Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αλά Σανκτ Πάουλι την πάτησε ο Άρης (BINTEO)

Σαν την Σανκτ Πάουλι πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα την πάτησε ο Άρης. Με την διαφορά ότι στο "Κλ. Βικελίδης" το παρατράβηξε ο διαιτητής μέχρι να το διακόψει.
Αλά Σανκτ Πάουλι την πάτησε ο Άρης (BINTEO)
Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε, ζήτησε εκκένωση και μετά πήρε την απόφαση. Ενώ στην Γερμανία η διακοπή έγινε στο άψε - σβήσε. Κι έτσι ήταν το σωστό, άλλωστε.
Είχε φάει πέρυσι, τέτοια εποχή, ένα πλαστικό ποτήρι μπύρα στον σβέρκο ο ένας από τους βοηθούς και ο διαιτητής αμέσως διέκοψε το παιχνίδι. Η Σανκτ Πάουλι έδινε μάχη για την σωτηρία, όμως μετά απ’ αυτό το σκηνικό παραδόθηκε ουσιαστικά κι έτσι υποβιβάστηκε.
Το ματς ήταν το Σανκτ Πάουλι - Σάλκε την Πρωταπριλιά του 2011. Το παιχνίδι το πήρε με 0-2 η Σάλκε, ενώ η Σανκτ Πάουλι τιμωρήθηκε και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που αποτέλεσε το τελειωτικό κτύπημα.
Να πούμε ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν το πρώτο που έγινε χωρίς θεατές στην Μπουντεσλίγκα μετά από 38 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι όπως στην Ελλάδα που τα έχουμε ψωμοτύρι τα άδεια γήπεδα. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, σήμερα έπαιξε κεκλεισμένων.
Δείτε εκείνο το βίντεο, λοιπόν, για να θυμηθείτε το παρόμοιο σκηνικό που έγινε πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα:sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: