Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Σκέψεις για πρόκριση κάνει ο Μποροβήλος!

Να αξιοποιήσει τις εμπειρίες που έχει κερδίσει ο Αστέρας για να διεκδικήσει την πρόκριση στους 32 του Europa League υπογράμμισε ο Γιώργος Μποροβήλος μετά την κλήρωση μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σκέψεις για πρόκριση κάνει ο Μποροβήλος
Να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από πέρσι, ακόμη και την πρόκριση στους 32 του Europa League θα προσπαθήσει ο Αστέρας Τρίπολης όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μποροβήλος.

«Δεν περίμενε κανείς εύκολη κλήρωση. Είναι μια ακόμη εμπειρία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πορείες γίνονται βήμα - βήμα. Με παρακαταθήκη την περσινή πορεία θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Σεβόμαστε τις ομάδες που έχουμε απέναντί μας αλλά θα τις κοιτάξουμε στα μάτια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ομάδας της Αρκαδίας.

Σχετικά με τις μεταγραφές υποστήριξε ότι ο Αστέρας θα αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή μόνο εάν υπάρξει κάτι ποιοτικό.

Νωρίτερα είχε μιλήσει στον ΟΤΕ ΤV.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε κλήρωση των ομίλων κάτι που σημαίνει ότι βρέθηκαν τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Αστέρας σέβεται όλους τους αντιπάλους αλλά δεν τους φοβάται», ήταν τα πρώτα λόγια του.

«Παρακαταθήκη μας είναι η περσινή πορεία, εκεί που μπουσουλίσαμε και φέτος θέλουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε κερδίσει εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα αγωνιστικά και στη συνέχεια διοικητικά και οργανωτικά. Έχουμε συλλέξει εμπειρίες και φέτος θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε και να δώσουμε στον Αστέρα την πρόκριση στους 32 του Europa League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: