Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στην ΑΕΚ με το... ζόρι ο τίγρης!!

«Θέλει-δεν θέλει θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης». Τάδε έφη πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ για τις προθέσεις του Έλληνα εφοπλιστή.

Στην ΑΕΚ με το... ζόρι ο τίγρης!
Η ΑΕΚ είναι στο χείλος του γκρεμού, λεφτά δεν υπάρχουν και άπαντες στις τάξεις των φιλάθλων (και των παικτών φυσικά), περιμένουν αν θα γίνει το deal με τον υποψήφιο επενδυτή, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τον εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος. Ο γνωστός νομικός έχει συνεχείς επαφές με τον Σταύρο Αδαμίδη, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η υπόθεση θα κλείσει σύντομα και θετικά.
Μόνο που οι περισσότεροι στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, πιστεύουν το αντίθετο. Τα πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων έχουν αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ.
Και τι γίνεται όταν δεν υπάρχει στον ήλιο μοίρα; Όλοι στην ΑΕΚ αναζητούν τον σωτήρα στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά, οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για την επιστροφή του... τίγρη. ''Ο Μελισσανίδης θέλει-δεν θέλει θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος στο ραδιόφωνο του Σκάϊ.
Με το ζόρι δηλαδή θα έρθει ο τίγρης; Πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες όταν στην Ελλάδα οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν λεφτά και βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης;
Στο κάτω-κάτω, το έχει δηλώσει ο άνθρωπος: «δεν ασχολούμαι».

πηγή: sportdog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: