Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αναστόπουλος: «Κατάθεση ψυχής»

Αναστόπουλος: «Κατάθεση ψυχής»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και τη νίκη της ομάδας του ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του, προκειμένου να φτάσουν στις νίκες, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για τον ΟΦΗ.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτήν την στιγμή όλοι αυτοί που είμαστε στην οικογένεια του ΟΦΗ δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα αλλά κοιτάζουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Σε κάθε παιχνίδι καταθέτουμε την ψυχή μας, απόδειξη και το σημερινό παιχνίδι. Είδατε πολύ καλά ότι οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Ήταν ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για εμάς γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έπαιζε την κατηγορία. Κερδίσαμε δίκαια, είχαμε φάσεις σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, γνωρίζετε ότι είχε μεσολαβήσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενάντια στον Ολυμπιακό και όπως και να το κάνουμε επειδή οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές, υπήρχε ένας προβληματισμός. Κατορθώσαμε και ξεπεράσαμε και αυτό το εμπόδιο φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Μετά από απουσία δύο ετών στην φυσική μας θέση για να μπορέσουμε να βάλουμε αυτές τις βάσεις που πρέπει να έχει ο ΟΦΗ. Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν παρών, βοήθησε και στο τέλος τον δικαιώσαμε. Σήμερα γιορτάζουμε, από αύριο ξαναμπαίνουμε στο γήπεδο καθώς έχουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Έχουμε κάποια προβλήματα με απουσίες παικτών που είναι τιμωρημένοι. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα τέτοιο σύνολο που θα δώσει μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: