Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Φερέιρα: «Στον Παναθηναϊκό χρειάζεται σεβασμός»

Φερέιρα: «Στον Παναθηναϊκό χρειάζεται σεβασμός»
Θλιμμένος για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως εκείνος και η υπόλοιπη ομάδα οφείλει να συνεχίζει να δουλεύει αλλά υπάρχουν και όρια ενώ επισήμανε πως χρειάζεται σεβασμός σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα:

Για τη διαφορά που είχε η ομάδα στο δύο ημίχρονα:
«Είναι θέμα συμπεριφοράς. Δεν επαναλάβαμε στο δεύτερο ημίχρονο τα λάθη του πρώτου. Αντιμετώπισαν πιο σοβαρά τον αγώνα. Σίγουρα βοήθησε το γρήγορο γκολ στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου. Οι δυσκολίες που περνάμε μας βαραίνουν. Όμως εμείς έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε, να τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και να νικήσουμε τα πλέι οφ».

Για τη χρησιμοποίηση του Καπίνου αντί του Καρνέζη: «Ήθελα να δώσω στον Καπίνο την ευκαιρία να παίξει. Το ίδιο θα γίνει με τον Κοτσόλη. Μετά θα δούμε ποιος θα παίξει στα πλέι οφ. Ο Καπίνο στάθηκε καλά, καλύτερα από πριν. Όποιος νομίζει ότι στα 17 του ο Καπίνο είναι έτοιμος, κάνει λάθος. Η καριέρα του τώρα αρχίζει. άνθρωποι οι οποίοι τον περιτρiγυρίζουν, όσα τον συμβουλεύουν και του λένε.

Το μέλλον του εξαρτάται από αυτά και από άλλα. Πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρότερα για να γίνει κανονικός τερματοφύλακας. Είναι 17 στα 18 και έχει δουλέψει λίγο. Στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον. Αν όσα του λέω τα σκεφτεί όπως πρέπει, θα πάει μπροστά».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Εμείς στην ομάδα δεν είμαστε εκνευρισμένοι, είμαστε θλιμμένοι. Όπως είπα από την αρχή των προβλημάτων, έλεγα ότι εμείς θα συνεχίζαμε να δουλεύουμε, ώστε να μην μπορέσει κανένας να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας κάνει παρατήρηση.

Σε όλα τα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν όρια. Η δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα ώστε οι παίκτες να έχουν το σωστό αγωνιστικό πνεύμα έως την τελευταία μέρα. Χρειάζεται σεβασμός απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός και σε εμάς, ως επαγγελματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: