Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ο Αραβίδης, το αουτσάιντερ και ο Μπουχαλάκης!!

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να καλέσει ο Κώστας Τσάνας τον Χρήστο Αραβίδη στην Εθνική για τα ματς με Φινλανδία, Ρουμανία. «Παίζει» και του Γιάννου. Σκέφτεται και Μπουχαλάκη, αλλά…

Ο Αραβίδης, το αουτσάιντερ και ο Μπουχαλάκης
Εν αναμονή των κλήσεων του Κώστα Τσάνα για τα ματς Φινλανδία (4/9, 21:45) και Ρουμανία (7/9, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2016 βρίσκονται στην Εθνική. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα κάνει σήμερα γνωστές τις επιλογές του και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο όνομα στην επίθεση.

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Η περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα ήταν από αυτές που κοίταζε με ενδιαφέρον το τεχνικό τιμ, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο πρώτο ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League.

Είναι πολύ πιθανό να κληθεί για πρώτη φορά ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, όπως αναφέρεται στην «SportDay». Ωστόσο, θέση διεκδικεί και ο Απόστολος Γιάννου, που ανήκει πλέον στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, στην οποία φόρεσε τη φανέλα του Πανιώνιου.

Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Έλληνα προπονητή είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης του Ολυμπιακού που έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα φέτος. Πάντως, ο 22χρονος νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και είναι αμφίβολος.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 17 Αυγούστου έχουν γίνει γνωστές οι κλήσεις των «λεγεωνάριων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: