Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δεν έΧασε και τίποτα!!

Δεν έΧασε και τίποτα
Όποιος δεν μπήκε στον κόπο (τέτοιος αποδείχθηκε) να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ.

Οι δυο ομάδες αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επιβεβαιώσουν τον διαδικαστικό χαρακτήρα του ματς, περιορίστηκαν σε ένα σβηστό 0-0 και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ.

Όαση το δοκάρι σε σουτ του Καραγκούνη στο 88’. Απογοητευτικοί οι Θεσσαλονικείς που αγωνίζονται με δέκα από το 37’ λόγω αποβολής του Φωτάκη.



Δεδομένου ότι η κόντρα τους για το Τσάμπιονς Λιγκ μπορούσε να περιμένει μέχρι τα πλέι οφ, το μόνο που είχαν να χωρίσουν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ σήμερα στο Περιστέρι ήταν η 3η θέση (την ίδια ώρα που καιροφυλακτεί και η ΑΕΚ) στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο δεν δικαιολόγησαν (ειδικά οι Θεσσαλονικείς) σε καμία περίπτωση την έως τώρα πορεία τους. Όχι βέβαια ότι περίμενε κανείς να… πέσουν κορμιά σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα.

Καμία φαντασία, αξιόλογες τελικές προσπάθειες ούτε για δείγμα (εκτός αν θεωρούνται τέτοιες ένα ακίνδυνο γύρισμα του Μήτρογλου κι ένα εξίσου ακίνδυνο μακρινό σουτ του Λάζαρ), πολλά αβίαστα λάθη και ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Ο μόνος που έχει λόγο να συγκρατήσει κάτι απ’ αυτό είναι ο Φωτάκης, μιας και από αψυχολόγητη ενέργειά του (επικίνδυνη προβολή στον Φυτανίδη) οι «ασπρόμαυροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Το ότι οι παίκτες του Δώνη δεν το εκμεταλλεύτηκαν είναι άλλο θέμα. Αφού παρότι βρήκαν με καλύτερες αξιώσεις στην επίθεση και εν τέλει δημιούργησαν ευκαιρίες (κορυφαία το δοκάρι του Καραγκούνη) για να προηγηθούν δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ.





Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης (67’ Επστάιν), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Τάτος (76’ Αναστασάκος), Μπρίτο (78’ Καραγκούνης), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Ράντμαν, Τόμας, Μπάλλας, Σφακιανάκης.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (85’ Γεωργιάδης), Λίνο, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Νιμανί, Γιάννου.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: