Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Όλα καλά... τέλεια!»


Τι κι αν θα 'ναι λίγες μέρες στην Ελλάδα; Τι κι αν θα 'ναι το πρώτο του παιχνίδι στον ΠΑΟ; Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ και δίνει το στίγμα του.

Τζόρτζεβιτς: «Όλα καλά... τέλεια!»
Θα 'ναι το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, θα βρίσκεται στην Ελλάδα μόνο λίγες μέρες (αφού έχει υποχρεώσεις με τη Σερβία στο Ευρωμπάσκετ), θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και δη εκτός έδρας (έστω και κεκλεισμένων), ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υποδέχθηκε την κλήρωση του Κυπέλλου πολύ... cool!

Ο Σέρβος κόουτς ξεκαθάρισε πως αν θες να είσαι ο κορυφαίος, πρέπει να νικάς τους καλύτερους. Και γι' αυτό το τριφύλλι θα προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το νοκ-άουτ παιχνίδι στα προημιτελικά του θεσμού, προκειμένου να ξεκινήσει τη σεζόν ιδανικά (αγωνιστικά και ψυχολογικά).

«Όλα είναι καλά… Τέλεια θα έλεγα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Η κλήρωση ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Τα πράγματα είναι απλά: Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους δυνατούς αντιπάλους. Είναι ένα έργο το οποίο πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τα λόγια του εμβληματικού Σέρβου στο σάιτ της ΚΑΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: