Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ουστ από 'δω όλοι σας !

Για ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται κανένας ΚΑΠ, κανένας νόμος, κανένας διαιτητής, παρατηρητής ή οποιοσδήποτε Θεός ή δαίμονας. Γράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.
Ουστ από 'δω όλοι σας !
Όταν αντικείμενο από την εξέδρα τραυματίσει οποιονδήποτε παριστάμενο σε οποιοδήποτε γήπεδο, ο αγώνας πρέπει να διακόπτεται χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς συζητήσεις, διαβουλέυσεις και ακατάσχετη ''παπαρολογία''. Αυτό έπρεπε να γίνει στη Νέα Σμύρνη και δεν έγινε, αυτό ορθώς έγινε στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.
Είναι πέρα από την κοινή λογική να ολοκληρώνεται ο αγώνας μπάσκετ Πανιώνιος-Παναθηναϊκός΄, όταν αντικείμενο έχει χτυπήσει τον Τσαρτσαρή. Είναι αδιανόητο να υπάρχει συζήτηση για το εάν θα συνεχιστεί ο αγώνας Άρης-Αστέρας Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν αντικείμενο έχει τραυματίσει την βοηθό. Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχναμε το λόγο που το διέκοψε. Το διέκοψε γιατί έτσι έπρεπε κι έτσι έγινε. Έχει σημασία αν ο αγώνας διεκόπη γιατί καθυστέρησε να εκκενωθεί η εξέδρα, ή αν διεκόπη γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει η τραυματισμένη βοηθός;
Θα το κάνουμε σαν την μπύρα που είχε φάει πριν δύο χρόνια ο Ρουμελιώτης (βολεϊμπωλίστας του Άρη) στο Amstel Park του βόλεϊ και ψάχνανε οι γίγαντες του Ηρακλή με ιατροδικαστές να δουν αν είχε χτυπήσει πολύ ή λίγο. Ρε ουστ από 'δω όλοι ασς!
Ακούστε τώρα πλάκα. Ο Άρης ζήτησε από την βοηθό να παραμείνει και να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα, ο οποίος την βρήκε απολύτως καλά και σε θέση να συνεχίσει. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!
Το κανονικό πράγμα θα ήταν όλοι οι εμπλεκόμενοι στις αναμετρήσεις να εγκαταλείπουν μόνοι τους τον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε ,αν θυμάμαι καλά, ο πρόεδρος των ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών,ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, δήλωνε πέρυσι στην κρατική τηλεόραση ότι οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους θα εγκατέλειπαν τον αγωνιστικό χώρο σε περίπτωση επεισοδίων και τραυματισμών. Λόγια, λόγια , λόγια...
Όσο για το επιχείρημα ''και τί φταίει ο Άρης που ένας ανεγκέφαλος πέταξε αντικείμενο'', δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επιχειρηματολογήσω. Ας τον πιάσουν αυτόν τον κύριο κι ας τον πάνε στον εισαγγελέα. Το έχουν κάνει έστω μία φορά; Όχι! Άρα ο Άρης (όπως και ο κάθε Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ... κοκ) ΦΤΑΙΝΕ! Να τιμωρηθούν με τα προβλεπόμενα.
Όταν σε κάθε περίπτωση παρεκτροπής ισχύσουν τα εκ του νόμου και των κανονισμών προβλεπόμενα, χωρίς συζητήσεις, ερμηνείες και... ''χάρες'' , τότε ίσως μπορέσουμε να απομονώσουμε αυτούς του καραγκιόζηδες (όπως σωστά τους χαρακτήρισε στον ραδιοφωνικό αέρα του Real Fm ο Παπαδημητρίου), για να ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο. Έλεος πια με αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.
Μου αρέσει που στο κλειστό της οδού Αρτάκης είχαν και πανό πολιτικής διαμαρτυρίας. Η απόλυτη αντίφαση. Από τη μία το καφριλίκι και από την άλλη... ''πολιτική άποψη''. «Να γίνει η θυσία σου το έναυσμα για την αντίσταση» και «Σπείρατε φόβο, θα θερίσετε οργή». Έτσι την εκφράζετε την οργή σας; Ωραίος τρόπος! Τώρα βέβαια σωστά θα μου πείτε ότι υπήρχαν και κανονικοί άνθρωποι στη Νέα Σμύρνη. Το δέχομαι. Οι οποίοι κανονικοί άνθρωποι ήταν οι μόνοι που αποχώρησαν, όταν οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου. Έφυγαν οι κανονικοί και έμειναν οι ''χουλιγκαναρέοι''.
Αντί να ασχοληθούμε με το ασημένιο του Πετρούνια στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης γυμναστικής, ασχολούμαστε με τους... τρόμπες! Αλήθεια, για ποιό λόγο είπαμε δεν θα είναι ο Λευτεράκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: