Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

H επίθεση "έφτιαξε" τον Καλόπουλο που συνεχίζει!!

Ο Δημήτρης Καλόπουλος είχε ετοιμάσει επιστολή παραίτησης, αλλα μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Κατερίνη, άλλαξε απόφαση και σκέφτεται να παραμείνει ως το καλοκαίρι!


H επίθεση "έφτιαξε" τον Καλόπουλο που συνεχίζει!
Ο Δημήτρης Καλόπουλος επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις.
Ο ίδιος άφηνε να διαρρέεται ότι θα σφυρίξει σε 2-3 ματς και μετά θα δηλώσει την παραίτηση του, προκειμένου να αποχωρήσει τιμητικά από τη διαιτησία και όχι με τη στάμπα του αποτυχημένου, λόγω του περσινού ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αλλά και της εμπλοκής του στα στημένα.
Τελικά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΑΕ Ποντίων - Skoda Ξάνθη, το οποίο τελικά ήταν επεισοδιακό καθώς στο τέλος έγινε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων αλλά χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας δεν κατάφεραν οι δράστες να τον πλησιάσουν!
Ο Καλόπουλος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν σήμερα τα "ΝΕΑ", είχε ετοιμάσει επιστολή παραίτησης στην οποία φέρεται να επικαλείται τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, εκφράζοντας την επιθυμία η αποχώρηση του να προσφέρει την απαραίτητη επιθυμία στο ποδόσφαιρο και να σταματήσουν οι επιθέσεις κατά των διαιτητών.
Ωστόσο, μετά την επίθεση φέρεται να άλλαξε γνώμη και να κράτησε την επιστολή προς την ΚΕΔ με αποτέλεσμα το θέμα της αποχώρησης του να παραμένει μετέωρο! Ανοιχτό είναι μάλιστα το ενδεχόμενο να συνεχίσει να διαιτητεύει ως το τέλος της σεζόν!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: