Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ροντρίγκες: «Δουλέψαμε σωστά για να προκριθούμε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν σωστά και στα δύο ματς με την Μπρόντμπι για να έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Europa League στάθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά την αποψινή αναμέτρηση.

Ροντρίγκες: «Δουλέψαμε σωστά για να προκριθούμε»
Ο Αφρικανός διεθνής τόνισε πως η εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και το μεγάλο σκορ που σημείωσαν οι «ασπρόμαυροι» ήταν καθοριστικά και δεν έμεινε ευχαριστημένος από την αποψινή εμφάνιση. Ζήτησε σκληρή δουλειά για τη συνέχεια και επισήμανε πως αισθάνεται καλά στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Δουλέψαμε καλά για τα παιχνίδια αυτά, κάναμε καλές εμφανίσεις και γι’ αυτό περάσαμε στους ομίλους. Στη Θεσσαλονίκη κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Ήταν σημαντικό που πετύχαμε πολλά γκολ. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, σημασία έχει, όμως, πως δεν χάσαμε και περάσαμε στους ομίλους.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να δουλεύουμε σκληρά. Μακάρι να πάμε καλά στους ομίλους και να φέρουμε νίκες για τον κόσμο μας.

Νιώθω καλά εδώ. Μου αρέσει που παίζω, που κάνω τα πάντα για την ομάδα. Σημασία έχει πως πάει ο ΠΑΟΚ, όμως, όχι εγώ. Κάνουμε σκληρή δουλειά και αυτό θα φανεί. Εμείς επικεντρωνόμαστε ήδη στο επόμενο παιχνίδι, αυτό κοιτάμε και αυτό μας νοιάζει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: