Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Φιρμάνι» 300.000 ευρώ!!


koulouxeris

Δεκτή έγινε χθες –και επίσημα- η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ευθύμης Κουλουχέρης στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Ο έμπειρος αμυντικός όχι μόνο είναι από χθες και τυπικά ελεύθερος, αλλά η Επιτροπή του επιδίκασε παράλληλα ολόκληρο το ποσό που αξίωνε από την ΠΑΕ Άρης, όπερ σημαίνει μεικτά 301.000 ευρώ!
Η αρμόδια επιτροπή πιο συγκεκριμένα έκανε δεκτά όλα τα αιτήματα του 29χρονου αμυντικού, ο οποίος τυπικά μένει ελεύθερος από την 22η Νοεμβρίου 2011, όπως συμβαίνει συνήθως στην ημέρα που κατατίθεται η προσφυγή από κάποιον ποδοσφαιριστή. Ο 31χρονος στόπερ πλέον μπορεί –χωρίς κανένα πρόβλημα- να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του, ενώ όπως προκύπτει από διάφορες πηγές, έχει ήδη αναπτύξει προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Από την άλλη, η ΠΑΕ Άρης θα ασκήσει φυσικά έφεση επί της απόφασης, όπως της δίνεται το δικαίωμα από το νόμο, ενώ φυσικά θα πρέπει να διευκρινιστεί πως δεν υπάρχει υποχρέωση να καταβληθεί το ποσό μονομιάς.
Οι «κίτρινοι» όμως καλούνται πλέον να αναζητήσουν την πλέον συμβιβαστική λύση με τον ποδοσφαιριστή, προσεγγίζοντας το νομικό του εκπρόσωπο Αργύρη Λίβα, ούτως ώστε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να αποβεί όσο δυνατόν πιο «αναίμακτο» για την ομάδα, που ασφαλώς δεν είναι σε εποχές που μπορεί να καταβάλλει ένα τόσο μεγάλο ποσό έστω και σε δόσεις.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: