Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παίρνει αμυντικό η Ρεάλ!!

Ετοιμη για την πρώτη μεταγραφή της μετά το καλοκαίρι είναι η Ρεάλ που ετοιμάζεται να δώσει 15 εκατ. ευρώ για 21χρονο αμυντικό της Γκρέμιο.

Παίρνει αμυντικό η Ρεάλ
Μετά τη νίκη 5-1 επί της Πονφεραδίνα για το Κύπελλο Ισπανίας το 2011 τελείωσε για τους Blancos, όμως στη διοίκηση δεν επαναπαύονται και κάνουν κινήσεις για μεταγραφές. Την Τετάρτη (21/12) η Marca βγήκε με πρωτοσέλιδο τον 21χρονο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και δεξί μπακ, θέση στην οποία αναδείχθηκε κορυφαίος στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες. Οπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, ο Ζοσέ Μουρίνιο τον προορίζει για πλάγιο αμυντικό αφού ο Σέρχιο Ράμος κάνει μαγική σεζόν ως στόπερ και οι Μερένγκες είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ακόμα και 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν κάτοικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Βασίλισσα τα έχει βρει ήδη με τον μάνατζερ του 21χρονου, ύψους 1.89 αμυντικού, που πέρυσι έκανε 33 εμφανίσεις όλες βασικός. Στόχος είναι να κλείσει γρήγορα το deal και να μην υπάρξει νέα περίπτωση σαν το σίριαλ Νεϊμάρ, αφού για τον παίκτη έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: