Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο... τροϊκανός Ζαγοράκης!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ως άλλος Βενιζέλος προανήγγειλε μέτρα λιτότητας. Αν πετύχει το ...μνημόνιο θα το δείξει ο χρόνος. Tα βασικά θέματα της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΟΚ.


Ο... τροϊκανός Ζαγοράκης!
Η περιβόητη συνέντευξη Τύπου από τον Θόδωρο Ζαγοράκη δόθηκε, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνει για χιλιοστή φορά την λέξη εξυγίανση. Μια εξυγίανση που ποτέ δεν ήρθε στον Δικέφαλο του Βορρά παρά μόνο στα λόγια.
Αντιλαμβάνεται πλέον και ο ίδιος πως πλέον αυτή η λύση είναι μονόδρομος. Δεν μπορεί να ξεφύγει από τα πνεύμα της εποχής. Όχι, δεν θα επιβάλει χαράτσια στους φιλάθλους ζητώντας τους να ματώσουν για πολλοστή φορά προκειμένου να μπουν χρήματα στα μισοάδεια ταμεία. Είναι υποχρεωμένος να κάνει περικοπές. Το επιβάλλουν οι συνθήκες, γι’ αυτό και μίλησε για μειώσεις, περικοπές, με σκοπό να διατηρήσει ανταγωνιστική την ομάδα.
Απλά αυτή την φορά λάθη (μεταγραφικές αναζητήσεις) δεν χωράνε πλέον στον ΠΑΟΚ. Δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για να δαπανηθεί άστοχα σε παίκτες αμφιβόλου αξίας. Ο Ζαγοράκης μίλησε και για πώληση κάποιου πρωτοκλασσάτου ποδοσφαιριστή. Αυτή την φορά είναι πιο κοντά από ποτέ ακόμα και με λιγότερα χρήματα, λέμε εμείς, προκειμένου να καλυφθούν υποχρεώσεις που βαραίνουν το σωματείο.
Ο νέος ΠΑΟΚ θα βασίζεται σε νέα παιδιά, που σιγά-σιγά ανδρώνονται και τα οποία θα πλαισιώνονται με παίκτες που θα έχουν το μέταλλο του Πρωταθλητή. Ο Δικέφαλος χρειάζεται ποδοσφαιριστές τύπου Γκαρσία που εμπνέουν μέσα στα αποδυτήρια και μπορούν να συμπαρασύρουν όλη την ομάδα. Εκεί πρέπει να στηριχθούν οι «ασπρόμαυροι» και αυτό καλούνται να πράξουν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος Βρύζας και Κωνσταντινίδης.
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχοντας στο πλευρό τον τέταρτο κατά σειρά οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Άλκη Μαυροφρύδη αναφέρθηκε και στο χρέος που υπάρχει από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη. Ένα θέμα που ψιθυριζόταν στη Θεσσαλονίκη, όμως ποτέ δεν έγινε κουβέντα. Μάλιστα επειδή στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ΠΑΟΚ υπάρχουν δυο και περισσότερες φωνές, θεωρούν λοιπόν πως αν δεν υπήρχε το πόρισμά του ορκωτού λογιστή ίσως η συγκεκριμένη υπόθεση να έμενε ως ψίθυρος.
Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε κακοπροαίρετοι, απλά η κίνηση του Ζαγοράκη να μιλήσει για το χρέος των 235.000 ευρώ του Ηλία Βιολίδη ήταν μια ασίστ προς τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να διαβεβαιώσει με επιστολή του ότι το διευθέτησε και σύντομα αυτό θα πρέπει  να επιβεβαιωθεί και μέσω τραπέζης.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: