Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Περιμένει Άραβα ελπίζει σε Μάκη η ΑΕΚ!!

Αδαμίδης και Βλάχος είναι σε συνεχή επαφή, όμως ο έλεγχος αργεί να αρχίσει. Οι παίκτες προβληματίζονται και το plan b της Ένωσης είναι ο Ψωμιάδης στην σημερινή εκδίκαση.


Περιμένει Άραβα ελπίζει σε Μάκη η ΑΕΚ
Αδαμίδης και Βλάχος είναι σε διαρκή καθημερινή επαφή και «τρέχουν» να προετοιμάσουν το έδαφος για την έλευση του Άραβα επενδυτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο Σταύρος Αδαμίδης να έρθει σύντομα σε απευθείας επαφή μαζί του.
Ωστόσο, υπάρχουν καθυστερήσεις που γεννούν ερωτήματα. Ο έλεγχος της ΠΑΕ ακόμη δεν έχει αρχίσει και υπεύθυνος γι΄αυτό... δεν υπάρχει. Άλλοι λένε πως ο Άραβας όφειλε να προσλάβει ειδική εταιρία για να ελεγχθούν τα οικονομικά της ΠΑΕ, άλλοι πως η ΠΑΕ ενημέρωσε τον επενδυτή πως θα αναλάβει εκείνη να βάλει ορκωτούς λογιστές στα Σπάτα.
Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει 20 ημέρες από την Γενική Συνέλευση και καμία από τις δύο πλευρές δεν πήρε την πρωτοβουλία να αρχίσει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της εταιρίας. Με εξαίρεση κάποια e-mail στα οποία οι δύο πλευρές έχουν ανταλλάξει κάποια έγγραφα με πληροφορίες για οικονομικά στοιχεία της Ένωσης, περαιτέρω εξέλιξη δεν υπάρχει.
Επιπλέον, η πλευρά του Άραβα αφήνει να εννοηθεί ότι τα χρέη της ΑΕΚ ξεπερνούν τα 33 εκ. ευρώ που ισχυρίστηκε η διοίκηση...
Αυτή η καθυστέρηση όμως είναι σε βάρος της ΑΕΚ και μόνο, καθώς εκτός των άλλων οι παίκτες παραμένουν βαλτωμένοι στο οικονομικό τους πρόβλημα και πιέζουν για λύση, που δεν φαίνεται στον ορίζοντα αφού plan b δεν υπάρχει. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και σύμφωνα με πληροφορίες θα στείλει τις επόμενες μέρες κάποια χρήματα ακόμη, είναι ο Νίκος Νοτιάς.
Τέλος, το νέο επεισόδιο Big Mac vs ΑΕΚ παίζεται σήμερα στις δικαστικές αίθουσες της Ευελπίδων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΑΕΚ για να μπλοκάρει τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Καβάλας.
Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να πετύχει κατασχέσεις της περιουσίας των συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη όπου βρέθηκε «ίχνος» χρημάτων της ΑΕΚ, προκειμένου να πληρωθεί η ΠΑΕ. Το νομικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων λοιπόν θα ζητήσει πάγωμα των συναλλαγών με τα εμπλεκόμενα άτομα, και αν το καταφέρει, το επόμενο βήμα είναι να βρεθούν τα χρήματα αυτά και να δοθούν στην ΑΕΚ.
Τα ασφαλιστικά μέτρα είναι μια απόφαση που υπολογίζουν ότι θα ληφθεί άμεσα, ωστόσο η Ένωση «καίγεται» λόγω του προβλήματος που υπάρχει με τον φάκελο της αδειοδότησης της UEFA...
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: