Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τα ‘μαθες τα νέα Εργοτέλη;

Τα ‘μαθες τα νέα Εργοτέλη;
Σε περιπέτειες μπήκε ο Εργοτέλης με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Δόξα, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ύστερα από τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού (1-0), απέχει μόλις ένα πόντο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον είναι μονόδρομος η νίκη με τον Λεβαδειακό, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ο Χάντι είχε δώσει το προβάδισμα στους Κρητικούς, με τον Σοϊλέδη να φέρνει το ματς στα ίσα για τους Δραμινούς.



Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, με τη Δόξα να τον περιμένει στην άμυνα. Ωστόσο, αυτό συνεχίστηκε για περίπου ένα δεκάλεπτο, με τους Δραμινούς να «ξεθαρρεύουν» και να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να απειλήσουν αρκετά την εστία του Πίρσον, με τον Χαντί να ανοίγει το σκορ για τους Κρητικούς στο 23ο λεπτό, ύστερα από ωραία αντεπίθεση.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου επαναπαύτηκαν στο προβάδισμά τους, ρίχνοντας το ρυθμό τους. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η Δόξα, καθώς ο Σοϊλέδης κατάφερε να κάνει το 1-1, πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (1-1).

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ, με τη Δόξα να τον περιμένει, κλεισμένη στην άμυνά της. Αυτή τη φορά όμως, οι επισκέψεις των Κρητικών στη μεγάλη περιοχή δεν ήταν και τόσο… συχνές, με τους Δραμινούς να κρατούν -χωρίς κόπο- το ματς, στην ισοπαλία.

Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος κυρίευε όλο και περισσότερο τους παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι ήταν συνεχώς στην επίθεση, αλλά τα τελειώματά τους ήταν άσχημα. Ο Καραγεωργίου προσπάθησε με αλλαγές να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ωστόσο η μόνη καλή στιγμή των Κρητικών στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν το δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη και κακή εκτίμηση από τον αμυντικό της Δόξας.




Δόξας Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (65’ Κυβελίδης), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (90+2’ Γελαδάρης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης.

Πάγκος: Σερεμέτ, Τσιμπλίδης, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου.

Εργοτέλη (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Τζανακάκης, Τζούνιορ, Χάντι (89’ Καρέλης), Σαρρής, Κατσικοκέρης (61’ Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης, Ολίσε (46’ Μπέτο), Φραγκουλάκης.

Πάγκος: Αθανασίου, Κυριακίδης, Ρέντζας, Κανδηλάκης. 

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: