Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος από τον Άρη και τυπικά ο Ιάκομπ!!

Η επιβεβαίωση για το τέλος του Βικτοράς Ιάκομπ από τον Αρη ήρθε δια στόματος του Θανάση Αθανασιάδη στην συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ, ο οποίος αποκάλυψε την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τέλος από τον Άρη και τυπικά ο Ιάκομπ
Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασιάδης είπε σχετικά με αυτό το θέμα: «Ο Γιάκομπ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, η ΠΑΕ συναίνεσε και το θέμα αυτό έληξε σήμερα».
Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο επιθετικό και αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Βίκτορας Ιάκομπ. Ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".
Πηγή: allaboutaris.com

«Δεν υπήρχε καν φάουλ!»

Αδικήθηκε ο Πιερικός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι την επίμαχη φάση του πέναλτι του Μόνχε δεν υπήρχε καν φάουλ

«Δεν υπήρχε καν φάουλ!»
Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφερόμενος σ και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται ο Πιερικός. Μίλησε ωστόσο με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό.
Αρχικά ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και στον προπονητή για τη νίκη τους, γιατί πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Είτε παίζεις με μία ομάδα που είναι η χειρότερη, είτε με τον Ολυμπιακό που πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Αυτό που με ικανοποίησε είναι οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Δηλαδή είτε παίζεις σε καλό γήπεδο, είτε σε άσχημο μπαίνεις μέσα για να παίξεις.
Είδαμε ότι όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν αθλητικά και καθαρά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα να ξέρουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Περνάει πολλές κάθετες πάσες και αυτό συνέβη στο τρίτο γκολ. Έχουν αυτές τις κινήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού και ξέραμε από το πουθενά ότι μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Προσπαθήσαμε και εμείς όσο μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να παίζαμε πιο καταστροφικά και να μην μπορούσε ο Ολυμπιακός να παίξει. Όμως όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες, πρέπει να παίζεις ποδόσφαιρο. Στις δέκα φορές όταν κάθεσαι πίσω, στις εννιά θα χάσεις. Έχω αντιμετωπίσει και άλλες φορές τον Ολυμπιακό και τον έχω κερδίσει μία φορά.
Αυτός ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τα παιχνίδια που τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ποιότητα έχει ο σημερινός Ολυμπιακός. Δεν μ' αρέσει να λέω όταν χάνω ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από την προσπάθεια» .

Μετά δήλωσε για:
Το πέναλτι: Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε στο πέναλτι. Το είδε ο διαιτητής, το έδωσε. Και άλλες φορές έχει αδικηθεί η ομάδα μας. Λέμε όλοι ότι είναι έξω, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε ότι ήταν μέσα στην περιοχή. Για μένα γενικότερα δεν υπήρχε φάουλ.

Τον τωρινό Ολυμπιακό και την σύγκρισή του με αυτόν που είχε αντιμετωπίσει: Στο ποδόσφαιρο που παίζει. Παίζει δηλαδή γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε πρεσάρει ψηλά. Εμείς δεν δώσαμε τη δυνατότητα να πιέσει ψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κλέβει τις μπάλες στην περιοχή σου. Έχει πολλούς παίκτες και ικανούς να βγαίνουν στην επίθεση όπως τους Τζιμπούρ και Μιραλάς.
Παίζει αυτό το γρήγορο ποδόσφαιρο, το οποίο είναι σημαντικό στη σημερινή εποχή. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ξεφύγει από τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αν είχαμε άλλον αντίπαλο σήμερα, ίσως να είχαμε προκριθεί.

Το τι οδηγίες έδωσε: Όταν χάνεις, χάνεις. Ο προπονητής όταν χάνει, κατηγορεί τον εαυτό του. Τι οδηγίες δώσαμε; Ο κ. Βαλβέρδε είπε τι ομάδα είμαστε. Ο Ολυμπιακός όταν πετυχαίνει έξι και τέσσερα γκολ, σκοράρει από στημένα. Κάνει πολύ καλές κομπίνες από στημένα. Ακόμα και στο γκολ στην Άρσεναλ ήταν μία εξαιρετικά δουλεμένη φάση.
Εμείς τα ξέραμε αυτά, τα αντιμετωπίσαμε και κοιτάξαμε τα δικά μας πλεονεκτήματα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ικανή ομάδα με ικανό προπονητή και σε αυτό το γήπεδο έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει. Και εμείς πάντως από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τους δημιουργήσουμε κινδύνους.
Τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: Δεν υπάρχουν νέοι και μεγάλοι παίκτες. Είτε είναι 17 είτε 34 χρονών, όταν είναι να παίξει κάποιος, πρέπει να παίζει. Αυτά συμβαίνουν στο εξωτερικό.

«Μας δυσκόλεψε ο Πιερικός»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως ο Πιερικός δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ποιότητα του Φραν Γέστε.

«Μας δυσκόλεψε ο Πιερικός»
"Ήταν πολύ καλός αντίπαλος. Έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς από την αρχή του ματς. Πάντα είναι δύσκολα τέτοια παιχνίδια για ομάδες της Σούπερ Λίγκας, γιατί οι ομάδες από την μικρότερη κατηγορία έρχονται με μεγαλύτερο κίνητρο. Μας έκανε την αποστολή λοιπόν πολύ δύσκολη σήμερα και αντιμετωπίσαμε προβλήματα μέχρι να βάλουμε το δεύτερο γκολ", σχολίασε για τον Πιερικό ο Ισπανός.

Το εάν τον είχε δει πριν: Είχαμε δει ματς του Πιερικού. Αν και στο παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Τον είδαμε όμως και στο ματς με τον Πανσερραϊκό και διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Τον Γέστε: Η σημερινή νίκη δεν φέρνει μόνο την υπογραφή του Γέστε, αλλά όλων των παικτών που βοήθησαν σήμερα. Έχει κάποια ποιότητα ο Φραν, αλλά αντίστοιχη έχουν και ορισμένοι συμπαίκτες του. Όσο για τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι κριτήριο για το πως παίζει μία ομάδα.
Όλοι έμαθαν να παίζουν στους δρόμους και έχουν παίξει στην καριέρα τους και σε άλλους κακούς αγωνιστικούς χώρους. Αυτό το γήπεδο είναι όπως όλα τα άλλα και οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν σε όποιες συνθήκες και αν βρίσκουν μπροστά τους.

Το κατά πόσον ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Πιερικού: Είχαμε εστιάσει στον Μπλαζέφσκι γιατί έχει δυνατό σουτ, αλλά φοβόμασταν τον Πιερικό και στα στημένα. Είδαμε ότι το γκολ του Πιερικού ήρθε από ένα φάουλ. Επίσης έκανε μία καλή ευκαιρία σε ένα κόρνερ. Ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που έπρεπε να την προσέχουμε στις στημένες φάσεις.

Στην ΑΕΚ με το... ζόρι ο τίγρης!!

«Θέλει-δεν θέλει θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης». Τάδε έφη πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ για τις προθέσεις του Έλληνα εφοπλιστή.

Στην ΑΕΚ με το... ζόρι ο τίγρης!
Η ΑΕΚ είναι στο χείλος του γκρεμού, λεφτά δεν υπάρχουν και άπαντες στις τάξεις των φιλάθλων (και των παικτών φυσικά), περιμένουν αν θα γίνει το deal με τον υποψήφιο επενδυτή, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τον εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος. Ο γνωστός νομικός έχει συνεχείς επαφές με τον Σταύρο Αδαμίδη, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η υπόθεση θα κλείσει σύντομα και θετικά.
Μόνο που οι περισσότεροι στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, πιστεύουν το αντίθετο. Τα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων έχουν αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.
Και τι γίνεται όταν δεν υπάρχει στον ήλιο μοίρα; Όλοι στην ΑΕΚ αναζητούν τον σωτήρα στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για την επιστροφή του... τίγρη. ''Ο Μελισσανίδης θέλει-δεν θέλει θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος στο ραδιόφωνο του Σκάϊ.
Με το ζόρι δηλαδή θα έρθει ο τίγρης; Πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες όταν στην Ελλάδα οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν λεφτά και βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης;
Στο κάτω-κάτω, το έχει δηλώσει ο άνθρωπος: «δεν ασχολούμαι».

πηγή: sportdog.gr 

"Αν η UEFA πει οτι έκανα λάθος, παραιτούμαι"!

Ο νυν τηλεκριτικός διαιτησίας και παλαίμαχος ρέφερι Περικλής Βασιλάκης ξεσπάθωσε εναντίον των επικριτών του, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

"Αν η UEFA πει οτι έκανα λάθος, παραιτούμαι"!
"Αν η UEFA γνωματεύσει ότι έκανα λάθος στο πέναλτι του Λέτο και στο πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ των Ιωαννίνων, παραιτούμαι και δεν ξανασχοληθώ με τη διαιτησία", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: dikisports.blogspot.com

"Αντί να τους στείλεις να πάνε να γ...."!!!

Ένα από τα πιπεράτα στιγμιότυπα της συνέντευξης Τύπου της ΠΑΕ Αρης ήταν και η αναφορά του Δημήτρη Σαρρή στα μηνύματα που έστειλε μέσω κινητού ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σκόρδας στον Χρήστο Βανγκέλι!

"Αντί να τους στείλεις να πάνε να γ...."!!!
Ο πρώην παίκτης του Αρη επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία με ένα πολύ καλό συμβόλαιο και με συνέντευξή του στον AΡΗΣ FM είχε ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αθανασιάδη και τον Γενικό διευθυντή κ. Ελευθερούδη στην συνδρομή τους για να τον βοηθήσουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Την ίδια στιγμή ο κ. Σκόρδας έλεγε ότι διώχνουν τον παίκτη, ήθελαν να τον φάνε κι άλλα διάφορα κι έφτασε στο σημείο να στείλει και γραπτά μηνύματα στον ποδοσφαιριστή τα οποία εξύβριζαν τους ανθρώπους του ΑΡΗ κι πολλά ακόμα. Ο κ. Σαρρής διάβασε τα μηνύματα που έγραφαν: «Αντί να τους στείλεις να πάνε να γ...θούν τους είπες και ευχαριστώ τους απατεώνες» και «Είπες μπράβο στα λαμόγια που σε δάγκωσαν, ήθελαν να σε φάνε και τρώνε από σένα και την μεταγραφή σου; Δεν τον περίμενα από εσένα με στεναχώρησες…».
Πηγή: allaboutaris.com

Όλοι ψάχνουν έναν ...Αρίας και μια Κρουζέιρο!!

H κίνηση του Κολομβιανού να χαρίσει 80.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, χώρια τα υπόλοιπα του συμβολαίου του, για να πάρει την ελευθέρας του και να πάει στην Κρουζέιρο, θα προκάλεσε... ζήλεια σε πολλές ομάδες!

Όλοι ψάχνουν έναν ...Αρίας και μια Κρουζέιρο!
Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα... Ο Αρίας όχι μόνο χάρισε δεδουλευμένα 80.000 ευρώ στον Δικέφαλο, αλλά τον απάλλαξε και από τις 150.000 ευρώ του συμβολαίου του και όλοι είναι χαρούμενοι! Ο Κολομβιανός πάει στην Κρουζέιρο που τον ήθελε και στον ΠΑΟΚ έχουν ένα οικονομικό βραχνά λιγότερο...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάτι τέτοια ακούν σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (κυρίως εκεί) κι έχουν σκάσει από τη... ζήλεια τους!
Ξέρετε τι ωραία θα ήταν για τον Ολυμπιακό να ερχόταν αύριο ο Κοστάντσο και να τους έλεγε "έχω βρει ομάδα, σας χαρίζω ένα ποσό και τα υπόλοιπα του συμβολαίου μου και φεύγω"; Σαμπάνιες θα άνοιγαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας!
Για να πάμε στον Παναθηναϊκό, όπου προσπαθούν απεγνωσμένα να "ξεφορτωθούν" από το καλοκαίρι τους Πλεσί και Σεϊταρίδη; Τον Γάλλο, αν θυμάστε, τον "παζάρευαν" με 350-400 χιλιάρικα για να τον πουλήσουν σε μία... Ίνγκολσταντ. Πού να τους χάριζε και λεφτά!
Στην ΑΕΚ, βέβαια, θα το εύχονταν αυτό για πολλούς παίκτες, αλλά σαν τον Γκερέιρο δεν υπάρχει! Ο Βραζιλιάνος με το πολωνικό διαβατήριο έχει λαμβάνειν 560.000 ευρώ το χρόνο, αλλά φυσικά επειδή κι ο ίδιος ξέρει ότι δεν πρόκειται πουθενά να βρει τέτοια λεφτά από κάποια ομάδα, έχει αράξει στο συμβόλαιο του...
Μια Κρουζέιρο, ρε παιδιά, μια Κρουζέιρο...

πηγή: sportdog.gr 

Χάρισε λεφτά κι έφυγε ο Αρίας!!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Αρίας, με τον Κολομβιανό μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στη Βραζιλία και στην Κρουζέιρο.

Χάρισε λεφτά κι έφυγε ο Αρίας
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χαρίζει περίπου 80 χιλιάδες ευρώ δεδουλευμένα, ενώ από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ γλιτώνει ακόμη 150 χιλιάδες ευρώ συν την εφορία τους και αναμένεται να τον αντικαταστήσει εκ των έσω.
Πηγή: paok24.gr

Πρόμπιερζ: «Δεν μίλησε κανείς για μεταγραφές»


images

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μίλησε στα Μέσα της Πολωνίας για τα όσα έζησε μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό.
Είναι πολύ σύντομο τελικά το μονοπάτι ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος για τους Έλληνες φιλάθλους;
«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάει στην Ελλάδα κάποιος για να το γνωρίζει αυτό. Δεν είναι η μοναδική χώρα που συμβαίνει κάτι τέτοιο».
Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήθελαν να σας στήσουν μνημείο στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό χρειάστηκε να καλέσετε την αστυνομία για να φύγετε από τα αποδυτήρια.
«Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγάλη αλλά γενικά δεν διαφέρει από αυτό που συμβαίνει οπουδήποτε. Γιατί εκπλήσσεστε; Ο καθένας θέλεις να κερδίζει. Ο σύλλογος γνωρίζεις ωστόσο ότι ακόμα έχουμε πολύ δουλειά. Ο Άρης είναι ένας μοναδικός σύλλογος. Έχω τακτική επικοινωνία με τη διοίκηση και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Έχουν μεγάλο ενθουσιασμό και νιώθω ότι κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση».
Έχει ζητήσει η διοίκηση συγκεκριμένο στόχο από εσάς;
«Όταν κάποιος αναλαμβάνει την ομάδα στην έβδομη αγωνιστική είναι δύσκολο να απαιτήσεις από αυτόν αμέσως κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η δουλειά που έχω να κάνω είναι να παίζει ο Άρης καλύτερα».
Προς το παρόν φαίνεται να είναι δύσκολο. Από τα έξι παιχνίδια υπό την καθοδήγησή σας η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τρία.
«Το ήξερα όταν το αποφάσισα. Δεν μπορώ να πω αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Ο Άρης από μέρα σε μέρα παίζει καλύτερα. Πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Αυτό ωστόσο χρειάζεται χρόνο».
Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο θα είναι καθοριστική για τον Άρη η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.
«Προς το παρόν στο σύλλογο κανείς δεν μιλάει για μεταγραφές. Όταν ήρθα είχαμε 37 παίκτες. Κάποιοι μπήκαν σε ένα δεύτερο γκρουπ, γιατί με έναν τόσο μεγάλο αριθμό δεν μπορείς να δουλέψεις φυσιολογικά. Η προτεραιότητα είναι να πουλήσουμε και όχι να αγοράσουμε. Θα ήθελα να ενισχυθεί η ομάδα αλά πάνω απ’ όλα θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όσο γίνεται καλύτερα το υλικό που έχω. Το κλειδί για καλύτερα αποτελέσματα δεν είναι μόνο η επιλογή παικτών. Είναι ζήτημα προσανατολισμού».
Έχετε προβλήματα επικοινωνίας, γιατί ο Άρης είναι ένας πύργος της Βαβέλ;
«Γνωρίζω γερμανικά, κάποια αγγλικά. Έμαθα βασικές φράσεις στα ελληνικά. Με βοηθούν οι δύο μεταφραστές για να δίνω οδηγίες. Φυσικά υπάρχουν κάποια εμπόδια αλλά η τακτική στο ποδόσφαιρο είναι εύκολο να εξηγηθεί. Το χειρότερο είναι όταν μιλάω σε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο».


πηγή: metrosport.gr

Με απουσίες ο Άρης για την πρόκριση!!


aris-apostolh-olympiacos

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης την Πέμπτη (19:00) απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Φατί, οι τραυματίες Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Πορτίγια, Γκαρσία, Σηφάκης, Ιάκομπ, αλλά και οι Καστίγιο, Παπαστεριανός, Βράνιες, Πρίττας, Κοτσώνης, Διούδης, Αγτζίδης, Κανούλας, Τοπούζης και Τσουκάνης. Νέα πρόσωπα είναι οι Ακόστα, Γιαννίτσης, Τριανταφυλλάκος και Γιακούποβιτς.
Αναλυτικά, την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα, Γιαννίτσης.


πηγή: metrosport.gr