Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η εικόνα του ανθρώπου Θοδωρή Ζαγοράκη!!

Μίλησε μεν, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Δεν εξέπληξε δε! Ναι, δεν προκάλεσε έκπληξη ακόμη κι όταν κορύφωσε την κατάθεση των θέσεων του τονίζοντας: "Αν χρειαστεί να πωλήσουμε, θα γίνει κι αυτό, αλλά … Μόνον με το ποσό το οποίο απαιτεί ο ΠΑΟΚ".

Η εικόνα του ανθρώπου Θοδωρή Ζαγοράκη
Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Στις 4 Δεκεμβρίου βλέπετε, το pamesports.gr ήταν σαφές προβάλλοντας την αναφορά μας : «Πωλήσεις κι όχι εκποιήσεις στην Τούμπα»! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν κι είναι κάθετος. Απλά τότε, εμείς τον ερμηνεύαμε και τώρα, αυτός αποκαλύφθηκε …
Κατά τα άλλα; Ουδέποτε κι από ουδένα κατατέθηκε και σοβαρή κι επώνυμη ένσταση για την εντιμότητα και την ακεραιότητα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου όσοι χωρίς σοβαρές αποδείξεις κι όσοι ανώνυμα έριξαν λάσπη στον ανεμιστήρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Εν τούτοις ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε μία εμπεριστατωμένη ανάλυση των οικονομικών! Έδωσε – σε συνεργασία με τον «τσάρο» των Οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – αρκετές απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις. Έτσι ή αλλιώς όμως, δεν άλλαξε την εικόνα του.
Η εικόνα του ανθρώπου Θοδωρή Ζαγοράκη κι ως προέδρου παραμένει διάφανη, αδιάβλητη, έντιμη κι ακέραιη. Όσοι βέβαια, δεν (την) θέλουν έτσι... Όσοι αποτελούν την εξαίρεση ενός κανόνα δεδομένων στοιχείων… Αυτοί δεν άλλαξαν διάθεση. Έτσι ή αλλιώς δεν θα άλλαζαν διάθεση.
Προσέξτε όμως. Εμείς δεν αναφερόμαστε στις δυνατότητες διοίκησης και διαχείρισης και στις ηγετικές ικανότητες του ανθρώπου Θοδωρή Ζαγοράκη ως προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εμείς αναφερόμαστε στην ισχύ της προσωπικότητας του. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Στις ισχυρές προσωπικότητες τα χαρακτηριστικά, δεν αλλάζουν ανάλογα με την θέση τους. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε …
Επίσης, διαφωνούμε κάθετα με την εγωιστική θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απειλή της ΟΥΕΦΑ: «Αυτά που λέει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αφήστε καλύτερα να τα ξέρουμε εμείς. Εμείς διοικούμε κι εμείς έχουμε το άγχος η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη»!
Λάθος, κύριε πρόεδρε. Μέγα λάθος σας ! Εσείς διοικείτε αλλά παράλληλα, κι ένας κόσμος ολόκληρος σας εμπιστεύεται το υστέρημα του. Δικαιούται λοιπόν, να ενημερώνεται. Υποχρεούστε, να ενημερώνετε! Εξάλλου επιστρέφοντας στο σεμνό και ταπεινό σας εαυτό μετά το «αλέ ρετούρ» στη σφαίρα της αλαζονείας, το τονίσατε κι εσείς : «Η διαφάνεια υπάρχει και θα υπάρχει»! Όταν μιλήσατε για όσους διαφωνούν με επιλογές και κινήσεις σας:« «Κι αυτοί αγαπούν την ομάδα. Ίσως έχουν αυτοί δίκιο… Ίσως έχω εγώ. Θα φανεί.... Έχουμε πάντως, μία τάση να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας»!
Όσο για την περίπτωση του Ηλία Βιολίδη; Κάτι μάλλον, ήξερε ο «βαρδ – Άρις» εξ ευωνύμων μας κι εκ δεξιών σας στην αρχική σελίδα του pamesports.gr. Και μας προϊδέαζε για μία ακόμη πράξη επί σκηνής συνέντευξης Τύπου. Ήταν η επιστολή χείμαρρος του Ηλία Βιολίδη η οποία καθάρισε τον κόπρο του Αυγείου τον οποίο επέρριπταν στον τέως αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο εκφραζόταν μέχρι σήμερα. Η …πάσα (λουκούμι) του Θοδωρή Ζαγοράκη στον τέως στενό συνεργάτη του, επέτρεψε στον Ηλία Βιολίδη να σκοράρει κατά του ψέματος και της υποκρισίας.
Και κάτι τελευταίο: Έγινε κάποιο θαύμα στην Τούμπα; Κάτι σαν το θαύμα εν Κανά της Γαλιλαίας; Και γέμισαν κρασί τα άδεια ποτήρια του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ; Πότε βρήκε χρήματα και πότε πλήρωσε τα ποσοστά της η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη;
Θανάση Κατσαρή, από εκεί που σε χρωστούσαν, θα σε πάρουν και το βόδι (λαϊκή παροιμία)...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: