Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η βρεγμένη τη βροχή ...τη φοβάται!!

Στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα θα αγωνιστεί αύριο η ΑΕΚ για το Κύπελλο. Μόνο που υπάρχουν φόβοι για τον καιρό, την καταλληλότητα του γηπέδου και τους ...γυάλινους παίκτες της ΑΕΚ!

Η βρεγμένη τη βροχή ...τη φοβάται!
Σύμφωνα με όσα μάθαμε οι άνθρωποι των δύο ομάδων είναι έντονα προβληματισμένοι για τον καιρό και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας! Πόσω μάλλον όταν από το βράδυ το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει ξανά και αναμένεται να επηρεάσει τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, ο καιρός θα επιδεινωθεί πολύ στην περιοχή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα βρέχει συνεχόμενα για ένα 24ωρο! Ακόμα και την ώρα του αγώνα, στις 15:00 το μεσημέρι!
Όπως καταλαβαίνετε, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, οι ομάδες αντί για μπάλα θα παίξουν... πόλο με τόσο νερό που θα έχει το γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έδρα της αναμέτρησης άλλαξε και δεν θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, αλλά σε αυτό που βρίσκεται δίπλα στην παραλία (Δημοτικό Στάδιο).
Κάποιοι μάλιστα στην ΑΕΚ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έλεγαν να σκεφτούν οι υπεύθυνοι το ενδεχόμενο αναβολής. Λογικό ακούγεται... Είναι που είναι αποδεκατισμένη η Ένωση, μην την ξεκάνει τελείως και το γήπεδο που αναμένεται να είναι... βούρκος.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: