Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Είναι έγκυρο ή όχι το MoU;

Κάθε μέρα που περνάει, βρωμάει όλο και περισσότερο αυτό το περιβόητο θέμα με τον Παναθηναϊκό και τους Σαουδάραβες πρίγκιπες-φαντομάδες, όπως και τα σούρτα φέρτα του Τσάκα.

Είναι έγκυρο ή όχι το MoU;
Το όλο κωμικοτραγικό σκηνικό παύει σιγά - σιγά να είναι μια παρωδία, αφού μπλέκονται πια όλο και πιο πολλά σοβαρά ζητήματα, τα οποία χρίζουν διερεύνησης.

Το δεξί χέρι του Σουλτάν Αλ Σαούντ, λοιπόν, τόνισε σήμερα πως "ο Τσάκας προχώρησε το MoU χωρίς να ρωτήσει κανέναν!". Έτσι είπε ο Μοχάμεντ Μπάσεμ.

Να ρωτήσουμε κάτι; Είναι έγκυρο το MoU από την στιγμή που ο Αλ Σαούντ δεν γνώριζε καν τι όροι υπήρχαν μέσα σ’ αυτό;
Αν δεχτούμε, δηλαδή, ότι ο Μπάσεμ λέει την αλήθεια, τότε για ποιο μνημόνιο μιλάμε; Κατ’ αρχήν δεν γνωρίζουμε αν έχει όντως συμμετοχή ή όχι στο μνημόνιο ο Αλ Σαούντ. Μπορεί να έγιναν πράγματα εν αγνοία του ανθρώπου. Έτσι τουλάχιστον λέει ο Μπάσεμ.

Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνέβη. Αν, δηλαδή, λέει την αλήθεια ο Τσάκας, ο Μπάσεμ ή κάποιος άλλος. Μπορεί να γίνανε όλα μια χαρά και ο Αλ Σαούντ να γνώριζε τα πάντα για το μνημόνιο. Μπορεί και όχι.
Εμείς απλά λέμε ότι πρέπει να διερευνηθεί τα ζήτημα, έτσι ώστε να μην σέρνονται διάφορες ιστορίες σε ένα ούτως ή άλλως ομιχλώδες σκηνικό. Και υπενθυμίζουμε πως αν όλες αυτές οι περίεργες ιστορίες οδηγήσουν σε καμιά μεγάλη ζημιά τον Παναθηναϊκό, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα βρουν απέναντί τους την οργή του κόσμου, ο οποίος ήδη "βράζει" με όσα γίνονται. Και φυσικά τότε δεν θα ψάχνει κανένας τον Αλ Σαούντ, την πριγκίπισσα και τον ...σοφέρ τους στην Τζέντα!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: