλάδα οικογενειακώς! Ο Αρμάντο Πουλίδο, αδελφός του Άλαν, θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά για λογαριασμό του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα της Football League.

Υπέγραψε στον Κισσαμικό ο Πουλίδο
Παίκτης του Κισσαμικού είναι ο Αρμαντο Πουλίδο, ο οποίος θα είναι κάτοικος Χανίων την επόμενη σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Λεβαδειακού μαζί με τον αδελφό του Άλαν που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League φορώντας τη φανέλα του συλλόγου των Χανίων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Απόλλωνα ο Γουντς!!

Την απόκτηση του Τόνι Γουντς, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, ανακοίνωσε ο Απόλλων Πάτρας.

Στον Απόλλωνα ο Γουντς
Παίκτης του Απόλλωνα είναι και επίσημα ο Τόνι Γουντς. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα της Πάτρας.

Τη σεζόν που πέρασε στην Α1, ο 25χρονος είχε κατά μέσο όρο 7 πόντους και 4,9 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Τόνι Γουντς. Ο αθλητής έχει ύψος 2.11μ, είναι γεννημένος το 1990 και αγωνίζεται στη θέση του Center. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανιώνιο (σε 17 παιχνίδια στην Basket League, 7,06p.και 4,9r).

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1χρόνο. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τόνι Γουντς στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα
».

Ο Γιάννης δεν σουτάρει πλέον με 16%!!


Θα παίξει στο “4” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Μήπως ως “3” μπορεί να βοηθήσει περισσότερο; Απάντηση φυσικά δεν πρόκειται να δοθεί τώρα. Μόνο όταν ολοκληρωθεί το Ευρωμπάσκετ θα γίνει ταμείο. Γράει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Ο Γιάννης δεν σουτάρει πλέον με 16%

Μέχρι να αρχίσει το “Ακρόπολις”, ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως πάουερ φόργουορντ. Δοκιμάστηκε πολύ από το προπονητικό τιμ σε αυτή τη θέση. Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Ολλανδία, αγωνίστηκε πάλι για σημαντικό χρονικό διάστημα στο “4”, αλλά έπαιξε αρκετά και στο “3”.
Υπάρχουν μάλιστα πολλοί που υποστηρίζουν ότι σε αυτή τη θέση μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Και μαζί θα αλλάξει επίπεδο η Εθνική, που θα έχει έναν μπασκετμπολίστα 2.11, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα στο μπάσκετ. Στο “3” θα ψηλώσει το σχήμα, θα γίνει πιο πιεστική άμυνα, γενικά η Ελλάδα θα αλλάξει πρόσωπο. Και μαζί με απελευθερωθεί ο Πρίντεζης, που βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση. Θα μπορεί να παίξει και προσφέρει περισσότερο…
Επί του παρόντος τα άλλα 3αρια της Ελλάδας, ο Παπανικολάου και ο Περπέρογλου δεν δείχνουν να βρίσκονται σε φόρμα… Αρα είναι προτιμότερο να μένουν μαζί στο παρκέ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα Πρίντεζης και Αντετοκούνμπο, δύο εξαιρετικοί αθλητές, που δίνουν ενέργεια και ποιότητα στην ομάδα και την ανεβάζουν επίπεδο.
Πηγή: www.superbasket.gr

Ανακοινώθηκε ο Μπράμος!!

Παίκτης της Βενέτσια είναι και επίσημα ο Μάικ Μπράμος, με τον διεθνή φόργουορντ να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις που έκανε με την ιταλική ομάδα.

Ανακοινώθηκε ο Μπράμος
Έπεισε και… έμεινε ο Μάικ Μπράμος! Ο Έλληνας φόργουορντ απέδειξε στον Κάρλο Ρεκαλκάτι, στις προπονήσεις που έκανε, πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης την περασμένη σεζόν και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Βενέτσια!

Στο παρελθόν, ο Μπράμος έπαιξε σε Περιστέρι, Γκραν Κανάρια και Παναθηναϊκό κατακτώντας με τους «πράσινους» δύο νταμπλ, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής το 2011, το 2012 και το 2013.

Ο 28χρονος ομογενής φόργουορντ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στη διάρκεια του summer league, όπου συμμετείχε με τους Χοκς, τον περασμένο Σεπτέμβριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ο Σιμιτζόγλου!

Την εκλογή του νέου ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Όπως επιβάλλει ο νέος νόμος Κοντονή, στη θέση τοποθετήθηκε τακτικός δικαστής, με το Κων. Σιμιτζόγλου ν’ αντικαθιστά τους Πετρόπουλο-Καρρά

Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ο Σιμιτζόγλου
Τις αλλαγές στα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ ανακοίνωσε κι επίσημα η ομοσπονδία.

Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Γ.Σ. των Ενώσεων, έγιναν γνωστά τα ονόματα που εξελέγησαν στην πειθαρχική επιτροπή, στην επιτροπή δεοντολογίας, σ’ εκείνη των εφέσεων και στη θέση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Όπως επιβάλλεται λοιπόν μετά το νόμο Κοντονή, εκεί τοποθετήθηκε τακτικός δικαστής, με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ν’ αντικαθιστά τους Πετρόπουλο και Καρρά.

Πέραν αυτού, η ομοσπονδία ανακοίνωσε και την αναστολή της ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Θεσσαλίας μέχρι να γίνουν εκλογές και ν’ αλλάξει διοίκηση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων Μελών της Ε.Π.Ο., η οποία πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο της Ε.Ο.Ε.

Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε τα πρακτικά της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης (26/6/2015).

Επίσης, επιβεβαιώθηκε η με αριθμό 44/10.6. 2015 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής με την οποία αναστέλλεται η ιδιότητα ως μέλους της Ε.Π.Ο. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με ψήφους 142 ναι, 8 όχι και 4 παρών.

Τέλος, εξελέγησαν τα μέλη των Δικαστικών Οργάνων της Ομοσπονδίας ως ακολούθως:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Άρθρο 62 Καταστατικού)

ΡΟΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΑΚΕΤΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΣΟΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΦΕΡΕΣΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (Άρθρο 63 Καταστατικού)

ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΡΙΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (Άρθρο 64 Καταστατικού)

ΒΛΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ
ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ (Άρθρο 61 παρ. 9 Καταστατικού)

ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ (Άρθρο 61 παρ. 9 Καταστατικού)

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ».

Απολαύστε Αντετοκούνμπο! (video)

Μόλις 25 λεπτά κόντρα στην Ολλανδία ήταν αρκετά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ώστε να σημειώσει 22 πόντους και να κάνει νέο ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Απολαύστε Αντετοκούνμπο (video)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής ομάδας στη νίκη επί της Ολλανδίας και μάλιστα οι 22 πόντοι που σημείωσε μέσα σε 25 λεπτά, αποτελούν νέο ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού οι περισσότεροι πόντοι που είχε πετύχει μέχρι στιγμής ήταν 15.

Επίσης, ο φόργουορντ των Μπακς είχε ακόμη 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ισάριθμες τάπες και 1 κλέψιμο.

Δείτε τα highlights του Αντετοκούνμπο:



*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντί για DVD, βρήκε τον… RVP!! (pic)

Επικό τρολάρισμα από οπαδό της Μάντσεστερ Γ. υπέστη ένας άλλος της Άρσεναλ. Αγοράζοντας απ’ το e-bay ανασκόπηση της ομάδας του βρήκε -αντί για DVD- φωτογραφία του Φαν Πέρσι να πανηγυρίζει εναντίον της

Αντί για DVD, βρήκε τον… RVP! (pic)
Τι κι αν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έφυγε για την Τουρκία; Τι κι αν θα σταματήσει πλέον να πληγώνει την Άρσεναλ με τα γκολ που πετύχαινε εναντίον της;

Πάντα θα παραμένει εξαιρετική αφορμή για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να κάνουν χαβαλέ στους αντίστοιχους των «κανονιέρηδων»…

Σαν αυτόν που έβγαλε δημοσίως τον καημό του στο twitter. Αποκαλύπτοντας ότι αγόρασε μέσω e-bay μια ανασκόπηση της πορείας της Άρσεναλ για τη σεζόν 2009-10.

Κι ότι αντί για CD, βρήκε μέσα στο κουτί μια φωτογραφία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πανηγυρίζει εναντίον της ομάδας του!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λάμπε και… τυπικά!!

Παίκτης της Μπεσίκτας είναι και επίσημα ο Ματσέι Λάμπε, με τον Πολωνό φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Λάμπε και… τυπικά
Στην Τουρκία και στην Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματσέι Λάμπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Τα δύο τελευταία χρόνια, ο Πολωνός φόργουορντ αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 5,5 πόντους και 3,1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και 6,2 πόντους και 3,8 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα Ισπανίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το συγκινητικό μήνυμα Ράμος για τον αδικοχαμένο Πουέρτα!!

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα του θανάτου του Αντόνιο Πουέρτα που συγκλόνισε το ποδόσφαιρο της Ισπανίας. Ο Σέρχιο Ράμος δεν ξέχασε το φιλαράκι του…

Το συγκινητικό μήνυμα Ράμος για τον αδικοχαμένο Πουέρτα

Αλλεπάλληλα καρδιακά επεισόδια στα αποδυτήρια ακολούθησαν εκείνο το πρώτο και τελικά του πήραν τη ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών…

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν από εκείνους που συνδέονταν με βαθιά φιλία με τον άτυχο Αντόνιο και δεν ξέχασε τη θλιβερή επέτειο. Με ένα λιτό αλλά συγκινητικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο twitter, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης υπενθύμισε πως ο Αντόνιο «ζει» μέσα από τις αναμνήσεις εκείνων που θα τον θυμούνται και θα μείνει εκεί για πάντα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχάριστα νέα για Τσίρμπες και Ερ. Αστέρα!!

Στα τέλη Σεπτεμβρίου υπολογίζεται η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Μάικ Τσίρμπες, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε φιλικό της εθνικής ομάδας της Γερμανίας με τη Λετονία.

Ευχάριστα νέα για Τσίρμπες και Ερ. Αστέρα
Η εθνική ομάδα της Γερμανίας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάικ Τσίρμπες στο Ευρωμπάσκετ, όμως ο Ερυθρός Αστέρας θα τον έχει στη διάθεσή του προς τα τέλη Σεπτέμβρη! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέων εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο τραυματισμός του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός και αναμένεται να τον αφήσει εκτός για περίπου ένα μήνα.

«Ο τραυματισμός του Μάικ δεν ήταν σοβαρός. Σύμφωνα με νέα εξέταση που έκανε, θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα και αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Έτσι, θα χάσει κάποια παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά το σημαντικό είναι πως η αποθεραπεία του δεν θα πάρει πολύ χρόνο», δήλωσε σχετικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς για την κατάσταση του Μάικ Τσίρμπες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Να χτίσουμε έναν Ηρακλή για την αιωνιότητα»

Τους άμεσους αλλά και τους μελλοντικούς στόχους του Ηρακλή έθεσε ο Σταύρος Παπαθανασάκης, προσκαλώντας τον κόσμο να δώσει δυνατό παρών στο πρώτο ματς της ομάδας στο Καυτανζόγλειο.

«Να χτίσουμε έναν Ηρακλή για την αιωνιότητα»
Μια ομάδα που θα έχει μέλλον είναι ο στόχος του Σταύρου Παπαθανασάκη, όπως τόνισε σε γραπτή του δήλωση πριν την πρεμιέρα του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Ο πρόεδρος του «γηραιού» έθεσε τους στόχους του συλλόγου, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να χτιστεί το μέλλον, μέσα από τις υποδομές.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυνατό παρών στο ερχόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο και να μη λείψε στιγμή απ’ το πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:
«Όσο πλησιάζει η Κυριακή, δε μπορώ να παρά να σκεφτώ την περασμένη χρονιά, μία περίοδο μεγάλης και πολλά υποσχόμενης αλλαγής για τον Ηρακλή – τέτοιας που έχει δημιουργήσει τεράστια χαρά και υπερηφάνεια και για μένα προσωπικά, απεριόριστη ευγνωμοσύνη.

Στην πρώτη μου συνέντευξη Τύπου το περασμένο καλοκαίρι μίλησα για το όνειρό μου να ξαναχτίσω τον Ηρακλή που θα ευημερεί στο μέλλον – ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ που θα είναι ανταγωνιστικό, θα παρουσιάζει την τέχνη και την ομορφιά του παιχνιδιού και θα είναι παράλληλα βιώσιμο.

Όπως στεκόμαστε εδώ μαζί και λίγες στιγμές πριν από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας στη Super League, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τι μας έκανε να επιστρέψουμε εδώ και ήταν φυσικά η σκληρή δουλειά, οι ικανότητες, το ταλέντο και το πλάνο όμως ακόμα περισσότερο ήταν η αφοσίωση, το πάθος και ότι επικεντρωθήκαμε στον μοναδικό μας στόχο.
Τα διαπιστώσαμε όλα αυτά με τα μάτια μας στο γήπεδο όπου η καρδιά και η ψυχή των παικτών μας, αλλά και οι οπαδοί μας, μας οδήγησαν να κατακτήσουμε κάποιες πολύ δύσκολες και κόντρα στις προβλέψεις, νίκες.

Μαζί πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον – ο Ηρακλής δεν είναι εδώ μόνο για μία σεζόν. Είμαστε εδώ να χτίσουμε έναν Ηρακλή για την αιωνιότητα. Θα το κάνουμε αυτό μέσα από την αξιοποίηση των νεαρών ταλέντων στο γήπεδο και μέσω των Ακαδημιών – θα φτιάξουμε έναν αληθινό Ηρακλή που θα προσφέρει στους νέους παίκτες την ευκαιρία να βελτιωθούν, να παίξουν αλλά και να εκπροσωπήσουν τα χρώματα μας! Αυτοί θα είναι το μέλλον μας.
Αυτή η σεζόν δεν θα κριθεί από τις νίκες που θα κάνει η ομάδα μας ή από την θέση θα τερματίσει στη βαθμολογία. Θα κριθεί από την φιλοσοφία μας και την αποτελεσματικότητα μας να δημιουργήσουμε έναν ενωμένο και δυνατό Ηρακλή, που ποτέ δεν θα υποκύψει σε περισπασμούς, που ποτέ δεν θα σταματά να αντιστέκεται, που ποτέ δεν θα τα παρατά και που θα έχει πίστη σε ότι κάνει.

Ο Ηρακλής διαθέτει όλα τα συστατικά για την επιτυχία – πλούσια ιστορία, μια πολύ όμορφη πόλη, παθιασμένους οπαδούς και μια ομάδα της οποίας το ταλέντο και το πάθος λάμπει μέσα στο γήπεδο.

Ο στόχος μας αυτή τη χρονιά είναι να έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη μιας ομάδας η οποία στα επόμενα χρόνια θα διεκδικεί κάθε χρόνο την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό το μονοπάτι δεν θα είναι εύκολο αλλά επειδή είμαστε Ηρακλής ξέρουμε από δύσκολα. Για αυτό θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα και χέρι – χέρι με υπομονή και σεβασμό. Θα το κάνουμε αυτό για τον Ηρακλή, για το ποδόσφαιρο, για την Θεσσαλονίκη, για την Ελλάδα.
Με όλη μου την καρδιά σας προσκαλώ όλους την Κυριακή. Ελάτε και υποστηρίξτε την ομάδα μας, ελάτε νωρίς για να μην χάσετε ούτε μια στιγμή!
»

«Ακτινογράφησε» την… παρουσιάστρια ο Σουάρες!! (video/pics)


Ευτυχώς που το βραβείο της UEFA δεν το πήρε ο Λουίς Σουάρες. Γιατί στο λόγο του (μετά την εξονυχιστική ακτινογράφηση που έκανε στην παρουσιάστρια) αντί για Champions League, θα ‘λεγε Champions… String

«Ακτινογράφησε» την… παρουσιάστρια ο Σουάρες! (video/pics)
Ελπίδες να κερδίσει δεν είχε πολλές.

Υπήρχε μεγάλο φαβορί (Μέσι) κι ένα αουτσάιντερ (Ρονάλντο) που δεν σου αφήνει καμία πιθανότητα.

Παρόλα αυτά, ο Λουίς Σουάρες… μια χαρά πέρασε στην απονομή του βραβείου για τον καλύτερο παίκτη του Champions League πέρυσι.

Διότι τη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, όλοι κοίταζαν τον νικητή. Ο Ρονάλντο κοίταζε οπουδήποτε αλλού -περιμένοντας να τελειώσει μια ακόμα μαρτυρική απονομή στον Αργεντινό.

Ο συμπαίκτης του τελευταίου όμως στην Μπαρτσελόνα είχε στρέψει αλλού την προσοχή του: Κάπου όπου θα ήθελε πολύς ακόμα κόσμος -κι όχι μονάχα ο ίδιος- να ρίξει μια… δαγκωνίτσα!



Δείτε μερικούς λόγους για τους οποίους η 36χρονη ηθοποιός/μοντέλο και πρώην Μις Ελβετία, Μέλανι Βίνιγκερ, ενεργοποίησε τα ραντάρ του Ουρουγουανού…

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Καντέρ σε ρόλο… Πετρούλας!!


Ο Ενές Καντέρ φωτογραφήθηκε με τον γνωστό και λόγω… Πετρούλας Σουλτάν, τον ψηλότερο άνθρωπο του κόσμου.

Ο Καντέρ σε ρόλο… Πετρούλας
Παίζει σαν σέντερ σε ομάδα του ΝΒΑ, αλλά για λίγο αισθάνθηκε κοντός. Ο λόγος για τον Ενές Καντέρ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Σουλτάν Κοσέμ.

Ο υψηλότερος άνθρωπος στη γη βλέπει τον κόσμο από τα 2,53μ. (!) και περνά κοντά στους 40 πόντους τον άσο της Θάντερ. Το ελληνικό κοινό τον γνώρισε πριν λίγα χρόνια, όταν κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα είχε πέσει στα δίχτυα της… Πετρούλας.

 
«Να τον πάρουμε στην Οκλαχόμα», έγραψε χαριτολογώντας στο Twitter ο Καντέρ.







*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν χάρηκαν που κληρώθηκαν με τον ΠΑΟΚ»

Στην δύναμη της έδρας του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μάριν Λέοβατς στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση του Europa League, τονίζοντας πως οι αντίπαλοι δεν χάρηκαν που θα αγωνιστούν κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

«Δεν χάρηκαν που κληρώθηκαν με τον ΠΑΟΚ»

Ο Κροάτης χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση, τονίζοντας όμως πως θα είναι δύσκολη και για τους αντιπάλους.

«Παρότι δυο από τις τρεις ομάδες δεν είναι οι πιο γνωστές, θεωρώ την κλήρωση δύσκολη. Φυσικά εμείς θέλουμε να περάσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και είμαι σίγουρος ότι κανείς από τους αντιπάλους μας δεν χάρηκε που κληρώθηκε απέναντί μας. Θα είναι ωραίο να αγωνιστούμε στο ιδιαίτερο γήπεδο της Ντόρτμουντ, με την πολύ θερμή ατμόσφαιρα, αλλά ακόμη ωραιότερο θα είναι να υποδεχτούμε τους αντιπάλους με μια γεμάτη Τούμπα. Κανείς τους δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα μας! Προσωπικά ανυπομονώ για τα ευρωπαϊκά ματς, καθώς πλέον έχω δικαίωμα συμμετοχής με την καινούρια μου ομάδα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε και τον Ερντέν η Νταρουσάφακα!!

Οι εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις στην Νταρουσάφακα συνεχίζονται, καθώς η τουρκική ομάδα απέκτησε και τον Σεμίχ Ερντέν!

Πήρε και τον Ερντέν η Νταρουσάφακα!
Αναμφίβολα, μία από τις ομάδες που έχει… κλέψει φέτος την παράσταση στις μεταγραφές είναι η Νταρουσάφακα.

Έτσι, μετά τους διεθνείς Εμίρ Πρέλντζιτς και Ογκούζ Σαβάς έκανε «δικό» της κι άλλον πρώην παίκτη της Φενερμπαχτσέ, τον Σεμίχ Ερντέν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Σε 34 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε κατά μέσο 6,4 πόντους και 2,9 ριμπάουντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μακ: «Όλοι μαζί μπορούμε την πρόκριση»

Μήνυμα πρόκρισης έστειλε ο Ρόμπερτ Μακ μετά την κλήρωση του Europa League που έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα.

Μακ: «Όλοι μαζί μπορούμε την πρόκριση»
«Ανυπομονώ να αρχίσει το Europa League. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», έγραψε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.








Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Robert Mak (@robertmak11) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Διάψευση για Πισάρο!!

Ο Κλαούντιο Πισάρο δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό για τη θέση του σέντερ φορ, όπως διευκρινίζεται από την ΠΑΕ. Ανοιχτό, πάντως, το ενδεχόμενο απόκτησης φορ μέχρι το φινάλε των μεταγραφών.

Διάψευση για Πισάρο
Το όνομα του Κλαούντιο Πισάρο ήρθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, καθώς δημοσιεύματα μιλούσαν λόγο για ενδιαφέρον μέχρι και… συμφωνία. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς υπήρξε και η σχετική διάψευση από την ΠΑΕ.

Ο Περουβιανός φορ, που τον Οκτώβριο κλείνει τα 37, έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πίσω του έχει μια σπουδαία καριέρα όχι μόνο στους Βαυαρούς, αλλά και σε Βέρντερ και Τσέλσι. Είναι ο πρώτος αλλοδαπός σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga, ενώ την τελευταία περίοδο είχε ένα γκολ σε 17 εμφανίσεις.

Πάντως το ενδεχόμενο απόκτησης φορ παραμένει ανοιχτό για τον Ολυμπιακό, ακόμη και την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το δώρο του Κινέζου καμεραμάν στον Μπολτ!! (pics/video)

Λίγα λεπτά αφού παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ, ο Γιουσέιν Μπολτ φόρεσε στον καρπό του και το βραχιολάκι φιλίας με το οποίο ο κάμεραμαν που τον… γκρέμισε του ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός!

Το δώρο του Κινέζου καμεραμάν στον Μπολτ (pics/video)

Ένας Κινέζος καμεραμαν -άθελά του- έκανε… τάκλιν από πίσω γκρεμίζοντάς τον και χαρίζοντας το χάιλαϊτ της ημέρας. Ο καημένος ο Τάο Σονγκ περίμενε υπομονετικά και βρήκε την Παρασκευή την ευκαιρία να συναντήσει ξανά το… θύμα του και να ζητήσει συγγνώμη με τον τρόπο του.

Αμέσως μετά την απονομή μεταλλίων, πλησίασε τον Μπολτ ο οποίος τον περίμενε με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ενδεικτικό πως τον είχε ήδη συγχωρήσει, και του χάρισε ένα βραχιολάκι φιλίας.

inner

Φυσικά, ο Τζαμαϊκανός το δέχτηκε, ενώ με την παρουσία του και μόνο χάρισε λάμψη στον Τάο Σονγκ, που ξαφνικά έγινε σημαντικότερος και από παγκόσμιο πρωταθλητή όπως μαρτυρά και ο αριθμός των φωτογράφων που έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή.

inner





*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε δανεικό από Μπάγερν η Σάλκε!!


«Δοσοληψίες» μεταξύ δύο αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Η Μπάγερν δάνεισε στη Σάλκε τον Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ.

Πήρε δανεικό από Μπάγερν η Σάλκε
Δανεικό από την Μπάγερν για τη φετινή σεζόν πήρε η Σάλκε τον Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ. Ο 20χρονος Δανός μέσος ανήκει στους Βαυαρούς, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, από το 2013, αλλά πλέον ενισχύει την αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League.

Στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου έπαιξε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μια συγγνώμη ρε κόουτς…!!

Ο Τάσος Νικολόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την συγγνώμη που όφειλε, αλλά δεν ζήτησε και για την ευθύνη που έχει, αλλά δεν ανέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τον αποκλεισμό-ντροπή του Παναθηναϊκού.

Μια συγγνώμη ρε κόουτς…

Του Τάσου Νικολόπουλου

Μιας ομάδας, που κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να αποκλειστεί από την Καμπάλα, έναν σύλλογο που έχει δέκα χρόνια ζωής. Μιας ομάδας που πρόλαβε μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα και απώλεσε έναν από τους τρεις βασικούς στόχους της σεζόν, βάσει των όσων λένε οι ιθύνοντες. Τα δύσκολα είναι μπροστά για όλους, που έγραψαν τα ονόματα τους στην πιο μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιάννης Αναστασίου, οι ευθύνες του οποίου είναι μεγάλες. Και των παικτών βέβαια, μην ξεχνιόμαστε… Αλλά το λυπηρό, στα δικά μου μάτια, είναι ότι δεν ανέλαβε το μερίδιο που του αναλογεί στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τον αγώνα και εξίσου σημαντικό ότι δεν ζήτησε, ως όφειλε να κάνει, μια συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Έναν κόσμο, που όπως είχα γράψει μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ, ειδικά την τελευταία τριετία, έχει ‘βάλει πλάτη’ και έχει στηρίξει μέχρι εκεί που δεν πάει την ομάδα.

Η στήριξη θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά η υπομονή εξαντλήθηκε χθες. Και το κατάλαβε καλά τόσο ο ίδιος, όσο και οι ποδοσφαιριστές, που τα «άκουσαν» μαζεμένα, μετά τη νέα πίκρα που πρόσφεραν στον κόσμο. Δεν μπορεί, λοιπόν, σε όλους αυτούς που σε στηρίζουν και σου έχουν δώσει… ασυλία, να μην ζητάς μια συγγνώμη. Δεν γίνεται να μην αναλαμβάνεις το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί, όταν αποκλείεσαι από κάποια Καμπάλα, έχοντας πει ότι αποτελεί υποχρέωση η πρόκριση απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Φταις κι εσύ λοιπόν και οφείλεις, όπως όλοι, να κάνεις την αυτοκριτική σου. Ήταν φάουλ και μάλιστα αντιαθλητικό, για να χρησιμοποιήσω έναν όρο του μπάσκετ.

Όσο για το… αύριο, οικονομικά η χρονιά έχει τιναχθεί στον αέρα, ενώ αγωνιστικά η διαχείριση αυτής της κατάστασης θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Ουδείς θα βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο και η εξιλέωση θα έρθει μόνο με το πρωτάθλημα. Βέβαια, στα λόγια είναι εύκολο να βάζεις στόχους, το θέμα είναι τι κάνεις στην πράξη. Και μέχρι ώρας φέτος, ο Παναθηναϊκός στα… γραπτά έχει μείνει στην ίδια τάξη.

Υ.Γ.: Είμαι από αυτούς που πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός στη διαδικασία των play-offs της περυσινής περιόδου θα ήταν καλύτερο-προτιμότερο να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Στην περίπτωση αυτή, θα είχε σίγουρη ευρωπαϊκή συμμετοχή και εγγυημένα έσοδα, δυνατότητα για καλύτερη προετοιμασία και καμία βιασύνη για τις μεταγραφές. Πήρε το ρίσκο για τα περισσότερα, αλλά έχασε και τα σίγουρα…

Για όσους θα πείτε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από την πρώτη θέση, απλώς υπενθυμίζω ότι ο πήχης έχει χαμηλώσει επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια. Και καλώς ή κακώς το επίπεδο της ομάδας δεν είναι για Champions League, όσο κι αν αυτό πονάει. Κάποτε ήταν Panathinaikos, αλλά το κάποτε δεν είναι τώρα… *Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Αστέρα!!

Στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα και στην Τρίπολη με τη Σπάρτα Πράγας αρχίζουν ΠΑΟΚ και Αστέρας τους ομίλους του Europa League στις 27 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Αστέρα
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των δύο ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League:

17 Σεπτεμβρίου
Καμπάλα-ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης-Σπάρτα Πράγας

1 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ
Σάλκε-Αστέρας Τρίπολης

22 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ
ΑΠΟΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

5 Νοεμβρίου
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης-ΑΠΟΕΛ

26 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ-Καμπάλα
Σπάρτα Πράγας-Αστέρας Τρίπολης

10 Δεκεμβρίου
Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης-Σάλκε *Πηγή: sport-fm.gr*

Το κρατούσε για το τέλος η Μπαρτολέτα!! (video)

Στο τελευταίο της άλμα η Τιάνα Μπαρτολέτα «εκτοξεύτηκε» στα 7.14μ., πέτυχε την κορυφαία επίδοση για φέτος και άφησε πίσω της την Σάρα Πρόκτορ, στο μήκος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Πεκίνου.

Το κρατούσε για το τέλος η Μπαρτολέτα! (video)
Με φοβερό άλμα στα 7.14μ. η Τιάνα Μπαρτολέτα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Πεκίνου, δέκα χρόνια μετά την πρώτη της αντίστοιχη επιτυχία.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του μήκους ήταν στη δεύτερη θέση, πίσω απ’ την Σάρα Πρόκτορ, μέχρι το τελευταίο άλμα. Στην τελευταία της προσπάθεια «πέταξε» στα 7.14μ. βελτίωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Βρετανή Σάρα Πρόκτορ έμεινε τελικά στην δεύτερη θέση με εθνικό ρεκόρ στα 7.07μ., ενώ η Ιβάνα Σπάνοβιτς πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 7.01μ.



inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έσωσε το χαμένο γόητρο της Ρωσίας!!

Το χαμένο γόητρο της ρωσικής αποστολής έσωσε ο Σεργκέι Σουμπένκοφ κατακτώντας την πρώτη θέση στον τελικό των 110 μ. εμπ. με νέο εθνικό ρεκόρ (12.98).

Έσωσε το χαμένο γόητρο της Ρωσίας

«Δράστης» ήταν ο Σεργκέι Σουμπένκοφ κάνοντας την έκπληξη στον τελικό των 110 μ. εμπ. όπου επικράτησε με νέο εθνικό ρεκόρ (12.98).

Τον ακολούθησε ο Τζαμαϊκανός, Χάνσλι Πάρτσμεντ (13.03) και ο Αμερικανός, Άρις Μέριτ (13.04) ο οποίος σε λίγες ημέρες θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

H κατάταξη στον τελικό:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κολλάει» προς το παρόν του Χουέρτας!!

Σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων βρίσκονται πλέον οι άνθρωποι της Γαλατασαράι, καθώς ο Μαρσελίνιο Χουέρτας έχει καθυστερήσει να δώσει την τελική του απάντηση.

«Κολλάει» προς το παρόν του Χουέρτας
Αποστάσεις κρατούν πλέον οι άνθρωποι της Γαλατασαράι από την περίπτωση του Μαρσελίνιο Χουέρτας. Η απάντηση του Βραζιλιάνου γκαρντ αναμενόταν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (26/8), ωστόσο εκείνη δεν ήρθε… ποτέ και έτσι στην τουρκική ομάδα έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τις εναλλακτικές τους λύσεις.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως στην «Τσιμπόμ» θα παρατήσουν εντελώς την περίπτωση του Χουέρτας, αλλά πλέον δεν θα είναι η μοναδική. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Νερατζούρο» ο Πέρισιτς!!

Η Ίντερ συμφώνησε με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς και ο Κροάτης ακραίος επιθετικός μετακομίζει στο Μιλάνο.

«Νερατζούρο» ο Πέρισιτς!
Τον Κέβιν Ντε Μπράινε ετοιμαζόταν να πουλήσει η Βόλφσμπουργκ, άλλον παίκτη τελικά πουλά. Ο λόγος για τον Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος μετακομίζει στην Ίντερ.

Σύμφωνα με ιταλικά και γερμανικά ΜΜΕ, το deal έκλεισε στα 18 εκατ. ευρώ συν μπόνους και ο Κροάτης ακραίος επιθετικός αναμένεται στο Μιλάνο για τα ιατρικά τεστ.

Ο 26χρονος άσος είχε 35 συμμετοχές, 7 γκολ και 8 ασίστ την περασμένη σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τούντορ: «Μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση»

Μάλλον άτυχο της κλήρωσης θεωρεί τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως δήλωσε κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Τούντορ: «Μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση»
Η αποστολή του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε στον… αέρα την κλήρωση του Europa League, που έφερε την ομάδα αντιμέτωπη με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτό.

«Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Έχουμε τις πιθανότητές μας να περάσουμε. Έχουμε στον όμιλό μας τη Ντόρτμουντ, που είναι φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο, αλλά και για όλη τη διοργάνωση. Η Κράσνονταρ είναι σημαντική ομάδα στη Ρωσία, ενώ η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι εύκολη η κλήρωση. Πρέπει πρώτα να δούμε τις ομάδες, να τις αναλύσουμε, να μάθουμε κάποια παραπάνω στοιχεία και μετά θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Όσο για το πώς είναι η ψυχολογία ενός νεαρού παίκτη εν όψει αναμετρήσεων με τη Ντόρτμουντ, είπε: «Δεν είναι θέμα ηλικίας ή προσωπικότητας. Όλοι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Τέλος, ερωτηθείς αν ανησυχεί για την καθυστέρηση στην απόκτηση επιθετικού μετά και το «ναυάγιο» με τον Μποακί, απάντησε: «Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές, σκέφτομαι μόνο τη δουλειά και τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πάμε για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτη Σκίπερς και στα 200μ.!! (video)


Απίστευτη κούρσα απ’ την Ντάφνι Σκίπερς στα 200μ. του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Με την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο (21.63) και νέο ρεκόρ αγώνων και Ευρώπης κατέκτησε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου

Απίστευτη Σκίπερς και στα 200μ. (video)

Η Ολλανδή πρωταθλήτρια –και… πρώην επταθλήτρια- άφησε ανοιχτά στόματα, τερματίζοντας με την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (21.63), δημιουργώντας νέο ρεκόρ αγώνων και ρεκόρ Ευρώπης.

Μάλιστα, προσπέρασε στο νήμα την Τζαμαϊκανή Ελάιν Τόμσον, που αρκέστηκε στο ασημένιο μετάλλιο, παρότι βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με 21.66.



inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χάλασε» του Μποακί, στρέφεται αλλού ο ΠΑΟΚ!!

Η Αταλάντα και ο Ρίτσμοντ Μποακί προέβαλαν αυξημένες απαιτήσεις με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αποσύρει το ενδιαφέρον του και αυτομάτως να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στην επίθεση.

«Χάλασε» του Μποακί, στρέφεται αλλού ο ΠΑΟΚ

Ο 22χρονος επιθετικός της Αταλάντα ήταν κοντά στο να κλείσει, ωστόσο οι αυξημένες απαιτήσεις που προέβαλαν ο παίκτης και ο ιταλικός σύλλογος έκαναν τον «Δικέφαλο» να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Έτσι, λοιπόν, ο Φρανκ Άρνεσεν ακύρωσε το προγραμματισμένο για σήμερα ταξίδι στην γειτονική χώρα και ξεκινά αγώνα δρόμου για να προλάβει να κλείσει άλλο επιθετικό πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος. *Πηγή: sport-fm.gr*