Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Συμβαίνουν πράγματα που δεν ελέγχονται»

«Συμβαίνουν πράγματα που δεν ελέγχονται»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με την ισοπαλία του Εργοτέλη κόντρα στην Δόξα (1-1) και την συνέχεια στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο προπονητής των Κρητικών, τόνισε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πράγματα που δεν ελέγχονται… «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τρεις βαθμούς που θα ήταν υπερ-πολύτιμοι για εμάς. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και η τελική μας ενέργεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της Δόξας, οι οποίοι προσπαθούν σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα καρποφόρησε αυτή η προσπάθειά τους, κάτι που εμάς βέβαια μας δυσαρεστεί. Ελπίζουμε να πάρουμε το τρίποντο στο επόμενο παιχνίδι. Σαν αξία είμαστε καλύτεροι, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν πράγματα που δεν ελέγχονται καμιά φορά και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Χρειαζόμαστε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι για να βρούμε τους βαθμούς για τη σωτηρία. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για το σύλλογό μας. Δεν παίξαμε καταπληκτικά, ωστόσο κάναμε 15-20 ενέργειες, αλλά το γκολ δε μπήκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: