Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αναστασιάδης: «Σήμερα η Ανάσταση για μας»!!

Αναστασιάδης: «Σήμερα η Ανάσταση για μας»!
Ανακουφισμένος από την οριστική εξασφάλιση της παραμονής του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (2-1), ο τεχνικός των Ηπειρωτών χαρακτήρισε πρόωρη… Ανάσταση τη νίκη, με την οποία σώθηκαν και μαθηματικά.

Παρόλο που συμπεριέλαβε, ωστόσο, τη στιγμή στις σημαντικότερες της καριέρας του, τόνισε ότι δεν του αναλογεί ποσοστό μεγαλύτερο του 5% και το απέδωσε κυρίως στην ψυχή των παικτών του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασιάδης

«Να ευχηθώ καταρχήν “χρόνια πολλά”. Να έχουμε καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση. Η Ανάσταση για εμάς ήρθε σήμερα. Το σημερινό αποτέλεσμα το θέλαμε πολύ και το κάναμε. Είχαμε καλό παιχνίδι σε δύσκολο τερέν. Χρειαζόταν πειθαρχία στο παιχνίδι.

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι τα παιδιά θα τα κατάφερναν στο φινάλε. Είναι από τις πιο σημαντικές και ευχάριστες στιγμές στην καριέρα μου. Αγωνιστικά ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο μας, ο οποίος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα αν εξαιρέσουμε μία φάση. Αντιθέτως εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει την νίκη».


Για το μέλλον του στα Γιάννενα τόνισε: «Έχω μια αρχή. Έχω κάνει μία συμφωνία μέχρι τέλος Απριλίου. Όταν τελειώσει και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τότε θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι. Δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι αύριο, οπότε δεν προγραμματίζω».

Για το μερίδιο επιτυχίας που του αναλογεί σχολίασε: «Ούτε το 5% δεν μου αναλογεί. Μου αναλογούσε όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Τώρα μιλάω, λέω ή αποφασίζω. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα ή το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, φταίω εγώ. Αυτά είναι τα δικά μου πιστεύω. Όταν ήρθα στην ομάδα, τα παιδιά είχαν τον φόρτο από εσάς, τον κόσμο και εμένα. Έπρεπε να τους αποφορτίσουμε. Είναι εύκολο να μεταφέρεις πάνω σου την επιτυχία και να ξεχνάς. Εγώ λοιπόν θα θυμάμαι τη σημερινή ημέρα και το 1-4 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα περί προβλημάτων στα αποδυτήρια ήταν ψέματα που γράφατε εσείς. Έμειναν στην ομάδα αυτοί που ήθελαν να σώσουν την ομάδα. Τι να τους έκανα τους υπόλοιπους; Να κοροϊδεύαμε τον κόσμο; Αυτά τα παιδιά κέρδισαν τον κόσμο και τον σεβασμό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: