Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

"Με την ομάδα μας μην κάνεις πλάκα, άντε σπάσε ρε μ…"!

Με τον Κώστα Πηλαδάκη τα έβαλαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, μετά την ήττα από την Αναγγένηση Επανομής. Τι έγραφαν στα πανό τους.


"Με την ομάδα μας μην κάνεις πλάκα, άντε σπάσε ρε μ…"!
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας περίμεναν την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει μετά την ήττα, από την Αναγγένηση Επανομής και διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΛ.
Περίπου πενήντα άτομα βρέθηκαν στο AEL FC ARENA, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν και να μάθουν την πλήρη αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των ''βυσσινί''.
Το ένα πανό ήταν στο συρματόπλεγμα του πάρκινγκ και το άλλο στην κεντρική στέγη του γηπέδου.
Τα δύο αυτά πανό είχαν ως στόχο τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, και έγραφαν:
1) «Στη λέζα πρώτος ήσουν, στα ζόρια πουθενά»
2) «Με την ομάδα μας μην κάνεις πλάκα, άντε σπάσε ρε μ…..»

Φωτο ημερας

Kelly Brook: Μας έστειλε.....................

Κασίγιας: Μπορεί και να το χάσουμε

Η ισοπαλία (0-0) με τη Βαλένθια έριξε τη διαφορά της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στους τέσσερις βαθμούς.
Ο Ικερ Κασίγιας τονίζει πως η Ρεάλ δεν πρέπει να πιστέψει πως η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει και θεωρεί πως ακόμη... όλα παίζονται.
"Νομίζω πως μπορεί και να χάσουμε το πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο κυνήγι και εμείς ακόμη δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Ποτέ δεν είχαμε πει πως είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα", υπογράμμισε μετά το 0-0 με τη Βαλένθια ο ισπανός πορτιέρο και πρόσθεσε:
"Οι αντίπαλοι μας έχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και εμείς δεν μπορούμε να ζούμε με τη διαφορά των οχτώ ή των δέκα βαθμών".
Οσο για το ματς με τη Βαλένθια, σχολίασε: "Κανείς δεν περίμενε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Μπερναμπέου, ήταν ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι, τέτοιο που οι άνθρωποι θέλουν να παρακολουθούν από το σπίτι τους".

Τρένο το Σαν Αντόνιο

Ασταμάτητοι οι Σαν Αντόνιο Σπερς πέτυχαν την 11η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, με 114-104 επί των Γιούτα Τζαζ. Ο Τόνι Πάρκερ και ο Μάνου Τζινόμπιλι σημείωσαν 28 και 23 πόντους αντίστοιχα και κράτησαν την ομάδα τους στην κορυφή της Δύσης.
Η Οκλαχόμα Θάντερ επιβλήθηκε 91-75 των Ράπτορς αφού χρειάστηκε να κάνει ένα σερί 24-0 μεταξύ τρίτης και τέταρτης περιόδου. Οι Σέλτικς συνέτριψαν τους Σίξερς με 103-79. Ο Ραζόν Ρόντο με τις 15 ασίστ που μοίρασε συμπλήρωσε 17 συνεχόμενα ματς με διψήφιο αριθμό.

Οι Ρόκετς πέρασαν με 104-87 από το Σακραμέντο και ανέβηκαν στην έκτη θέση της Δύσης. Ο Κόρτνεϊ Λι είχε 25 πόντους και ο Γκόραν Ντράγκιτς 15 και 9 ασίστ. Αν και χωρίς τον τραυματία Ντουέιν Ουέιντ οι Μαϊάμι Χιτ δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν 98-75 τους Πίστονς.
Αναλυτικά οι αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ:
Νιου Τζέρσεϊ Νετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 122-117 (κ.α. 109-109)
Γκριν 32, Μόροου 24, Ντ. Ουίλιαμς 18 (10 ασίστ), Χάμφρις 16 (11 ριμπ.), Μπρουκς 14, Σ. Ουίλιαμς 9 (10 ριμπ.)-Τζέιμισον 34, Χάντσον 26, Γκι 22 (11 ριμπ.), Τόμπσον 15 (15 ριμπ.), Σλόαν 6 (14 ασίστ).
Μαϊάμι Χιτ-Ντιτρόιτ Πίστονς 98-75
Τζέιμς 26, Μπος 22, Τζόουνς 18, Κόουλ 10, Τουριάφ 8, Τσάλμερς 8-Νάιτ 16, Στάκεϊ 11, Μονρό 11, Γκόρντον 9, Πρινς 8.
Μπόστον Σέλτικς-Φιλαδέλφεια 76ερς 103-79
Γκαρνέτ 20, Μπας 18, Μπράντλεϊ 18, Πιρς 17, Άλεν 10, Ρόντο 7 (15 ασίστ)-Βούτσεβιτς 14 (13 ριμπ.), Ιγκουοντάλα 13, Τέρνερ 10, Χόλιντεϊ 8, Ουίλιαμς 8.
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Τορόντο Ράπτορς 91-75
Ντουράντ 23, Χάρντεν 17, Γουέστμπρουκ 15, Ιμπάκα 8, Κουκ 8-Καλντερόν 19, ΝτεΡόζαν 16, Γκρέι 4 (10 ριμπ.), Άντερσον 8, Φορμπς 8.
Σαν Αντόνιο Σπερς-Γιούτα Τζαζ 114-104
Πάρκερ 28, Τζινόμπιλι 23, Γκριν 14, Ντιαό 13 (16 ριμπ.), Ντιαό 9, Σπλίτερ 9-Τζέφερσον 19 (10 ριμπ.), Χάρις 18, Κάρολ 16, Φέιβορς 14 (12 ριμπ.), Χέιγουορντ 12.
Σακραμέντο Κινγκς-Χιούστον Ρόκετς 87-104
Ουίλιαμς 21, Φριντέτ 17, Τόμας 16, Κάζινς 9-Λι 25, Μπάντιντζερ 15, Ντράγκιτς 15, Σκόλα 13, Πάτερσον 10 (10 ριμπ.), Πάρσονς 10, Ντάλεμπερτ 8 (10 ριμπ.).

Λάθος παίκτη κλώτσησες… Πέπε (video)

Σοβαρά συμπαίκτη του πήγε να τραυματίσει ο Πέπε, καθώς τον κλώτσησε δυνατά στο πόδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια (0-0), ο Πορτογάλος αμυντικός δέχτηκε ένα μαρκάρισμα από τον Πιάτι κι έπεσε στο χορτάρι.

Ο συμπαίκτης του, Αρμπελόα έσπευσε να του ζητήσει να σηκωθεί γρήγορα, αλλά ο Πέπε-πιθανώς θεωρώντας πως επρόκειτο για αντίπαλο-τον κλώτσησε δυνατά στο δεξί γόνατο.

«Σκόραρε» στον έρωτα


Η 34χρονη σύζυγος του Luis Figo, έχει κάψει καρδιές καθώς είναι πανέμορφη,μοντέλο,κατάγεται από τη Σουηδία και έχει εκπληκτικό κορμί.

1.jpg

Ουστ από 'δω όλοι σας !

Για ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται κανένας ΚΑΠ, κανένας νόμος, κανένας διαιτητής, παρατηρητής ή οποιοσδήποτε Θεός ή δαίμονας. Γράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.
Ουστ από 'δω όλοι σας !
Όταν αντικείμενο από την εξέδρα τραυματίσει οποιονδήποτε παριστάμενο σε οποιοδήποτε γήπεδο, ο αγώνας πρέπει να διακόπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς συζητήσεις, διαβουλέυσεις και ακατάσχετη ''παπαρολογία''. Αυτό έπρεπε να γίνει στη Νέα Σμύρνη και δεν έγινε, αυτό ορθώς έγινε στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.
Είναι πέρα από την κοινή λογική να ολοκληρώνεται ο αγώνας μπάσκετ Πανιώνιος-Παναθηναϊκός΄, όταν αντικείμενο έχει χτυπήσει τον Τσαρτσαρή. Είναι αδιανόητο να υπάρχει συζήτηση για το εάν θα συνεχιστεί ο αγώνας Άρης-Αστέρας Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν αντικείμενο έχει τραυματίσει την βοηθό. Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχναμε το λόγο που το διέκοψε. Το διέκοψε γιατί έτσι έπρεπε κι έτσι έγινε. Έχει σημασία αν ο αγώνας διεκόπη γιατί καθυστέρησε να εκκενωθεί η εξέδρα, ή αν διεκόπη γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει η τραυματισμένη βοηθός;
Θα το κάνουμε σαν την μπύρα που είχε φάει πριν δύο χρόνια ο Ρουμελιώτης (βολεϊμπωλίστας του Άρη) στο Amstel Park του βόλεϊ και ψάχνανε οι γίγαντες του Ηρακλή με ιατροδικαστές να δουν αν είχε χτυπήσει πολύ ή λίγο. Ρε ουστ από 'δω όλοι ασς!
Ακούστε τώρα πλάκα. Ο Άρης ζήτησε από την βοηθό να παραμείνει και να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα, ο οποίος την βρήκε απολύτως καλά και σε θέση να συνεχίσει. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!
Το κανονικό πράγμα θα ήταν όλοι οι εμπλεκόμενοι στις αναμετρήσεις να εγκαταλείπουν μόνοι τους τον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε ,αν θυμάμαι καλά, ο πρόεδρος των ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών,ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, δήλωνε πέρυσι στην κρατική τηλεόραση ότι οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους θα εγκατέλειπαν τον αγωνιστικό χώρο σε περίπτωση επεισοδίων και τραυματισμών. Λόγια, λόγια , λόγια...
Όσο για το επιχείρημα ''και τί φταίει ο Άρης που ένας ανεγκέφαλος πέταξε αντικείμενο'', δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επιχειρηματολογήσω. Ας τον πιάσουν αυτόν τον κύριο κι ας τον πάνε στον εισαγγελέα. Το έχουν κάνει έστω μία φορά; Όχι! Άρα ο Άρης (όπως και ο κάθε Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ... κοκ) ΦΤΑΙΝΕ! Να τιμωρηθούν με τα προβλεπόμενα.
Όταν σε κάθε περίπτωση παρεκτροπής ισχύσουν τα εκ του νόμου και των κανονισμών προβλεπόμενα, χωρίς συζητήσεις, ερμηνείες και... ''χάρες'' , τότε ίσως μπορέσουμε να απομονώσουμε αυτούς του καραγκιόζηδες (όπως σωστά τους χαρακτήρισε στον ραδιοφωνικό αέρα του Real Fm ο Παπαδημητρίου), για να ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο. Έλεος πια με αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.
Μου αρέσει που στο κλειστό της οδού Αρτάκης είχαν και πανό πολιτικής διαμαρτυρίας. Η απόλυτη αντίφαση. Από τη μία το καφριλίκι και από την άλλη... ''πολιτική άποψη''. «Να γίνει η θυσία σου το έναυσμα για την αντίσταση» και «Σπείρατε φόβο, θα θερίσετε οργή». Έτσι την εκφράζετε την οργή σας; Ωραίος τρόπος! Τώρα βέβαια σωστά θα μου πείτε ότι υπήρχαν και κανονικοί άνθρωποι στη Νέα Σμύρνη. Το δέχομαι. Οι οποίοι κανονικοί άνθρωποι ήταν οι μόνοι που αποχώρησαν, όταν οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου. Έφυγαν οι κανονικοί και έμειναν οι ''χουλιγκαναρέοι''.
Αντί να ασχοληθούμε με το ασημένιο του Πετρούνια στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης γυμναστικής, ασχολούμαστε με τους... τρόμπες! Αλήθεια, για ποιό λόγο είπαμε δεν θα είναι ο Λευτεράκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;
Πηγή: pamesports.gr

Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)



Σέξι κοπέλες χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να καλύψουν το στήθος τους, αντικαθιστώντας τα σουτιέν τους με τα δάχτυλά τους!
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Αν μη τι άλλο θα προτιμούσατε να μην το κάνουν αλλά δεν παύει να είναι άκρως ξεσηκωτικό και να εξιτάρει την φαντασία σας!
Πηγή: sportygossip.com
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Χεράκια "καυτών" κοριτσιών σε ρόλο σουτιέν! (ΦΩΤΟ)

Στην έξοδο ο Bαλβέρδε

Tο σίριαλ αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Bαλβέρδε στον Oλυμπιακό καλά κρατεί, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι ο Iσπανός έχει πάρει την απόφασή του, η οποία θα δημοσιοποιηθεί μετά τον τελικό του Kυπέλλου.
Στην έξοδο ο Bαλβέρδε
Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο 48χρονος προπονητής δεν πρόκειται να είναι στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», καθώς το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Iσπανός δεν μπορεί ν' αντιμετωπιστεί με τον Bαλβέρδε να είναι στη χώρα μας.
H οικογένειά του πιέζει τον Iσπανό να επιστρέψει στην πατρίδα του και ο Bαλβέρδε δεν μπορεί να παραμείνει στη χώρα μας υπό αυτές τις συνθήκες. Aυτή τη στιγμή λοιπόν όλα δείχνουν ότι ο προπονητής των Πειραιωτών θ' αποχωρήσει από τη χώρα μας, άσχετα με το αν θα έχει πρόταση από ισπανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Eως τώρα δεν έχει κάτι χειροπιαστό, αλλά είναι τέτοιο το προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει που τον αναγκάζει να πάρει την απόφαση επιστροφής στην Iσπανία. Aπό τον Oλυμπιακό έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Bαλβέρδε να παραμείνει στον πάγκο των πρωταθλητών και πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και τώρα οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού προσπαθούν ν' αντιστρέψουν το κλίμα. H ουσία πάντως είναι πως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Iσπανός.
Iσως γι' αυτόν τον λόγο και οι «ερυθρόλευκοι» ν' αναζητούν πλέον τον διάδοχο του Bαλβέρδε στον πάγκο του συλλόγου, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί μια λεπτομέρεια. Yπάρχει το ενδεχόμενο οι δύο βοηθοί του, Aσπιάθου και Ποθάνκο, να παραμείνουν στην ομάδα αλλά αυτό ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.
Στη συνέντευξη Tύπου ο Bαλβέρδε ρωτήθηκε για το θέμα της παραμονής του, δίνοντας όμως μια διπλωματική απάντηση. «Oταν υπάρξουν απαντήσεις, θα ενημερωθείτε. Δεν χρειάζεται να γίνει ξανά σίριαλ».
Πηγή: Goal

Είδαμε το φάντασμα του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για το... φάντασμα του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε και κόντρα στον Ατρόμητο, ευελπιστώντας να δει το πραγματικό αγωνιστικό πρόσωπο του Δικέφαλου στα play offs.
Πόσο υπομονή θα χρειαστεί να κάνουμε; Μάλλον μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί ευελπιστώ ότι στα πλει οφ θα δούμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ και όχι το φάντασμα του.
Δυστυχώς και στο Περιστέρι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών, το φάντασμα του ΠΑΟΚ είδαμε. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπως ακριβώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Χωρίς διάθεση, πάθος, νεύρο, φαντασία! Είναι πλέον προφανές ότι οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν τραβήξει το χειρόφρενο και περιμένουν την ολοκλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος. Δεν έχουν κανένα κίνητρο. Δεν έχουν τη διάθεση να διεκδικήσουν απολύτως τίποτε.
Αυτό που παρουσιάζεται στο γήπεδο ως ΠΑΟΚ θυμίζει περισσότερο ομάδα παλαιμάχων όπως αυτές που αγωνίζονται σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο Περιστέρι ακόμα και ο Λίνο που ακόμα και στην κακή του μέρα διακρίνεται για τη διάθεση του, πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση.
Μπορώ να εξαιρέσω τον Γκαρσία που ήταν όαση μέσα στο γενικό χάλι και τους δυο πιτσιρικάδες. Τον Σταφυλλίδη και τον Αποστολόπουλο που κατέβαλαν προσπάθεια να υπερασπιστούν την άμυνα της ομάδας κόντρα στη γενική αδιαφορία που χαρακτήριζε την απόδοση των συμπαικτών τους.
Θα αναφερθώ και στην αποβολή. Εκτιμώ ότι ο Κωνσταντινές κακώς απέβαλε με απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα τον Φωτάκη. Δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο του. Ήταν υπερβολική η απόφαση του διαιτητή. Ακόμα όμως και με 11 παίκτες να έμενε ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του αγώνα δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει και να κατακτήσει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία παρά το γεγονός ότι απέναντι του είχε έναν μετριότατο αντίπαλο.
Ειλικρινά δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω για το παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο. Θα φροντίσω να το ξεχάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και να θέλω να το κρατήσω στη μνήμη μου δεν θα το καταφέρω. Σε πολλές περιπτώσεις ένιωσα την ανάγκη να αλλάξω κανάλι για να παρακολουθήσω την εξέλιξη των υπολοίπων αναμετρήσεων της αγωνιστικής. Και για να πω την αλήθεια μια δυο φορές χρησιμοποίησα το κοντρόλ του συνδρομητικού καναλιού. Πριν από καιρό είχα κάνει την εκτίμηση ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν κίνητρο μέχρι και τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουν τη διαδικασία των πλει οφ χωρίς να επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να έχουν βαθμολογικό αβαντάζ.
Έκανα λάθος εκτίμηση. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν κανένα κίνητρο. Προφανώς εκτιμούν ότι στους έξι αγώνες του μίνι πρωταθλήματος θα καταφέρουν να καλύψουν τη βαθμολογική διαφορά που θα προκύψει (πιθανότητα με τον Παναθηναικό και τον Ατρόμητο) στην προσπάθεια να κατακτήσουν την 1η θέση.
Αν έχουν δίκιο ή όχι θα το ξέρουμε τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε παρακαλάμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να πάψουμε να υποφέρουμε! gazzetta gr

Κλείδωσαν" για 6 Μαΐου οι εκλογές

Tην Κυριακή 6 Μαΐου πρόκειται να προκηρυχτούν -κι εκτός απροόπτου- οι εκλογές, όπως αποφασίσθηκε το Σαββατοκύριακο.
"Κλείδωσαν" για 6 Μαΐου οι εκλογές
Όλοι οι υπουργοί και τα υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη των κομμάτων έχουν λάβει γνώση της απόφασης και στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Αυτή την εβδομάδα πρόκειται να ψηφιστούν τα τελευταία νομοσχέδια της κυβέρνησης Παπαδήμου και να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο τον σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Αφού γίνουν όλα αυτά τότε και επισήμως θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.
Έτσι το κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό πρόγραμμα της εβδομάδας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

- Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο οποίο θα περιλαμβάνεται η τροπολογία για τα οικονομικά των κομμάτων

- Την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο θα είναι το τελευταίο που ψηφίζει η παρούσα Βουλή, αφού μετά κλείνει εν όψει εκλογών.

- Την Μεγάλη Τετάρτη ο πρωθυπουργός συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο

- Την ίδια ημέρα ή το αργότερο την Μεγάλη Πέμπτη ο κ. Παπαδήμος περνάει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου.
Πρόθεση του κ. Παπαδήμου εξ αρχής ήταν να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που απορρέουν από τις δεσμεύσεις της χώρας που προκύπτουν από τις διεθνείς συμφωνίες, ούτως ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ο κ. Παπαδήμος σε πολλές περιπτώσεις έχει επιστήσει την προσοχή των μελών της κυβέρνησης να μη "χαλαρώνουν" στο κυβερνητικό έργο, παρά την κρισιμότητα της προεκλογικής περιόδου.
Η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και η υλοποίηση όσων προβλέπονται στο οικονομικό πρόγραμμα, σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, αποτελούν καθοριστικής σημασίας για τη χώρα και εκφράζεται ο φόβος, εκτός και εντός Ελλάδας, ότι η προεκλογική περίοδος ενδέχεται να επιβραδύνει τη διαδικασία της δημοσιονομικής εξυγίανσης.
Πηγή: protothema.gr

Αλά Σανκτ Πάουλι την πάτησε ο Άρης (BINTEO)

Σαν την Σανκτ Πάουλι πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα την πάτησε ο Άρης. Με την διαφορά ότι στο "Κλ. Βικελίδης" το παρατράβηξε ο διαιτητής μέχρι να το διακόψει.
Αλά Σανκτ Πάουλι την πάτησε ο Άρης (BINTEO)
Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε, ζήτησε εκκένωση και μετά πήρε την απόφαση. Ενώ στην Γερμανία η διακοπή έγινε στο άψε - σβήσε. Κι έτσι ήταν το σωστό, άλλωστε.
Είχε φάει πέρυσι, τέτοια εποχή, ένα πλαστικό ποτήρι μπύρα στον σβέρκο ο ένας από τους βοηθούς και ο διαιτητής αμέσως διέκοψε το παιχνίδι. Η Σανκτ Πάουλι έδινε μάχη για την σωτηρία, όμως μετά απ’ αυτό το σκηνικό παραδόθηκε ουσιαστικά κι έτσι υποβιβάστηκε.
Το ματς ήταν το Σανκτ Πάουλι - Σάλκε την Πρωταπριλιά του 2011. Το παιχνίδι το πήρε με 0-2 η Σάλκε, ενώ η Σανκτ Πάουλι τιμωρήθηκε και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που αποτέλεσε το τελειωτικό κτύπημα.
Να πούμε ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν το πρώτο που έγινε χωρίς θεατές στην Μπουντεσλίγκα μετά από 38 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι όπως στην Ελλάδα που τα έχουμε ψωμοτύρι τα άδεια γήπεδα. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, σήμερα έπαιξε κεκλεισμένων.
Δείτε εκείνο το βίντεο, λοιπόν, για να θυμηθείτε το παρόμοιο σκηνικό που έγινε πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα:sportdog gr

Στις 9 Απριλίου (σαν σήμερα)!!

9/4/2010Την τελευταία του πνοή αφήνει ο 31χρονος κωπηλάτης του ΝΑΟ Κέρκυρας Διονύσης Νικολούζος, που επρόκειτο να αγωνιστεί στις 11/4 στο πλαίσιο του 76ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
9/4/1995Διεξάγεται το 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθωνίου της IAAF στην Αθήνα. Νικητής στους άνδρες ο Κενυάτης Douglas Wakihuri με 2:12.01 και στις γυναίκες η Ρουμάνα Anuta Catuna με 2:31.10. Πρώτοι από τους Έλληνες, ο Σπύρος Ανδριόπουλος (28ος) και η Μαρία Πολύζου (41η)
9/4/1988Ο Alan Shearer της Σαουθάμπτον γίνεται ο νεότερος ποδοσφαιριστής (17 ετών και 240 ημερών) που σημειώνει χατ-τρικ σε αγώνα της Α’ Κατηγορίας εναντίον της Άρσεναλ
9/4/1987Για τρίτη φορά ο Wayne Gretzky σημειώνει 7 γκολ σε αγώνα του Stanley Cup και γίνεται ο πρώτος σκόρερ στα playoffs του χόκεϊ ξεπερνώντας τον Jean Beliveau
9/4/1976Το Kingdome ανοίγει τις πύλες του με τον αγώνα ποδοσφαίρου Seattle - New York
9/4/1965Ανοίγει τις πόρτες του το μεγαλύτερο κλειστό στάδιο του κόσμου, το Houston Astrodome, φιλοξενώντας τον πρώτο αγώνα μπέιζμπολ που γίνεται σε κλειστό γήπεδο Astros-Yankees (2-1). Στον αγώνα αυτόν ο Mickey Mantle κάνει το πρώτο του home run σε κλειστό γήπεδο
9/4/1959Οι Boston Celtics κερδίζουν το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα μπάσκετ στο NBA
9/4/1945Το NFL θεσπίζει κανόνα σύμφωνα με τον οποίο οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν κάλτσες σε όλους τους αγώνες
9/4/1941Ιδρύεται το Hall of Fame του γκολφ
9/4/1912Διεξάγεται ο πρώτος αγώνας επίδειξης μπέιζμπολ στο Fenway Park της Βοστόνης ανάμεσα στους Red Sox και στο Harvard
9/4/1896Ο 21χρονος Παντελής Καρασεβδάς, εθελοντής Μακεδονομάχος από τον Αστακό κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή με Στρατιωτικό Τυφέκιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Μπάχαλο η αγωνιστική, μπάχαλο και η… ουρά!!

Ένα ματς που αναβλήθηκε (Λεβαδειακός -Ξάνθη), ένα ματς που διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων (Άρης -Αστέρας Τρίπολης), ένα ματς που πήγαινε για γιορτή και στο τέλος έγινε η έκπληξη της δεκαετίας κι έπεσε γιούχα (Ολυμπιακός-Κέρκυρα) ήταν αυτά που σημάδεψαν την αγωνιστική. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Μπάχαλο η αγωνιστική, μπάχαλο και η… ουρά!
Την ίδια ώρα, η Δόξα συνέχισε να παίζει για πάρτη της και κράτησε ψηλά τη σημαία της αξιοπιστίας (κόβοντας βαθμούς από τον Εργοτέλη που καίγεται) ενώ στο Κλεάνθης Βικελίδης είχαμε μία ακόμη οριστική διακοπή αγώνα που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Άρη.
Αν θελήσουμε να τα πάρουμε ένα-ένα τα ματς και με την σημείωση ότι ξεκάθαρη γνώμη δεν μπορώ να έχω για κανένα -βλέποντας το λεπτό προς λεπτό και άρα όλα από λίγο- ο θόρυβος θα δημιουργηθεί για το Ολυμπιακός -Κέρκυρα. Να πεις κάτι με σιγουριά με βάση την εικόνα του ματς δεν μπορείς. Όταν βλέπεις λίγο πριν το γκολ το δοκάρι του Ορμπάιθ δεν πιστεύεις σε κάτι… πονηρό.
Από την άλλη, όταν το ματς τελειώνει και ακούς γιούχα και δεν γίνεται ο γύρος του θριάμβου, δεν μπορείς να μην σταθείς στο κριτήριο των φίλων της ομάδας που ήταν στο γήπεδο. Και η δικιά τους γιούχα και αποχώρηση από το γήπεδο, σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έχουν μεγάλα παράπονα από τους παίκτες της ομάδας τους. Οι τελευταίοι, λοιπόν, έδωσαν δικαιώματα που δεν έπρεπε να δώσουν…
Κανένα δικαίωμα αντίθετα δεν έδωσαν οι παίκτες της Δόξας που έβαλαν πλέον πολύ δύσκολα στον Εργοτέλη, ο οποίος την Μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ματς της χρονιάς, ενδεχομένως και για τους δύο. Μπράβο, λοιπόν, στη Δόξα -που αν και αδιάφορη- συνεχίζει να παίζει για την αξιοπρέπειά της.
Το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός που νίκησε τον Πανιώνιο 3-0 και άφησε τους Νεοσμυρνιώτες με την αγωνία και την ανάγκη επικράτησης στο ματς με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη την μεγάλη Τετάρτη.
Αντιθέτως, αγωνία… τέλος για τον ΠΑΣ, που στις τελευταίες αγωνιστικές κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Καθάρισε και την ΑΕΚ -όντας μάλλον καλύτερός της- και πλέον την αφήνει να ψάχνει τουλάχιστον μία νίκη στα δύο τελευταία ματς για να είναι σίγουρη για την παρουσία της στα πλέι-οφ.
Επίσης, η αγωνία τέλειωσε και για τον ΟΦΗ, που με τη νίκη του σώθηκε και μαθηματικά (δεν κινδύνευσε ποτέ σοβαρά βέβαια) αλλά και για τον Παναιτωλικό που δεν σώζεται ούτε με θαύμα πλέον.
Τέλος, ο Άρης μάλλον θα κλείσει την χρονιά (μετά και από αυτή τη διακοπή) με ακόμη πιο απογοητευτικό τρόπο κι από την συνολική παρουσία του στο πρωτάθλημα, που επίσης ήταν απογοητευτική. Αντίθετα, ο Αστέρας μάλλον κλείδωσε την έκτη θέση της βαθμολογίας (ελπίζει και για είσοδο στα πλέι-οφ) που είναι πιθανόν να του δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, λόγω μη αδειοδότησης κάποιου εκ των… από πάνω.
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Σκέφτεται ένσταση η διοίκηση του Άρη!!

Οι άνθρωποι του Αρη δεν έχουν φύγει ακόμη από το «Κλ. Βικελίδης» αφού εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το επόμενη βήμα τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει ένσταση για αντικανονική διακοπή το αγώνα.
Σκέφτεται ένσταση η διοίκηση του Άρη!
Οι διοικούντες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με έγκριτους νομικούς και μελετάνε το σχετικό ενδεχόμενο, αφού πουθενά αλλού και ποτέ ξανά δεν έχει συμβεί να διακοπεί παιχνίδι για ένα πλαστικό μπουκάλι νερού και επειδή μία βοηθός δήλωσε ψυχολογικό πρόβλημα.
Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα οπότε και θα ληφθούν οι αποφάσεις…
Πηγή: allaboutaris.com

Επιμένει ο εισαγγελέας, επιμένει και η... Κουρομπίλια!

Η βοηθός Χρυσούλα Κουρομπύλια βρίσκεται ακόμη στο "Κλ.Βικελίδης" και δίνει κατάθεση στην υπηρεσία "Αθλητικής Βίας" (πρώην ΔΕΑΒ). Η ίδια αρνείται πεισματικά να πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, γέγονός που προκάλεσε την έντονη αντίσδαση των ανθρώπων του Αρη.
Επιμένει ο εισαγγελέας, επιμένει και η... Κουρομπίλια
Σύμφωνα με πληροφοριίες και κατόπιν σχετικών ενεργειών, παρενέβη ο εισαγγελέας που διέταξε την Κουρομπύλια να μεταβεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί. Αναμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον...
Θυμίζουμε ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον γιστρό του ΑΡΗ και τον γιατρό της Λίγκας ήταν "καθαρές".
Πηγή: allaboutaris.com

Ο πρώτος “στημένος” αγώνας όλων των εποχών!!

Τα τελευταία χρόνια, τα κρούσματα “στημένων” αγώνων πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Πλέον, ακόμα και σε διοργανώσεις με το βάρος του Champions League, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είτε δέχονται “ύποπτα” πονταρίσματα, είτε κάποια από τις 2 ομάδες έχει περίεργη αγωνιστική συμπεριφορά.
Ο πρώτος “στημένος” αγώνας όλων των εποχών!
Για το ελληνικό πρωτάθλημα δε συζητάμε αφού και οι αποκαλύψεις του καλοκαιριού είναι πρόσφατες στο μυαλό μας, αλλά και όλοι κάθε εβδομάδα γινόμαστε μάρτυρες αυτής της ποδοσφαιρικής φαρσοκωμωδία.
Ποιο ήταν, όμως, το πρώτο “στημένο” παιχνίδι στην ιστορία το ποδοσφαίρου;
Για να απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα, το www.angrybets.gr σας μεταφέρει χρόνια πίσω, στην Αγγλία του 1915.
Δράστες του “εγκλήματος” είναι 2 από τις κορυφαίες ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ.
Στις 2 Απριλίου του 1915 διεξαγόταν η τελευταία αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.
Σε αυτήν, λοιπόν, την αγωνιστική η μικρομεσαία και αδιάφορη Λίβερπουλ έπαιζε με τη Μάντσεστερ, η οποία χρειαζόταν τη νίκη για να μην υποβιβαστεί.
Ο αγώνας έγινε κανονικά με τη Μάντσεστερ να επικρατεί με σκορ 2-0.
Ωστόσο, αυτό που κίνησε τις υποψίες της Ομοσπονδίας ήταν το ασυνήθιστα μεγάλο ποντάρισμα που δέχτηκε η νίκη της Μάντσεστερ, η οποία προσφερόταν σε απόδοση 7 και πάνω!
Επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητη η χαλαρότητα των παιχτών της Λίβερπουλ, όπως και το χαμένο πέναλτι των “Κόκκινων”.
Η Αγγλική Ομοσπονδία έδωσε αμέσως εντολή να διεξαχθεί έρευνα και το πόρισμα ήταν καταπέλτης για τις 2 ομάδες!
Συνολικά 7 παίχτες, 3 από τη Μάντσεστερ (Σάντι Τέρνμπουλ, Άρθουρ Γουόλεϊ, Ένοχ Γουεστ) και 4 από τη Λίβερπουλ (Τζάκι Σέλντον, Τομ Μίλερ, Μπομπ Πέρσελ, Τομ Φέρφαουλ), είχαν αποφασίσει να “στήσουν” τον αγώνα, όχι τόσο για να σωθεί η Γιουνάιτεντ, αλλά για να βγάλουν χρήματα από το στοίχημα.
“Εγκέφαλος” της κομπίνας ήταν ο Τζάκι Σέλντον, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα και των 2 ομάδων.
Επίσης, το πόρισμα ανέφερε ότι οι διοικήσεις των 2 συλλόγων δεν είχαν γνώση του συγκεκριμένου γεγονότος κι έτσι οι ομάδες δεν τιμωρήθηκαν.
Αντίθετα, οι 7 ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν ένοχοι για το “στήσιμο” του αγώνα τιμωρήθηκαν με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Ένοχ Γουεστ της Γιουνάιτεντ ήταν ο μόνος που επέμενε στην αθωότητά του – μάλιστα, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Ομοσπονδίας, κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμηση. Φυσικά, δεν κατάφερε τίποτα. Η τιμωρία παρέμεινε, το ίδιο και το στίγμα του απατεώνα.
Όπως αποδείχθηκε, το “στήσιμο” του αγώνα δεν ήταν και τόσο απαραίτητο για την Γιουνάιτεντ. Όταν το αγγλικό πρωτάθλημα ξεκίνησε ξανά, το 1919, η Ομοσπονδία αποφάσισε να αυξήσει τις ομάδες της Πρώτης κατηγορίας από 20 σε 22. Έτσι, η “υποβιβασμένη” Τσέλσι, στη θέση της οποίας θα είχε βρεθεί η Γιουνάιτεντ αν δεν είχε κερδίσει εκείνο τον αγώνα, αγωνίστηκε και πάλι στην Πρώτη κατηγορία, στην οποία ανέβηκε και η Άρσεναλ, αν και είχε καταταγεί 5η στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας το 1915.
ΠΗΓΗ: angrybets

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μέρες που είναι...!!

Με όσα έχουμε δει τα δυο τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, το μόνο που έχουμε να πούμε τόσο εμείς, όσο κι όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα είναι «Ο Θεός να βάλει το χέρι του».
Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μέρες που είναι...
Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε λόγος να γίνει το παραμικρό, έφαγε μπουκάλια η βοηθός διαιτητή. Κι αναφερόμαστε στο Άρης - Αστέρας Τρίπολης. Μιλάμε για ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, που μπορεί τελικά να είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ...αν και εφόσον. Και το σκηνικό έγινε για λάθος… κόρνερ! Παράνοια!
Στο μπάσκετ, στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, έπεσαν μάρμαρα και πέτρες, που τραυμάτισαν παίκτες.
Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, όσα γίνανε στο πρόσφατο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ή την περασμένη σεζόν στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ - Ατρομήτου και, νωρίτερα, στο επεισοδιακό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 στο Καραϊσκάκη.
Κι αν, βέβαια, βάλουμε κάτω κι όλα τα άλλα επεισόδια της τελευταίας διετίας στα ελληνικά γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, ακόμα και χάντμπολ, τότε δεν τελειώνουμε ούτε με κείμενο 10.000 λέξεων.
Η αστυνομία, λοιπόν, φοβάται να γίνει ο τελικός κυπέλλου Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ. Επίσης, ας μην ξεχνάμε, ότι αναμένονται λίαν συντόμως από τρία ως πέντε ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα μπάσκετ. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, δηλαδή. Ούτε μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα ανοίξει μύτη στα ποδοσφαιρικά play off.
Με δεδομένα όλα αυτά, με το κράτος να είναι αλλού γι’ αλλού και με τα κρούσματα βίας να πληθαίνουν, τι άλλο μπορούμε να πούμε και να ευχηθούμε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν; «Ο Θεός να βάλει το χέρι του», μέρες που' ναι!

πηγή: sportdog.gr

Λαβέτσι: «Εμείς πιστεύουμε»

Λαβέτσι: «Εμείς πιστεύουμε»
Δεν χάνει τις ελπίδες του ο Εζεκιέλ Λαβέτσι όσον αφορά την κατάληψη της τρίτης θέσης από την Νάπολι, παρά την χθεσινή ήττα από τη Λάτσιο. Έδωσε σύνθημα πως συνεχίζεται η «μάχη» για την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

«Μετά το χθεσινό βράδυ, πολλοί πλέον δεν μας πιστεύουν, αλλά εμείς έχουμε διαφορετική άποψη και θα δώσουμε τα πάντα για να τερματίσουμε τρίτοι. Απομένουν επτά παιχνίδια και δεν θα τα παρατήσουμε. Καλό Πάσχα σε όλους», ανέφερε σχετικά ο 26χρονος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Πάτησε» τη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!!

«Πάτησε» τη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!
Σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού στην Ουγγαρία, στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου τους στο «Πούσκας Καπ»!

Με κορυφαίο τον Λάμπρο Θαναηλάκη που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των «πράσινων», το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή απέναντι στους «μερένχες» και η μοναδική στιγμή κατά την οποία η ελληνική ομάδα… επέτρεψε στη Ρεάλ να ελπίζει σε κάτι θετικό, ήταν στο 75ο λεπτό, όταν οι Ισπανοί ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2!

Το τελικό σκορ έγραψε ο Ντάγκρας, τρία λεπτά μετά το γκολ των Μαδριλένων για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού που κατέλαβε τη 2η θέση στο γκρουπ που συμμετέχει.

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το επόμενο ματς, απέναντι σε μια εκ των Ακαδημίας Χάτζι ή Αούστρια Βιέννης, για τις θέσεις 3-4.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Βόσδου, Μυρθιανός, Γκαμάλ, Τζανουλίνος, Νιλ, Στάικος (12' Αρναούτογλου), Νιούμαν, Μαλντίν (Μπαμίχα), Θαναηλάκης (Κρασώνης), Ντάγκρας

πηγή: sportfm.gr

Greco παικταρά!!

Greco παικταρά!
Με τον Γιάννη Μπουρούση και τον Αντώνη Φώτση να κάνουν καταπληκτική δουλειά σε άμυνα και επίθεση, η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο πέρασε με 98-92 από την έδρα της Μοντεγκρανάρο κι έπιασε στην τρίτη θέση τη Σάσαρι με 16 νίκες σε 26 παιχνίδια.

Ο διεθνής σέντερ είχε 21 πόντους (5/5 βολές, 8/16 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 ασίστ σε 19 λεπτά, ενώ ο «μπάτμαν» είχε επίσης 21 πόντους (2/2 βολές, 2/3 δίποντα, 5/9 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 τάπες και 2 ασίστ σε 33 λεπτά. Χέρστον και Μαντσινέλι είχαν από 14 και ο Μπρέμερ πρόσθεσε 12 πόντους για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Σον Μέι με 25 πόντους ξεχώρισε από τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική:

Παρασκευή 6/4

Καντού-Καζάλε 70-55

Σάββατο 7/4

Σάσαρι-Μπενετόν Τρεβίζο 89-77
Τέραμο-Καζέρτα 86-78
Αβελίνο-Ρόμα 82-88

Κυριακή 8/4

Μοντεγκρανάρο-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 92-98

Δευτέρα 9/4

Βενέτσια-Βίρτους Μπολόνια 19:15
Μπιέλα-Βαρέζε 19:15
Σκαβολίνι-Κρεμόνα 21:30

Ρεπό: Σιένα

πηγή: sportfm.gr

Μπαρτζώκας: «Μαύρη μέρα για τον Πανιώνιο»

Μπαρτζώκας: «Μαύρη μέρα για τον Πανιώνιο»
Ντροπή για όσα συνέβησαν στο ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό νιώθει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» στάθηκε στα επεισόδια που στέρησαν από τους αθλητές τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο οποίος τους αξίζει, συνεχάρη τους «πράσινους» για τη νίκη αλλά και για την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ και τόνισε ότι η σημερινή είναι μαύρη μέρα για την ιστορία του Πανιωνίου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four. Η πρόκριση Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού είναι δουλειά των ομάδων και των διοικήσεών τους, δεν προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε κάτι, αλλά νιώθουμε περήφανοι όσοι δουλεύουμε στο μπάσκετ. Διεκδικήσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που δε μας άφησαν να το κερδίσουμε, πέραν των λαθών μας. Το διεκδικήσαμε και τώρα, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος. Θέλαμε περισσότερη ενέργεια. Οι απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς δε μας επέτρεψαν να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν μας το επέτρεψε κι ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά», είπε αρχικά ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών και συνέχισε:

«Πρωταγωνιστές έπρεπε να είναι οι παίκτες. Κι όχι αυτοί που θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστές. Είναι μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν και σε ΟΑΚΑ και σε ΣΕΦ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε ότι θα φύγει. Νιώθουμε ντροπή για όσα συνέβησαν στην εξέδρα. Αυτό που μας μένει η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Δεν είμαι ειδικός δε μπορώ να προτείνω κάποια λύση».

Όσον αφορά στα υβριστικά συνθήματα προς τον Δημήτρη τόνισε: «Όσοι παίζουν μέσα, δε θέλουν να βρίζονται. Σε μία χώρα όπου όλοι λένε να φύγουν στο εξωτερικό, όταν λέω πως είναι περήφανοι όλοι όσοι δουλεύουν, εννοώ ότι συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό. Ακόμη και με επεισόδια και μείωση μπάτζετ συνεχίζει να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο».??

Ο 46χρονος απάντησε και σε ερώτηση περί απουσίας διεθνούς διαιτητή απ' την τριάδα της αναμέτρησης: «Και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς διεθνή διαιτητή. Δεν περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα πιέσει. Μας είπαν απ' την ΚΕΔ ότι περίμεναν να χάσουμε με 30 πόντους. Δεν είδα εσκεμμένα λάθη».

Στο τέλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, πρόσθεσε πως «η επίθεση έγινε επειδή πλησίασε ο Πανιώνιος στο σκορ».

Ομπράντοβιτς: «Γίνονται αυτά;»

Ομπράντοβιτς: «Γίνονται αυτά;»
Έξαλλος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του ματς του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξέφρασε την απορία του γιατί συνεχίστηκε το παιχνίδι και αναρωτήθηκε αν τα αντικείμενα που δέχθηκαν οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής τα δεχόταν κάποιος διαιτητής, συνεχιζόταν κανονικά το ματς.

Διαβάστε όσα είπε ο «Ζοτς»:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολη η προετοιμασία σε σχέση με ό,τι προηγήθηκε. Συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο. Πάντα είναι καλός αντίπαλος. Όσο παιζόταν μπάσκετ.

Αναρωτιέμαι, αν γίνονται αυτά; Αντικείμενο στο κεφάλι, στον ώμο, ξυστά. Υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η αναμέτρηση; Αν κάποιος διαιτητής δεχόταν αντικείμενο στο κεφάλι όπως ο Διαμαντίδης στο κεφάλι ή ο Τσαρτσαρής στον ώμο, θα συνεχιζόταν;».

Θρίλερ από το πουθενά!!

Θρίλερ από το πουθενά!
Σε μια περιπετειώδη αναμέτρηση, που διακόπηκε για περίπου μισή ώρα λόγω ρίψης αντικειμένων (μεταξύ των οποίων και μάρμαρα!), 26 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της και με το σκορ 78-79, ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το κλειστό της Αρτάκης με 82-81 επί του Πανιωνίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Μέχρι και με 17 πόντους προηγήθηκαν οι «πράσινοι» τρία λεπτά πριν το τέλος (59-76), απείλησαν με ολική ανατροπή οι "κυανέρυθροι".

Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους οι Περπέρογλου και Διαμαντίδης με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον Πανιώνιο ξεχώρισαν Μπάρλος και Κιζ με 14 και 11 πόντους.

Το ματς

Ολοκληρωτικά στον Πανιώνιο ανήκε η πρώτη περίοδος. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγώνα, την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού έψαχναν τα πατήματά τους και έτσι , στα μέσα της περιόδου οι πρώτοι βρέθηκαν να προηγούνται 10 (16-6). Οι γηπεδούχοι παίρνοντας ενέργεια και από τον κόσμο τους συνέχισαν το καλό παιχνίδι και με τρίποντο του Ξανθόπουλου το δεκάλεπτο έληξε 25-13 υπέρ τους.

Με σερί 7-0 μπήκαν στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι (25-20), ο Ιωάννου με δίποντο έκανε το 27-20 και από κει και πέρα οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέβασαν την απόδοσή τους και με σερί 10 από τους Περπέρογλου και Γιασικεβίτσιους πέρασαν μπροστά και απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα (27-32 στο 14ο λεπτό). Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να αντιδράσει, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε πλουραλισμό στην επίθεση και το ημίχρονο έληξε 35-46 υπέρ των γηπεδούχων.

Νωθρά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει για πρώτη φορά στο +15 (37-52 στο 23ο λεπτό). Ο Παραγυιός μείωσε με τρίποντο στους 10 (42-52) τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν ξανά τη διαφορά τους, όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν το ματς και το δεκάλεπτο έληξε βρίσκοντάς τους στο -10 (51-61).

Τις όποιες ελπίδες για να πάρει κάτι καλό από το ματς κυνήγησε στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος. Με λέι απ του Ξανθόπουλου η διαφορά έπεσε στους οκτώ (55-63) και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν με τρίποντα. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε ακόμη και με 17 πόντους, τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς (59-76), την ώρα που οι παίκτες του Πανιωνίου ήταν πολύ άστοχοι, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.

Περίπου 26 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και με τους «κυανέρυθρους» να έχουν πετύχει σχεδόν ολική ανατροπή (78-79), υπήρξε ρίψη αντικειμένων (μεταξύ των οποίων και μάρμαρα!) από τους φιλάθλους και οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα, ζητώντας την εκκένωση του γηπέδου! Τελικά, ζήτησαν να εκκενωθεί μόνο η γωνία όπου βρίσκονταν οι φανατικοί οπαδοί του Πανιωνίου και η οποία είναι δίπλα στον πάγκο των «πράσινων» και μετά από 30 λεπτά το ματς ξανάρχισε. Ο Γιασικεβίτσιους που προηγουμένως είχε κερδίσει φάουλ, ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές (78-80), ο Μπάρλος ευστόχησε σε τρίποντο (81-80) και με καλάθι του Μπατίστ διαμορφώθηκε το τελικό 81-82, καθώς ο Κιζ στην τελευταία προσπάθεια αστόχησε από πολύ μακριά σε σουτ τριών πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 25-13, 35-46,51-61,81-82.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 10, Κιζ 11, Αθανασούλας, Στίβενσον 7, Ντίμπλερ 11, Καββαδάς 8, Ιωάννου 5, Σαρικόπουλος 3, Νάτζφεϊ 9, Παραγυιός 3, Μπάρλος 14

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 15, Μπατίστ 11, Λόγκαν 4, Σάτο 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 14, Βουγιούκας 9, Καλάθης 4, Σμιθ, Καϊμακόγλου 6, Γιασικεβίτσιους 10

πηγή: sportfm.gr

«Δεν φοβάμαι μήπως απολυθώ»

«Δεν φοβάμαι μήπως απολυθώ»
Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, από τον πάγκο της ομάδας, παρά την ήττα των «ροσονέρι» από την Φιορεντίνα και την «εκθρόνιση» από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Ιταλός.

«Πραγματικά δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει λόγος να κινδυνεύει η δουλειά μου αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος θα κάνει τις εκτιμήσεις του στο τέλος της σεζόν αλλά στη παρούσα φάση προτιμώ να συγκεντρωθώ στο στόχο μας. Πρέπει να ζούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε που θα οδηγηθούμε, γιατί αρκετοί υπολογισμοί έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες», σχολίασε αρχικά για τις φήμες περί απόλυσης του και συμπλήρωσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Υπάρχουν ακόμα επτά αγωνιστικές για το τέλος. Όλοι υποστήριζαν πως η Γιουβέντους είχε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει το τίτλο, όταν βρίσκονταν πίσω βαθμολογικά από εμάς. Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και τώρα που είμαστε εμείς δεύτεροι».

πηγή: sportfm.gr 

Η πιο εύκολη κούπα για Αϊντχόφεν!!

Η πιο εύκολη κούπα για Αϊντχόφεν
Κυπελλούχος Ολλανδίας για ένατη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από επτά χρόνια στέφθηκε η Αϊντχόφεν, καθώς στον τελικό που έγινε στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ επικράτησε εύκολα της Χέρακλες με 3-0.

Ο Τοϊβόνεν άνοιξε το σκορ στο 31’ για την ομάδα του Φιλίπ Κοκού, ενώ ο Μέρτενς στο 56’ και ο Λενς στο 63’ «σφράγισαν» τη νίκη της PSV που δεν αντιμετώπισε αντίσταση από τους αντιπάλους της.

Αϊντχόφεν: Τάιτον, Χάτσινσον, Μαρσέλο, Μπόουμα, Πίτερς, Λάμπιαντ (75’ Ένχελααρ), Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Βαϊνάλντουμ, Λενς (80’ Μάταβζ), Μέρτενς (86’ Ντεπέι).

Χέρακλες: Πάσβεερ, Μπρόικερς, Ρίνστρα, Φαν ντερ Λίντεν, Λουμς, Κουάνσα, Όβερτουμ (71’ Γκουριγιέ), Ντουάρτε (70’ Μπρουνς), Ντάγκλας (70’ Βεΐνοβιτς), Αρμεντέρος, Έβερτον.

πηγή: sportfm.gr

«Δύσκολα θα μείνει στην Σίτι ο Μπαλοτέλι»

«Δύσκολα θα μείνει στην Σίτι ο Μπαλοτέλι»
Απηυδισμένος από τα συνεχή αγωνιστικά προβλήματα που φέρνει ο Μάριο Μπαλοτέλι στην Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κόκκινη κάρτα που πήρε ο νεαρός επιθετικός στο ματς με την Άρσεναλ, την ώρα που οι «πολίτες» ήταν πίσω στο σκορ.

«Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουμε έξι παιχνίδια, μέχρι την τελευταία αγωνιστική ο Μάριο δεν πρόκειται να ξαναπαίξει», είπε αρχικά ο Μαντσίνι στην συνέντευξη Τύπου.

Όταν ρωτήθηκε αν το μέλλον του Μπαλοτέλι είναι στην Σίτι, τότε απάντησε: «Ίσως να πουληθεί σε κάποια ομάδα το καλοκαίρι. Δεν ξέρω. Μπορώ να τον βάζω να αγωνίζεται, ωστόσο πάντα υπάρχει το ρίσκο να αποβληθεί, όπως έγινε και σήμερα. Βέβαια, μπορεί να σκοράρει και στο τελευταίο λεπτό».

πηγή: sportfm.gr 

Φέρντιναντ: «Κλειδί η εμπειρία»

Φέρντιναντ: «Κλειδί η εμπειρία»
Η διαφορά εμπειρίας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι είναι ο λόγος για τον οποίο αυξήθηκε η διαφορά στις δύο ομάδες, όπως τόνισε ο Ρίο Φέρντιναντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγούνται με οκτώ βαθμούς πλέον και «κρατάνε» το τίτλο στα χέρια τους, με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος.

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες κατάστασεις στο παρελθόν και ξέρουμε πώς να τις αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε κάθε φορά προκειμένου να βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ως «όπλο» την εμπειρία χρόνων. Είναι ομαδική δουλειά καθώς νέοι και παλιοί παίκτες συμβάλλουν. Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για τη δυνατότητα να κερδίσουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε το μομέντουμ αυτή τη περίοδο και είναι το πιο σημαντικό στο δρόμο προς το τίτλο», ανέφερε ο 33χρονος αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Βενγκέρ: «Ήμασταν κυρίαρχοι»

Βενγκέρ: «Ήμασταν κυρίαρχοι»
Πανάξια χαρακτήρισε τη νίκη της Άρσεναλ επί της Μαν. Σίτι με 1-0 ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Μάριο Μπαλοτέλι για το δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στον Άλεξ Σονγκ.

«Αξίζαμε τη νίκη, γιατί είχαμε την υπεροχή στον αγώνα και κατοχή της μπάλας σε ποσοστό πάνω από 60%. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση. Πίστευα πως το γκολ θα έρθει. Η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται συνεχώς. Έχουμε πάρει 24 βαθμούς από τους 27 που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στα τελευταία εννέα παιχνίδια», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» και στη συνέχεια... περιέλαβε τον ιδιόρρυθμο φορ των «πολιτών».

«Πιστεύω πως αν ο διαιτητής έβλεπε τα ριπλέι της φάσης θα είχε αποβάλει τον Μπαλοτέλι. Ήταν διαρκώς έτοιμος για διαπληκτισμό και στο τέλος αποβλήθηκε. Δεν ξέρω τι θα έκανα και πώς θα τον μεταχειριζόμουν αν τον είχα στην ομάδα. Δεν θέλω να παρέμβω στη δουλειά του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θέματα», δήλωσε.

Μαντσίνι: «Πολύ δύσκολο πλέον...»

Μαντσίνι: «Πολύ δύσκολο πλέον...»
Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της Μαν. Σίτι από την Άρσεναλ με 1-0 και την αύξηση της διαφοράς από τη Γιουνάιτεντ στους οκτώ βαθμούς ήταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι το τέλος, αλλά παραδέχτηκε πως οι ελπίδες για τον τίτλο έχουν πλέον μειωθεί σημαντικά.

«Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αλλά είναι ξεκάθαρο πως πλέον είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Έχουμε έναν αγώνα σε τρεις μέρες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Ασφαλώς είναι δύσκολο να τονώσουμε το ηθικό των παικτών, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου είναι επαγγελματίες και είναι σημαντικό να αρχίσουμε πάλι να κερδίζουμε και να ολοκληρώσουμε καλά τη σεζόν. Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Στη ζωή μέχρι να τελειώσουν τα πάντα και να χαθεί κάθε ελπίδα, πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο. Αν στο τέλος δεν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα είναι επειδή η Μαν. Γιουνάιτεντ τα πήγε καλύτερα από μας».

Φαν Πέρσι: «Δεν θέλω την τέταρτη θέση»

Φαν Πέρσι: «Δεν θέλω την τέταρτη θέση»
Αποφασισμένος για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Μετά τη νίκη της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Ολλανδός επιθετικός θα έλεγε όχι ακόμα και σε… πρόταση για κατάληξη της τέταρτης θέσης χωρίς αγώνα.

«Εάν μου πρόσφερες την τέταρτη θέση αυτή τη στιγμή, θα σου απαντούσα όχι ξεκάθαρα, καθώς βρισκόμαστε σε «μάχη» για τη τρίτη και πιστεύω πως μπορούμε να την πάρουμε. Είναι απλά ένα γκολ διαφοράς με την Τότεναμ και είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να τερματίσουμε τρίτοι. Απέμειναν λίγα ματς ακόμα και θα το παλέψουμε», σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 28χρονος επιθετικός στο «Sky Sports».

Ο τίτλος… πέρασε από το Λονδίνο!!

Ο τίτλος… πέρασε από το Λονδίνο!
Χαρές και πανηγύρια στην... κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ! Η Άρσεναλ επικράτησε 1-0 της Σίτι στο «Έμιρεϊτς» και η Γιουνάιτεντ αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τη συμπολίτισσά της, απολαμβάνοντας πλέον το ρετιρέ της Πρέμιερ Λιγκ στο +8 από τους «πολίτες» μετά και το πέρας της 32ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «κανονιέρηδες» έπαιξαν… για τους «κόκκινους διαβόλους», είχαν δύο δοκάρια, άσκησαν πίεση από το πρώτο λεπτό και παρά το γεγονός πως έφτασαν ελάχιστες φορές κοντά στο γκολ, λόγω της έλλειψης κλασσικών ευκαιριών, βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με τον Μικέλ Αρτέτα στο 87’!

Με αυτό το «τρίποντο», η ομάδα του Βενγκέρ απέκτησε και πάλι διαφορά από την Τότεναμ στην 3η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας δύο βαθμούς από τα «σπιρούνια» που το μεσημέρι του Σαββάτου έμειναν στο 0-0 με τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός»! Ο Μπαλοτέλι ακόμη κι αν… άργησε, «πλήρωσε» ξανά τα νεύρα του με την αποβολή στην εκπνοή των 90 λεπτών!

Α’ ημίχρονο:

Η εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι έκανε σχεδόν… ευτυχισμένους τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η Άρσεναλ κυριάρχησε, έδειξε ανώτερη από τη Σίτι σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, αλλά δυστυχώς για τον Αρσέν Βενγκέρ και… τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οι «κανονιέρηδες» δημιουργούσαν μονάχα υποψίες ευκαιριών! Στο 15ο λεπτό, η Άρσεναλ «φώναξε» για πέναλτι όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι φάνηκε να γκρεμίζεται μέσα στην περιοχή από τον Κομπανί, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είδε τον Γιάγια Τουρέ να αποχωρεί τραυματίας πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα! Οι Λονδρέζοι έφτασαν να έχουν κατοχή μπάλας σε ποσοστό… 78%, ο Μάριο Μπαλοτέλι εκνευριζόταν και θα μπορούσε να θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που έμεινε στο ματς, ενώ η Άρσεναλ ήξερε ότι ο χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο θα πίεζε ασφυκτικά…

Β’ ημίχρονο:

Με τον Σαμίρ Νασρί να παίρνει τα ηνία στη μεσαία γραμμή με την έναρξη της επανάληψης, η Σίτι εμφανίστηκε πολύ καλύτερη και έδειξε πρόθεση να μπει σε θέση οδηγού και να μην επιτρέψει στην Άρσεναλ να κινηθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Στο 62ο λεπτό και στην πρώτη καλή επίσκεψη των «κανονιέρηδων» τα καρέ του Χαρτ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Αυτή η στιγμή ήταν ό,τι ακριβώς περίμενε το κοινό στο «Έμιρεϊτς» για να ξεσηκωθεί και να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ που ανέβασαν εκ νέου την απόδοσή τους και έγιναν ξανά τα αφεντικά στον αγωνιστικό χώρο! Το γκολ τελικά ήρθε στο 87ο λεπτό έπειτα από λάθος του Πιζάρο και ατομική προσπάθεια του Αρτέτα που έδωσε στην Άρσεναλ τους τρεις βαθμούς! Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους Λονδρέζους να πανηγυρίζουν και τη Σίτι μέσα στην απογοήτευση να βλέπει και τον Μπαλοτέλι να αποβάλλεται!


Arsenal 1-0 Manchester City από goalsarena2012-3

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ:
Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Γκιμπς (56’ Σάντος), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Γουόλκοτ (85’ Τσάμπερλεϊν), Σονγκ, Μπεναγιούν (78’ Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κλισί, Μίλνερ, Μπάρι, Νασρί (79’ Κολάροφ), Γ. Τουρέ (17’ Πιζάρο), Αγουέρο (83’ Τέβες), Μπαλοτέλι

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6/4

Σουίνσι-Νιούκαστλ 0-2
(5', 69' Σισέ)

Σάββατο 7/4

Σάντερλαντ-Τότεναμ 0-0

Μπόλτον-Φούλαμ 0-3
(30’, 45’ Ντέμπσεϊ, 80’ Ντιαρά)

Τσέλσι-Γουίγκαν 2-1
(62’ Ιβάνοβιτς, 90’ + 3’ Μάτα – 82’ Ντιαμέ)

Λίβερπουλ-Άστον Βίλα 1-1
(82’ Σουάρες – 10’ Χερντ)

Νόριτς-Έβερτον 2-2
(39’ Χόουσον, 76’ Χολτ – 22’, 61’ Γέλαβιτς)

Γουέστ Μπρομ-Μπλάκμπερν 3-0
(7’ αυτ. Όλσον, 69’ Φορτουνέ, 85’ Ρίτζουελ)

Στόουκ-Γουλβς 2-1
(37' Χουτ, 61' Κράουτς - 26' Κάιτλι)

Κυριακή 8/4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΚΠΡ 2-0
(14' Ρούνεϊ, 68' Σκόουλς)

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 1-0
(87' Aρτέτα)

Πηγή: england365.gr

Δούλεψε για Άντερλεχτ η Κόρτραϊκ!!

Δούλεψε για Άντερλεχτ η Κόρτραϊκ
Το καλύτερο δώρο στην Άντερλεχτ έκανε η Κόρτραϊκ, καθώς επικράτησε 3-1 της Κλαμπ Μπριζ στην έδρα της και διατήρησε την πρώτη στην κορυφή των play offs για το πρωτάθλημα.

Ο Ενφόρ άνοιξε το σκορ στο 5’, ο Τσαβάρια «χτύπησε» στο 40’ και το 89’ για τους γηπεδούχους, ενώ η Μπριζ είχε μειώσει προσωρινά στο 78’ με τον Βάσκεζ.

Η βαθμολογία

1. Άντερλεχτ 36
2. Κλαμπ Μπριζ 34
3. Γάνδη 31
4. Κόρτραϊκ 27
5. Σταντάρ Λιέγης 27
6. Γκενκ 26

Η επόμενη αγωνιστική:

11/4: Γκενκ-Κόρτραϊκ
11/4: Γάνδη-Άντερλεχτ
12/4: Σταντάρ Λιέγης-Κλαμπ Μπριζ

πηγή: sportfm.gr

Κλώτσησε συμπαίκτη ο Πέπε (video)

Κλώτσησε συμπαίκτη ο Πέπε (video)
Λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά έναν συμπαίκτη του ο Πέπε. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια (0-0), ο Πορτογάλος αμυντικός δέχτηκε ένα μαρκάρισμα από τον Πιάτι κι έπεσε στο χορτάρι.

Ο συμπαίκτης του, Αρμπελόα έσπευσε να του ζητήσει να σηκωθεί γρήγορα, αλλά ο Πέπε-πιθανώς θεωρώντας πως επρόκειτο για αντίπαλο-τον κλώτσησε δυνατά στο δεξί γόνατο.





πηγή: sportfm.gr

Ουδείς «Χ»αρούμενος!!

Ουδείς «Χ»αρούμενος
Κανέναν δεν βόλεψε αυτό το 1-1. Ούτε το Αμβούργο, που παρότι προηγήθηκε με το πέναλτι του Μλάντεν Πέτριτς στο 40’ δεν κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς και συνάμα μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί, ούτε τη Λεβερκούζεν, που παρότι ισοφάρισε στο 55’ με κεφαλιά του Αντρέ Σούρλε δεν κατάφερε για πέμπτο συνεχές ματς πρωταθλήματος να γευτεί τη χαρά της νίκης και δίνει μάχη για να κρατηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Οι μεν γηπεδούχοι έφτασαν τους 31 βαθμούς και είναι 14οι απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν στην έκτη θέση με Ανόβερο και Βέρντερ Βρέμης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7/4 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-3
(62’ Μάντζουκιτς-23’, 90’ Λεβαντόφσκι, 49’ Γκουντογκάν)

Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης 1-1
(39’ Τζεμάλ-24’ Ρόζενμπεργκ)

Στουτγκάρδη-Μάιντς 4-1
(8’ Χάιναλ, 49’, 85’ Ιμπίσεβιτς, 65’ πεν. Κουζμάνοβιτς-3’ πεν. Ίβανσιτς)

Φράιμπουργκ-Νυρεμβέργη 2-2
(53’ πεν. Καλιγκιούρι, 79’ Μακιάντι-8’ Ντιντάβι, 45+2’ Πέκχαρτ)

Καϊζερσλάουτερν-Χόφενχαϊμ 1-2
(86’ Μπουγκέρα-26’ πεν. Σαλίχοβιτς, 71’ Βούκτσεβιτς)

Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 2-1
(1’, 60’ Γκόμεζ-24’ Κο)

Γκλάντμπαχ-Χέρτα 0-0

Κυριακή 8/4

Σάλκε-Ανόβερο 3-0
(6’, 47’ Ραούλ, 63’ Χούντελααρ)

Αμβούργο-Λεβερκούζεν 1-1
(40’ πεν. Πέτριτς-55’ Σούρλε)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Μ. Τριτη 10/4 (21:00)

Χέρτα-Φράιμπουργκ
Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη
Μάιντς-Κολωνία
Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ

Μ. Τετάρτη 11/4 (21:00)

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου
Νυρεμβέργη-Σάλκε
Χόφενχαϊμ-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Καϊζερσλάουτερν
Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ

πηγή: sportfm.gr

«Μέλο» ωραίος, Ρόουζ μοιραίος!!

«Μέλο» ωραίος, Ρόουζ μοιραίος
Ο Καρμέλο Άντονι «μίλησε» στα δύσκολα, ενώ ο Ντέρικ Ρόουζ φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ο φόργουορντ των Νικς πέτυχε 43 πόντους και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη 100-99 επί των Μπουλς στην παράταση. Ο «Μέλο» έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο στα 11’’ πριν το τέλος του τέταρτου δωδεκαλέπτου, ενώ στα 8’’ πριν τη λήξη της παράτασης με μία ακόμη «βόμβα» από τα 7,25μ. πέτυχε το καλάθι της νίκης. Την ίδια ώρα, ο Ρόουζ που επέστρεψε από απουσία 12 αγώνων λόγω τραυματισμού, είχε μεν 29 πόντους, ωστόσο αστόχησε σε σουτ στις τελευταίες επιθέσεις της ομάδας του τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση.

Οι Νικς προηγήθηκαν με 27-6 (!) στην πρώτη περίοδο, ωστόσο οι «ταύροι» αντεπιτέθηκαν και σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος πέρασαν μπροστά με 89-80. Ο τελευταίος λόγος, ωστόσο, ανήκε στους γηπεδούχους, που έφτασαν τις 11 νίκες στα 14 ματς μετά την απόλυση του Μάικ Ντ’ Αντόνι και την προαγωγή του Μάικ Γούντσον σε θέση πρώτου προπονητή.

Δωδεκάλεπτα: 31-19, 53-41, 72-75, 91-91, 100-99.

Νικς (29-27): Άντονι 43 (7 ριμπ.), Σούμπερτ 15 (9 ριμπ., 6 ασίστ), Σμιθ 14, Φιλντς 10, Τσάντλερ 8 (16 ριμπ.), Τζέφρις 6, Ντέιβις 2, Ντάγκλας 2, Νόβακ.

Μπουλς (43-14): Ρόουζ 29 (6 ριμπ., 4 ασίστ, 8 λάθη), Μπούζερ 13 (16 ριμπ.), Ντενγκ 13 (9 ριμπ.), Γκίμπσον 11 (4 τάπες), Νοά 10 (5 ριμπ.), Χάμιλτον 7, Ουότσον 7, Κόρβερ 6 (7 ριμπ.), Μπρούερ 2, Ασίκ 1, Μπάτλερ.

πηγή: sportfm.gr

Πέδρο:«Αμπιντάλ για σένα»

Πέδρο:«Αμπιντάλ για σένα»
Το γκολ του που πέτυχε κόντρα στην Ρεάλ Σαραγόσα, αφιέρωσε στον Ερίκ Αμπιντάλ ο Πέδρο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα στην ιστοσελίδα της καταλανικής ομάδας.

«Μόλις σκόραρα ήξερα αμέσως που να το αφιερώσω. Το γκολ μου έδωσε αυτοπεποίθηση, είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σημειώνει τέρματα. Προερχόμουν από μία μεγάλη περίοδο “αφλογιστίας”», τόνισε ο Πέδρο.

Παράλληλα, μίλησε για την βοήθεια που του έχουν προσφέρει οι συμπαίκτες του στις δύσκολες στιγμές, αλλά και για την αγωνιστική του άνοδο : «Πρέπει να ευχαριστήσω τον Λιονέλ Μέσι που μου έδωσε την πάσα για το γκολ. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως αισθάνομαι πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο για την απόδοσή μου, όσο και εκείνη της ομάδας».

πηγή: sportfm.gr

Ζωντανεύει ο εφιάλτης για τη Ρεάλ!!

Ζωντανεύει ο εφιάλτης για τη Ρεάλ!
Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς της Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το τελικό 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης πάει να ζωντανέψει τον χειρότερο εφιάλτη της «βασίλισσας»:

Το να της γυρίσει η Μπαρτσελόνα το +10 που είχε προ καιρού!

Αιφνιαδιασμένοι από τους εξαιρετικούς Λεβαντίνους, οι παίκτες του Μουρίνιο δεν πέτυχαν γκολ στην έδρα τους μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και είδαν τη διαφορά τους από τους «μπλαουγκράνα» να μειώνεται στους τέσσερις πόντους!

Οι «μερένχες» τα βρήκαν σκούρα από την απόδοση των «νυχτερίδων» και σε αρκετές περιπτώσεις ο Ικέρ Κασίγιας ήταν ο μοναδικός που εμπόδιζε τους ποδοσφαιριστές του Ουνάι Έμερι να σκοράρουν και να πάρουν το σπουδαίο διπλό.

Τα πράγματα, βέβαια, θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα για τη Ρεάλ, αλλά το γεγονός πως η ασφαλής διαφορά των δέκα βαθμών έχει πέσει πλέον στους τέσσερις αν μη τι άλλο αγχώνει την ομάδα του Μουρίνιο (που έχει να πάει στο «Καμπ Νου» και στις έδρες των Ατλέτικο και Μπιλμπάο μέχρι το τέλος).


Μαζί για την παραμονή

Ισόπαλες, χωρίς σκορ έμειναν Μαγιόρκα και Γρανάδα, σε ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετούσε και τις δύο, καθώς παρέμειναν σε ασφαλή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Σε ένα κακό, ποιοτικά παιχνίδια, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι το 0-0 έμεινε στην ιστορία, παίρνοντας από ένα βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί ζωτικής σημασίας ενόψει της συνέχειας της Πριμέρα Ντιβισιόν! 


«Λιοντάρια» και στα πάτρια εδάφη

Κάτι παραπάνω από ένα μήνα περίμενε να πανηγυρίσει νίκη στην Primera Division η Μπιλμπάο και τα κατάφερε κόντρα στη Σεβίλλη.

Η ομάδα του Μπιέλσα, που εντυπωσιάζει στο φετινό Europa League, δυσκολεύεται στα… πάτρια εδάφη και ελπίζει πως αυτό το 1-0 κόντρα στο σύλλογο της Ανδαλουσίας θα αποτελέσει εφαλτήριο καλύτερης πορείας στη συνέχεια.

Οι Βάσκοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με έναν συνήθη ύποπτο, τον Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος σκόραρε στο 47’ και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, η οποία πλέον έφτασε στους 41, αλλά παραμένει πολύ χαμηλά, μόλις στην 11η θέση του πίνακα. 


Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο, 07/04

Χετάφε-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-0
(22’ Κάστρο, 47’ Κάστρο)

Ράγιο Βαγιεκάνο-Οσασούνα 6-0
(5’ Μοβίγια, 17’, 28’ Μίτσου, 36’ Κόστα, 57’ Αρμεντέρος, 79’ Τίτο)

Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ 2-2
(45+1’ αυτ. Ντέμιντοφ, 47’ Βάις - 12’, 15’ Βέλα)

Σαραγόσα-Μπαρτσελόνα 1-4
(30’ Αράντα - 36’ Πουγιόλ, 39’, 86’ πεν. Μέσι, 92’ Πέδρο)

Μπέτις-Βιγιαρεάλ 3-1
(35’ Σάντα Κρουζ, 38’ Κάστρο, 59’ Μπενάτ - 93’ πεν. Ρουμπέν)

Κυριακή, 08/04

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
(1’ Βάλντο, 10’ Κονέ)

Μαγιόρκα-Γρανάδα 0-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη 1-0
(47’ Γιορέντε)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 0-0

Δευτέρα, 09/04

Μάλαγα-Ρασίνγκ Σανταντέρ (22:00)


Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Μεγάλη Τρίτη, 10/4

Οσασούνα-Εσπανιόλ (21:00)
Σοσιεδάδ-Μπέτις (21:00)
Μπαρτσελόνα-Χετάφε (22:00)

Μεγάλη Τετάρτη, 11/4

Γρανάδα-Μπιλμπάο (21:00)
Χιχόν-Λεβάντε (21:00)
Βαλένθια-Ράγιο Βαγεκάνο (21:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)

Μεγάλη Πέμπτη, 12/4

Βιγιαρεάλ-Μάλαγα (21:00)
Σανταντέρ-Μαγιόρκα (22:00)
Σεβίλλη-Σαραγόσα (23:00)

πηγή: sportfm.gr