Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μιλοβάνοβιτς: «Μας ενδιαφέρει ο Ιμπίσεβιτς»!!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ότι από την ΑΕΚ εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Βένταντ Ιμπίσεβιτς για την γραμμή κρούσης, αλλά τόνισε ότι δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση.

Μιλοβάνοβιτς: «Μας ενδιαφέρει ο Ιμπίσεβιτς»!
Το πιο «βαρύ» όνομα φορ από αυτά που κοιτάζει η ΑΕΚ -μετά και τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ- και το οποίο βγήκε στην επιφάνεια την Τετάρτη είναι του Βέναντ Ιμπίσεβιτς και πλέον υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της Ένωσης για το Βόσνιο.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στη «Live Sport» και παραδέχθηκε ότι είναι στη λίστα του ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης. Ωστόσο, επεσήμανε ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αλλά και ότι δεν είναι η μόνη που εξετάζεται.

«Ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Είναι μία περίπτωση με την οποία έχουμε ασχοληθεί εδώ και καιρό. Δεν είναι καθόλου εύκολη όμως και δεν είναι η μόνη. Στη σύσκεψη με τον κ.Μπάγεβιτς και τον κ.Δέλλα θα αποφασίσουμε το ποιος θα αποκτηθεί. Δεν θα πάρουμε έναν παίκτη απλά για να πάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: