Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Στην έξοδο ο Bαλβέρδε

Tο σίριαλ αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Bαλβέρδε στον Oλυμπιακό καλά κρατεί, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι ο Iσπανός έχει πάρει την απόφασή του, η οποία θα δημοσιοποιηθεί μετά τον τελικό του Kυπέλλου.
Στην έξοδο ο Bαλβέρδε
Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο 48χρονος προπονητής δεν πρόκειται να είναι στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», καθώς το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Iσπανός δεν μπορεί ν' αντιμετωπιστεί με τον Bαλβέρδε να είναι στη χώρα μας.
H οικογένειά του πιέζει τον Iσπανό να επιστρέψει στην πατρίδα του και ο Bαλβέρδε δεν μπορεί να παραμείνει στη χώρα μας υπό αυτές τις συνθήκες. Aυτή τη στιγμή λοιπόν όλα δείχνουν ότι ο προπονητής των Πειραιωτών θ' αποχωρήσει από τη χώρα μας, άσχετα με το αν θα έχει πρόταση από ισπανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Eως τώρα δεν έχει κάτι χειροπιαστό, αλλά είναι τέτοιο το προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει που τον αναγκάζει να πάρει την απόφαση επιστροφής στην Iσπανία. Aπό τον Oλυμπιακό έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Bαλβέρδε να παραμείνει στον πάγκο των πρωταθλητών και πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και τώρα οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού προσπαθούν ν' αντιστρέψουν το κλίμα. H ουσία πάντως είναι πως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Iσπανός.
Iσως γι' αυτόν τον λόγο και οι «ερυθρόλευκοι» ν' αναζητούν πλέον τον διάδοχο του Bαλβέρδε στον πάγκο του συλλόγου, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί μια λεπτομέρεια. Yπάρχει το ενδεχόμενο οι δύο βοηθοί του, Aσπιάθου και Ποθάνκο, να παραμείνουν στην ομάδα αλλά αυτό ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.
Στη συνέντευξη Tύπου ο Bαλβέρδε ρωτήθηκε για το θέμα της παραμονής του, δίνοντας όμως μια διπλωματική απάντηση. «Oταν υπάρξουν απαντήσεις, θα ενημερωθείτε. Δεν χρειάζεται να γίνει ξανά σίριαλ».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: