Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μεθυσμένος!!

Μεθυσμένος!
Το «μεθύσι» του Ολυμπιακού από την κατάκτηση του πρωταθλήματος , βγήκε σε καλό για την Κέρκυρα. Οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν το πρόσωπο που δείχνουν στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να τους τιμωρήσει και με τη νίκη της 1-0 να μπει γερά στο παιχνίδι της παραμονής.

Ο Ιωάννου το γκολ των νικητών στο 80ο λεπτό.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία για να ανοίξει αυτός το σκορ. Στο 74ο λεπτό ο Ορμπάιθ είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι σε σουτ που έκανε από την μεγάλη περιοχή.

Χαμηλό τέμπο και λίγες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Κέρκυρας, χωρίς να τα καταφέρνει. Οι φιλοξενούμενοι αμυνόμενοι σε δύο ζώνες λίγα μέτρα μπροστά από την εστία τους δεν έδιναν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε να πλησιάσουν.

Αποτέλεσμα αυτού; Όλες οι ευκαιρίες από την πλευρά του Ολυμπιακού με καλύτερη στιγμή στο 29ο λεπτό από λάθος των παικτών της Κέρκυρας.

Ο Μιραλάς δέχθηκε την… πάσα από τους παίκτες της Κέρκυρας. Κατευθύνθηκε προς τη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε τον Αναστασόπουλο. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα.

Νωρίτερα, στο 14ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν φύγει στην αντεπίθεση, με τον διαιτητή όμως να σταματά τον Τζεμπούρ υποδεικνύοντας οφ-σάιντ. Από το βίντεο φάνηκε πως ο Αλγερινός δεν ήταν εκτός θέσης.







Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (72' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ (56' Καζίμ-Ρίτσαρντς), Αμπντούν (75' Μακούν), Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Στον πάγκο: Κάρολ, Φέισα, Παπαδόπουλος, Μόνχε.

Κέρκυρα (Τιμόθεος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Βέντζελ, Καλαντζής (80' Λαμπρόπουλος), Μίχος, Αγρίτης (60' Γραμμόζης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (72' Γιάντσης), Ηλιάδης.

Στον πάγκο: Γκαλίνοβιτς, Μπουκουβάλας, Σακελλαρίου, Βενέτης.

Διαιτητής: Π. Ζαχαριάδης
Βοηθοί: Π. Κωσταράς, Γ. Γεωργιάδης

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: