Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τσιώλης: «Ήθελα να συνεχιστεί το παιχνίδι»

Τσιώλης: «Ήθελα να συνεχιστεί το παιχνίδι»
Αντίθετος με την απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να διακόψει την αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως σε περίπτωση που ο διαιτητής ρωτούσε την πλευρά του Αστέρα, εκείνοι θα υποστήριζαν να αρχίσει ξανά η αναμέτρηση.

«Αρχικά θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Θέλω να ευχηθώ στο Στέφανο Γιώρη να βρει κουράγιο και να ξαναβρει την υγεία του. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να του ευχηθώ να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό».

Ερωτηθείς για τη διακοπή του αγώνα, τόνισε: «Δε ξέρω τι γίνεται με τους κανονισμούς. Δε γνωρίζω το χρονικό περιθώριο που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις και δε θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Εγώ από την πλευρά μου ήθελα να συνεχίσω το παιχνίδι. Είχα πει στους παίκτες μου και μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, να παίξουν ελεύθερα και αυτό μας βγήκε τελικά μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες μου χάρηκαν το παιχνίδι».

Κλείνοντας, τόνισε ότι: «Με την παρουσία μου να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση ο Αστέρας να έδινε αρνητική απάντηση αν μας ρωτούσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: