Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Υπεξαίρεση βάσει δημοσίων εγγράφων»

Ο Χάρης Οικονομόπουλος, που εκπροσωπεί νομικά την ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη, υποστήριξε ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει υπεξαιρέσει χρήματα από την θητεία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ότι αυτό αποδεικνύεται και με επίσημα δημόσια έγγραφα. Κάτι που επανέλαβε και σήμερα έξω από το κτίριο 5 στην Ευελπίδων, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Ενωσης.

«Υπεξαίρεση βάσει δημοσίων εγγράφων»
«Με τη σωστή διαχείριση και εισπράττοντας αυτά που της οφείλουν, η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από κανέναν σωτήρα. Κάθε επενδυτής είναι καλοδεχούμενος. Η ΑΕΚ όμως, έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μόνη της εισπράττοντας με δημόσια έγγραφα πλέον ποσά που υπεξαιρέθηκαν για να αξιοποιηθούν ως επενδύσεις από ανθρώπους χωρίς γνωστή και καμία δηλωμένη φορολογική δραστηριότητα ακινήτων, ποδοσφαιρικών ομάδων, πολυτελών αυτοκινήτων και μεγάλων καταθέσεων» είπε ο Χάρης Οικονομόπουλος και συνέχισε τονίζοντας «Με την ευκαιρία αυτή και επειδή τα θέματα θα τα συζητήσουμε αύριο (σ.σ. Πέμπτη βγαίνει η απόφαση), θυμίζω απλώς αυτό που ανέφερε ένας σημαντικός νομικός: Το μεγαλείο της δικαιοσύνης είναι ότι έχει τη δυνατότητα όταν μπορεί να αποκαθιστά παλαιότερα σφάλματα.
Ελπίζω η ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει το λάθος στη διαπραγμάτευση για το PSI να δεχθεί την εφαρμογή του ελληνικού δικαίου χωρίς τουλάχιστον να συνδέσει στη συμφωνία αυτή τη διαλυτική αίρεση της εφαρμογής του βρετανικού δικαίου και την αντικατάσταση του από το ελληνικό σε περίπτωση που δεν υπογραφεί η νέα δανεική σύμβαση ή Ελλάδα προβεί σε παύση πληρωμών σε ορίζοντα τουλάχιστον πέντε ή έστω τριών ετών", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: