Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμπλέκει η ΕΛ.ΑΣ στο σκάνδαλο της Μυκόνου!!

Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ που κατέγραψε τις συνομιλίες και οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος, έχει καταγράψει και μία συνομιλία στην οποία εμπλέκεται υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμπλέκει η ΕΛ.ΑΣ  στο σκάνδαλο της Μυκόνου

Κατά των τριών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα του νόμου περί ναρκωτικών, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της μαστροπείας καθώς και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ που κατέγραψε τις συνομιλίες και οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος, έχει καταγράψει και μία συνομιλία στην οποία εμπλέκεται υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το τηλέφωνο του μάλιστα να ανήκει στην ΠΑΕ.

Αυτό είναι το απόσπασμα της δικογραφίας:

Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο **** ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ **** τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ ****
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: