Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μέρες που είναι...!!

Με όσα έχουμε δει τα δυο τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, το μόνο που έχουμε να πούμε τόσο εμείς, όσο κι όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα είναι «Ο Θεός να βάλει το χέρι του».
Ο Θεός να βάλει το χέρι του, μέρες που είναι...
Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε λόγος να γίνει το παραμικρό, έφαγε μπουκάλια η βοηθός διαιτητή. Κι αναφερόμαστε στο Άρης - Αστέρας Τρίπολης. Μιλάμε για ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, που μπορεί τελικά να είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ...αν και εφόσον. Και το σκηνικό έγινε για λάθος… κόρνερ! Παράνοια!
Στο μπάσκετ, στο Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, έπεσαν μάρμαρα και πέτρες, που τραυμάτισαν παίκτες.
Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, όσα γίνανε στο πρόσφατο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο ή την περασμένη σεζόν στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ - Ατρομήτου και, νωρίτερα, στο επεισοδιακό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 στο Καραϊσκάκη.
Κι αν, βέβαια, βάλουμε κάτω κι όλα τα άλλα επεισόδια της τελευταίας διετίας στα ελληνικά γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, ακόμα και χάντμπολ, τότε δεν τελειώνουμε ούτε με κείμενο 10.000 λέξεων.
Η αστυνομία, λοιπόν, φοβάται να γίνει ο τελικός κυπέλλου Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ. Επίσης, ας μην ξεχνάμε, ότι αναμένονται λίαν συντόμως από τρία ως πέντε ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα μπάσκετ. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, δηλαδή. Ούτε μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα ανοίξει μύτη στα ποδοσφαιρικά play off.
Με δεδομένα όλα αυτά, με το κράτος να είναι αλλού γι’ αλλού και με τα κρούσματα βίας να πληθαίνουν, τι άλλο μπορούμε να πούμε και να ευχηθούμε μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν; «Ο Θεός να βάλει το χέρι του», μέρες που' ναι!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: