Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Φευγάτος» ο Γιάκομπ


BIKTORAS_GIAKOMP

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Άρη που έμεινε εκτός αποστολής την Κυριακή, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ήταν ο Βικτοράς Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος ενημερώθηκε τη Δευτέρα ότι δεν θα ακολουθεί το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, αλλά θα γυμνάζεται μόνος και πριν καλά – καλά περάσουν 24 ώρες προέκυψαν οι πρώτες τάσεις φυγής του από τον Άρη.
Για την ακρίβεια ήρθαν στο προσκήνιο σενάρια που τον θέλουν να εξετάζει μια πρόταση από την Κύπρο (σημειώθηκε το όνομα του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά παράγοντες του διέψευσαν ότι έχουν έρθει σε επαφή), προοπτική που εξυπηρετεί κατά τα φαινόμενα και τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάκομπ ήταν αυτός που πρώτος άνοιξε θέμα αποχώρησης του από την ομάδα, όταν πριν ένα μήνα ενημέρωσε ότι έχει δεχθεί κρούσεις.
Στον Άρη δεν έχουν αντίρρηση να τον αποδεσμεύσουν, αφού ήδη έχει συζητηθεί ανάμεσα σε διοίκηση και Πρόμπιερτς η προοπτική απόκτησης σέντερ φορ τον Ιανουάριο και αυτό που φαίνεται να απομένει είναι να τα βρουν ομάδα και παίκτης στους όρους της λύσης της συνεργασίας τους και στα χρήματα που θα λάβει για το διάστημα που φόρεσε τα κίτρινα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: