Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αποχαιρετά το 2011!!


iraklis kallikrateia

Την τελευταία του αναμέτρηση για το 2011 δίνει σήμερα στις 15:00 ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Κιλκίς τον τοπικό Κιλκισιακό, με στόχο να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη που αναζητούν (και δικαιούταν…) εδώ και καιρό, προκειμένου να βελτιώσουν κυρίως την ψυχολογία τους.
Με τον εκνευρισμό έκδηλο στους ανθρώπους της ομάδας από τη στάση της ΕΠΟ και την εμβόλιμη αγωνιστική για την οποία όπως υπογραμμίζουν θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ημίθεος αγωνίζεται στο Κιλκίς, με στόχο τους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά η ομάδα μπορεί να έχει δείξει πως στερείται εμπειρίας, κάτι για το οποίο ουδείς αντιλέγει, ωστόσο παράλληλα έχει δείξει θετικά στοιχεία και θα μπορούσε ήδη να έχει κατακτήσει την πρώτη της νίκη.
Το γεγονός πως ακόμη αγνοούν το πρώτο «τρίποντο» έχει πεισμώσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Φώτη Γκιζέλη που δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν στη σημερινή αναμέτρηση, ώστε να ευχαριστήσουν από πλευράς τους και τον κόσμο που δείχνει πιστός με την παρουσία του στις υποχρεώσεις της ομάδας, παρά τη μεγάλη πίκρα και την οργή που τον διακατέχει.
Ψυχολογικό… ντοπάρισμα
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε, ωστόσο ίσως να ήταν διαφορετική αν δεν ενημέρωση της τελευταίας στιγμής όπως μεταφέρθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ. Ο Φώτης Γκιζέλης δείχνει εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών του και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα προκειμένου η ομάδα να πάρει τη νίκη. Στα αγωνιστικά ζητήματα προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν κι έχουν να κάνουν με τους Παπαδόπουλο, Μιχαηλίδη και Ποζίδη, ενώ ενοχλήσεις νιώθει ο Παπαστεργίου.
Αντίθετα διαθέσιμος είναι εκ νέου ο Σαράφογλου που επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων. Με δεδομένο το γεγονός πως ο Κιλκισιακός δεν έχει εντυπωσιάσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του, θεωρείται ως μια καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή να κατακτήσει σήμερα τη νίκη και να πει αγωνιστικά «αντίο» στο 2011 που ουδείς θέλει να ξανάρθει ανάλογη χρονιά…


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: